Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (19-2-09) ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ.... ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20-2-09) ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μικροεπεισόδια έξω από το Καραϊσκάκη με τους Γάλλους

Επεισόδια είχαμε πριν λίγη ώρα έξω από το Καραΐσκάκη μεταξύ Γάλλων οπαδών και Ολυμπιακών. Από ότι φαίνεται οι Γάλλοι πήγαν να πάρουν κάτι κασκόλ από ολυμπιακούς και εκεί έγινε η μανούρα με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να πέσει το σχετικό ξύλο.


Που θα μας οδηγήσει άραγε αυτή η κατάσταση ;;;;

Παράγινε το κακό με την έξαρση της εγκληματικότητας και της «τρομοκρατίας». Από ότι φαίνεται πλέον έχει χαθεί η μπάλα σε θέματα ασφάλειας , όλα δείχνουν ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει , με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτή για την ομαλή λειτουργία ενός κοινωνικού συνόλου.
Σε καθημερινή βάση είναι οι ληστείες ,οι διαρρήξεις , οι εγκληματικές πράξεις , όπως φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία που είδαν την δημοσιότητα σε ότι αφορά το 2008. Νέα «μόδα» -όπως δείχνει η πυκνότητα με τις οποίες έγιναν -είναι οι απαγωγές.
Το πλέον όμως ανησυχητικό κατά την γνώμη μου είναι το γεγονός ότι έχουμε περάσει και σε ένα άλλο είδος ανασφάλειας που προκαλείτε από... αυτούς που έχει βαφτίσει η κοινωνία μας τρομοκράτες. Μην ξεχνάμε την έξαρση βίας που προκάλεσε η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη και τα συνεχή χτυπήματα που έχουμε με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες , κατά του νεαρού αστυνομικού των ΜΑΤ , κατά της κλούβας των ΜΑΤ, κατά αστυνομικού τμήματος , κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, το παγιδευμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε έξω από την τράπεζα το οποίο αν έσκαγε θα την ισοπέδωνε.
Με όλα αυτά πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση λογικό είναι στον απλό πολίτη και στον καθένα να δημιουργείτε η σκέψη:
Αν όλα αυτά είναι σημάδια των καιρών μας , δηλαδή παράγωγα της κοινωνίας που έχουμε διαμορφώσει και στην οποία ζούμε καθημερινά.
Αν είναι τα σημάδια για το που οδηγείτε η κοινωνία μας και η ανθρωπότητα , δηλαδή σε μια άναρχη κατάσταση.
Αν όλη αυτή η κατάσταση δεν έχει διαμορφωθεί τυχαία , αλλά εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς.
Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι που θα μας οδηγήσει αυτό ; Που πάμε ;;;;;

Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις αξιώσεων για τα 1031 ασφαλιστήρια Ελλήνων στην New York Life Insurance Company ..... δείτε τι χρειάζετε να κάνετε

Λήγει στις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αξιώσεων από την New York Life Insurance Company, για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχαν κάνει έλληνες που ζούσαν στην Μικρά Ασία πριν το 1915. Η ασφαλιστική εταιρεία με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει έχει καταρτίσει μια λίστα με 1031 ασφαλισμένους έλληνες και σήμερα οι απόγονοι τους εφόσον αποδείξουν στην ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για αυτό το σκοπό , ότι πράγματι είναι απόγονοι τους μπορούν να πάρουν την αποζημίωση που δικαιούνται βάση των συμβολαίων που είχαν γίνει.
Η ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company άρχισε να...
πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1882. Ωστόσο, λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε από το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η New York Life σταμάτησε να πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια στην Ευρώπη και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά το 1914.
Διάφορες αναφορές και άλλες πηγές δείχνουν ότι πολλά άτομα ελληνικής καταγωγής που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία όταν ξέσπασε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος εκτοπίστηκαν ή αφανίστηκαν κατά την περίοδο από το 1915 έως το 1923.
Επειδή η New York Life είναι δεσμευμένη να ενεργεί με βάση το βέλτιστο συμφέρον των ασφαλισμένων της, η New York Life ερεύνησε τα αρχεία της για να εντοπίσει όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που εκδόθηκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία πριν το 1915 σε άτομα ελληνικής καταγωγής. Η New York Life κατέβαλε τις παροχές για πολλά από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Ωστόσο, η New York Life δεν έλαβε αξιώσεις και συνεπώς δεν κατέβαλε παροχές ή την αξία σε μετρητά για ορισμένα από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα οποία αναφέρονται ως "Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια".
Για να ενθαρρύνει τις αξιώσεις σχετικά με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, η New York Life δημιούργησε το Πρόγραμμα Ελληνικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Ζωής. Οι απόγονοι των ατόμων που ασφαλίστηκαν σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια μπορεί να υποβάλουν αξιώσεις για παροχές.

Βήματα για την υποβολή μιας αξίωσης
1. Εξετάστε τον κατάλογο που περιέχει τα άτομα που ασφαλίστηκαν σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια.
2. Προσδιορίστε αν συνδέεστε με κάποιο άτομο που περιέχεται στον κατάλογο.( κάνοντας κλικ εδώ)

3. Συμπληρώστε το έντυπο αξίωσης (κάνοντας κλικ εδώ) αν είστε απόγονος/απόγονη κάποιου ατόμου που περιέχεται στον κατάλογο.
4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για υποβολή του συμπληρωμένου εντύπου αξίωσης, είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω Internet, μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2009.

Το Greek Life Insurance Claim Board (Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων σε σχέση με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Ζωής) σε σχέση με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Ζωής αποτελείται από τρεις Ελληνοαμερικανούς που δεν είναι υπάλληλοι της New York Life ούτε συνδέονται με τη New York Life. Το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων θα εξετάσει όλα τα στοιχεία που υποβάλλονται σε υποστήριξη μιας αξίωσης και θα αποφασίσει εάν η κάθε αξίωση πληροί τα κριτήρια αξιώσεων.
Το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων θα εξετάσει όλες τις αξιώσεις που υποβάλλονται σε αυτό πριν την προθεσμία υποβολής αξιώσεων της 28ης Φεβρουαρίου 2009. Η απόφαση του Συμβουλίου Εξέτασης Αξιώσεων να πληρώσει μια αξίωση θα είναι οριστική.
Με ποιο τρόπο το Συμβούλιο θα αξιολογήσει τις αξιώσεις
Για να βοηθήσετε το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων στην αξιολόγηση της αξίωσής σας, πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο αξίωσης όσο πιο πληρέστερα γίνεται. Πρέπει να υποβάλετε επίσης αντίγραφα τυχόν εγγράφων που υποστηρίζουν την αξίωσή σας στο Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων.
Για να ληφθεί υπόψη η αξίωση, το έντυπο αξίωσης και τα αντίγραφα όλων των υποστηρικτικών εγγράφων πρέπει να ταχυδρομηθούν ή να αποσταλούν με e-mail στο Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2009. Οι αξιώσεις που θα ταχυδρομηθούν ή θα αποσταλούν με e-mail μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2009 ΔΕΝ θα ληφθούν υπόψη και δεν θα δικαιούνται παροχές.
Η αξίωσή σας πρέπει να βασίζεται σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο που περιέχεται στον κατάλογο των "Ελληνικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων".

Πληρωμή των αξιώσεων
Το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων θα εξετάσει όλες τις αξιώσεις μετά την προθεσμία της 28 Φεβρουαρίου 2009.
Το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων δεν θα διανείμει τυχόν έσοδα από ασφαλιστήρια συμβόλαια πριν εξεταστούν όλες οι αξιώσεις και αποφασιστεί αν είναι έγκυρες ή όχι.
Το ποσό που θα καταβληθεί για κάθε εγκεκριμένη αξίωση, θα εξαρτηθεί από το ποσό ασφάλισης που παρέχεται από το Ελληνικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο. Τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια αποτιμώνται σε Γαλλικά Φράγκα ή σε Λίρες Αγγλίας. Το ποσό της ασφάλισης θα μετατραπεί σε Δολάρια ΗΠΑ με ισοτιμία 1 Γαλλικό Φράγκο = 2,17 Δολάρια ΗΠΑ ή 1 Λίρα Αγγλίας = 24,96 Δολάρια ΗΠΑ, όπως ισχύει.
Το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων θα σας ενημερώσει αν έχει ληφθεί απόφαση για την αξίωσή σας. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε το Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων αν αλλάξετε διεύθυνση και να παρέχετε τη νέα ταχυδρομική σας διεύθυνση ή διεύθυνση e-mail.
τις πληροφορίες τις αντλήσαμε από το www.greekinsuranceclaims.com
Related Posts with Thumbnails