Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός στις 10.00 ο Μεγάλος τελικός του Final Four



Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού Μπάσκετ θέλει να βρεθεί απόψε ο Ολυμπιακός που κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στον Μεγάλο Τελικό.
Άντε ρε Ολυμπιακάρα σήκωσε το....

Με πεντάρα η Κυπαρισσία γιόρτασε την άνοδο στη Δ Εθνική

Με τον αέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του η Κυπαρισσία δεν δυσκολεύτηκε σήμερα το απόγευμα να επιβληθεί του Αίαντα με σκορ 5-0. Οι φίλαθλοι με καπνογόνα και πολλά χαρτάκια δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων.
Η πρωταθλήτρια ήδη Κυπαρισσία ήδη στο ημίχρονο είχε κάνει το 3-0 και στην επανάληψη πέτυχε ακόμη δύο όμορφα γκολ , όμως όλοι και κυρίως οι παίκτες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μόλις ακούστηκε έγινε χαμός από τις σαμπάνιες και τους πανηγυρισμούς των παικτών ...

Εγκρίθηκε από το ΔΝΤ η οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το πακέτο οικονομικής στήριξης για την Ελλάδα. Η πρώτη δόση αναμένεται να εκταμιευθεί την Τρίτη και θα είναι ύψους 5,5 δισ. ευρώ....

Νίκες για ΑΕΚ , ΠΑΟΚ στην 3η αγωνιστική των play off

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι νικητές στην τρίτη αγωνιστική των play off η ΑΕΚ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ αλλά και αποβολές νίκησε τον ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ με 4-2 ενώ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες όπως και ο ΑΡΗΣ.
Στον άλλο αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στην Τούμπα και έτσι πήρε κεφάλι στην βαθμολογία ....

ημέρα της μητέρας

Στην ημέρα της μητέρας έχει αφιερώσει η Google σήμερα το λογότυπο της ...
Related Posts with Thumbnails