Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Εν όψη των Ευρωεκλογών, που θα διεξαχθούν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες , κράτη-μέλη, την Κυριακή 7 Ιουνίου και για τον λόγο ότι ο θεσμός της ψηφοφορίας αυτής δεν φαίνεται να λαμβάνεται και πολύ σοβαρά από τους Ευρωπαίους...η "Ευρωπαϊκή Βουλή" προέβη στην δημιουργία μιας σειράς 3 διαφημιστικών σποτ ( "At the polling station") , τα οποία έχει "ανεβάσει" στο YOU TUBE, με σκοπό να μας παρακινήσει να ψηφίσουμε, μιας και όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε λίγο από τον χρόνο μας για την διαδικασία αυτή !!!


Δείτε κάτω το ένα από τα βιντεάκια....






http://aboutmylamia.blogspot.com/2009/05/blog-post_5697.html

Πως μπορείς να βάλεις ολόκληρο αυγό σε μπουκάλι....Απίθανο


Μπορείτε άραγε να βάλετε ένα ολόκληρο αυγό σε ένα μπουκάλι όταν το στόμιο του είναι μικρότερο από το αυγό;;; Μη βιαστείτε να πείτε όχι είναι απλά θέμα φυσικής ....
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα δείτε ότι μπορείτε να το κάνετε και εσείς ....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ....

Ανοίγει σήμερα η 2η Athens Erotica 2009 ...

Η 2η Athens Erotica είναι γεγονός!
Ανοίγει σήμερα τις πύλες Πέμπτη 14 Μαϊου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Μαϊου .Στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ, στη Μεταμόρφωση.
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη-Παρασκευή: 17.00 - 01.00
Σάββατο-Κυριακή: 12.00 - 01.00
Την έναρξη θα κάνει η Πετρούλα Κωστίδου ενώ όπως... αναφέρει η σχετική ιστοσελίδα το παρών θα δώσουν πολλοί Έλληνες celebrities της showbiz.
Επίσης αναφέρει "Το opening της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαϊου στις 20:00μμ, με πολλά happenings και shows που θα σας κόψουν την ανάσα…
Την κορδέλα θα κόψουν οι διάσημοι star των XXXmovies, ενώ η Πετρούλα Κωστίδου σε ρόλο έκπληξη θα σας… αναστατώσει.
Kαι Eurovision στη 2η Αthens Erotica! Παρακολουθήστε live την προσπάθεια του Σάκη για την πρώτη θέση στον ημιτελικό και στον τελικό και πανηγυρίστε μαζί μας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Απόψε ο 2ος ημιτελικός της Eurovison... 13ος διαγωνίζεται ο Σάκης Ρουβάς

Απόψε γίνεται στις 10 ώρα ο δευτέρος ημιτελικός της Eurovision από τον οποίο θα προκριθούν δέκα χώρες για τον τελικό. Η Ελλάδα με τον Σάκη Ρουβά διαγωνίζεται 13η, ας ελπίσουμε να είναι και γούρικη για την συνέχεια και τον τελικό του Σαββάτου.
Αναλυτικά με την σειρά που θα διαγωνιστούν οι χώρες είναι ....
1. ΚΡΟΑΤΙΑ
2. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
3. ΛΕΤΟΝΙΑ
4. ΣΕΡΒΙΑ
5. ΠΟΛΩΝΙΑ
6. ΝΟΡΒΗΓΙΑ
7. ΚΥΠΡΟΣ
8. ΣΛΟΒΑΚΙΑ
9. ΔΑΝΙΑ
10. ΣΛΟΒΕΝΙΑ
11. ΟΥΓΓΑΡΙΑ
12. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
13. ΕΛΛΑΔΑ
14. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
15. ΜΟΛΔΑΒΙΑ
16. ΑΛΒΑΝΙΑ
17. ΟΥΚΡΑΝΙΑ
18. ΕΣΘΟΝΙΑ
19. ΟΛΛΑΝΔΙΑ



Καθαιρέθηκε ο πρώην Αττικής Παντελεήμονας

Την καθαίρεση του πρώην μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα αποφάσισε σήμερα το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο, καθώς η υπόθεση του έχει καταστεί αμετάκλητη από τα ποινικά δικαστήρια.... μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 6 ετών....


Παραμένει πρώτη δύναμη η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές ....

Μπορεί να μην έχουν βγάλει ούτε και φέτος κοινά αποτέλεσματα οι φοιτητικές παρατάξεις από τις εκλογές τους που έγιναν χθες , όμως παραμένει πρώτη δύναμη η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, ακολουθεί η ΠΑΣΠ, τα ΕΑΑΚ και η Αριστερή Ενότητα ....


Έναρξη προγράμματος επιδοτούμενης πρόσληψης ανέργων από τον ΟΑΕΔ ....

Την έναρξη του προγράμματος επιδότησης ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων και φορέων προκειμένου να προσλάβουν επιδοτούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ ανακοίνωσε το υπουργείο Απασχόλησης. Από σήμερα, Πέμπτη, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει η εφημερίδα Το Βήμα, ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος, καλώντας... τους ενδιαφερομένους από σήμερα Πέμπτη να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις ενδιαφέροντος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων σε θέσεις εργασίας με πλήρη απασχόληση, για όσο χρόνο διαρκεί η τακτική επιδότησή τους λόγω ανεργίας. Σημειώνεται ότι με το νέο πρόγραμμα μπορούν να καλυφθούν και εποχικές ανάγκες των εργοδοτικών επιχειρήσεων και φορέων.

Το νέο πρόγραμμα για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα ένταξης σε αυτό και επιχειρήσεων και φορέων του δημοσίου τομέα. Έτσι από σήμερα «προσκαλούνται» οι εργοδότες του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα, να υποβάλουν αιτήσεις για την πρόσληψη ανέργων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι που λαμβάνουν επιδότηση από τον ΟΑΕΔ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης του εργοδότη έχουν τη μεγαλύτερη απομένουσα διάρκεια επιδότησης.

Οι εργοδότες που θα ενταχθούν θα πρέπει να μην έχουν μειώσει το προσωπικό τους το τελευταίο εξάμηνο πριν από την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, ενώ οι άνεργοι που προσλαμβάνονται θα πρέπει να έχουν εγκεκριμένη τακτική επιδότηση ανεργίας και να έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία της εξατομικευμένης προσέγγισης.

Η διάρκεια της επιχορήγησης είναι ίση με το χρονικό διάστημα που θα απασχοληθεί ο επιδοτούμενος άνεργος στην επιχείρηση ή στον φορέα.

Η επιχείρηση ή ο φορέας υποχρεούνται να αμείβουν το προσλαμβανόμενο άτομο σύμφωνα με τη σύμβασή του και ανάλογα με την ειδικότητα και τις ώρες απασχόλησής του. Παράλληλα, ο εργοδότης έχει την ευθύνη της ασφαλιστικής κάλυψης του προσλαμβανόμενου.

πηγη : in.gr (Newsroom ΔΟΛ)

Εκτοξεύεται σήμερα το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο Herschel ...για να μελετήσει την γέννηση των αστέρων

Εκτοξεύεται σήμερα σε λίγες ώρες ( περίπου 7 από τώρα) το μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο που έχει στείλει ο άνθρωπος στο διάστημα , το τηλεσκόπιο Herschel. Το κάτοπτρο του οποίου έχει διάμετρο 3,5 μέτρα και στόχος του είναι η μελέτη του σχηματισμού των γαλαξιών στις απαρχές του σύμπαντος και την μετέπειτα εξέλιξη τους. Όλα αυτά με καταγραφή εικόνων , από την "ματιά" του που θα είναθ στραμμένη στα σκοτεινά και ψυχρά σημεία του σύμπαντος που γεννιόνται οι αστέρες .
Το τηλεσκόπιο Herschel θα τεθεί σε ....
λειτουργία σε απόσταση 1,5 εκ. χιλιόμετρα από την γη και υπολογίζεται να λειτουργεί ως το 2013. Εκτοξεύεται από τον Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος από από την διαστημική βάση της στην ακτή της Γαλλικής Γουϊάνας ....


Απεργία σήμερα στο Δημόσιο...

Απεργεί σήμερα το δημόσιο καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία .... Αυτά που διεκδικούν είναι Άμεση χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας και του ΟΠΑΔ. Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Ενιαία μόνιμη εργασιακή σχέση στο Δημόσιο.....


Δημοσκόπηση metron analysis για τον ΑΝΤ1



http://kafeneio-gr.blogspot.com/



Related Posts with Thumbnails