Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Κρεμάει τα παπούτσια ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς....

Τέλος εποχής με το φινάλε της φετινής περιόδου για τον Μεγάλο "Τζόλε". Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με σημερινή του δήλώση στο επίσημο site της ομάδας του ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της περιόδου.
Στην δήλωση του αναφέρει "Μετά από 20 και πλέον χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα, αποφάσισα, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, να τερματίσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής.
Η απόφασή μου αυτή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού και όχι μόνο, μου έχει προσφέρει πολύ δυνατά και ιδιαίτερα συναισθήματα.
Από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στις προηγούμενες ομάδες μου έχω όμορφες αναμνήσεις, όμως τα 13 χρόνια που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ξεχωριστά, καθώς.... έζησα μοναδικές στιγμές , με τη συμμετοχή μου σε σημαντικούς αγώνες και τις κατακτήσεις πολλών τίτλων. Η χαρά που ένιωθα κάθε φορά που πανηγύριζα με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι συναίσθημα που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου, όπως και η τιμή που μου έγινε με το να είμαι ο αρχηγός της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν σε όλη την ποδοσφαιρική μου διαδρομή, όλους όσοι συνεργαστήκαμε, όσους συνάντησα σαν αντιπάλους και βέβαια τους φιλάθλους μας.
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους.


ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΔΝΕΥ

Χάος σήμερα στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας καθώς εκτεταμένο Μπλακ άουτ προκάλεσε τον πανικό . χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς ρεύμα , σηματοδότες να μην λειτουργούν, κόσμος εγλωβοισμένος στα ανσασέρ γενικώς μπάχαλο.... Έκτός και αν ξεχάστηκαν από την "ωρα της γης" και έκλεισαν τους γενικούς λίγο παραπάνω ...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «CENTER FOR»

Θεσσαλονίκη 30 Μαρτίου 2009
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΣΗΕΜ-Θ
ΕΣΗΕΑ
ΠΣΑΤ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «CENTER FOR»
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας»

Για την αθλητική εφημερίδα «Center For» ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά από σχετικούς, αλλά-κυρίως-άσχετους με τη συγκεκριμένη εκδοτική προσπάθεια. Εμείς οι εργαζόμενοι και σαφώς οι άμεσα....
θιγόμενοι με το κλείσιμο του «Center For» συνειδητά αποφασίσαμε να μιλήσουμε τελευταίοι για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάστασή τους.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το «κλείσιμο» της εφημερίδας είναι οι εκδότες της, Λεωνίδας Μποσινάκης και Βαγγέλης Μπαλίκος, οι οποίοι προχώρησαν με πρωτοφανή και ανεξήγητη επιπολαιότητα στο συγκεκριμένο εγχείρημα.
Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη, διότι καμία δημοσιογραφική ή τεχνική εργασία δεν μπορεί να κριθεί σε χρονικό διάστημα 18 ημερών, το οποίο ενδεχομένως διεκδικεί θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Για να προλάβουμε κάποιους που ίσως θελήσουν να μας χαρακτηρίσουν ευθυνόφοβους, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι περισσότεροι από εμάς παραιτηθήκαμε από «σίγουρες»-όσο μπορεί κανείς να το πει αυτό στον σκληρό δημοσιογραφικό χώρο-θέσεις εργασίας. Το κάναμε γιατί είχαμε την προφορική (και αυτό ήταν το λάθος μας) δέσμευση ότι η εφημερίδα θα κρέμεται στα περίπτερα τουλάχιστον για έναν χρόνο. Οι εκδότες, όμως, έκριναν ότι ο «Center For» δεν. σκοράρει με μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής (με ποδοσφαιρικούς όρους κάπου τόση δεν είναι η αναλογία των 18 φύλλων μέσα σε μία ολόκληρη χρονιά;).
Η πίστη μας ότι αυτή η εφημερίδα, παρά τις-όπως αποδείχθηκε-περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των εκδοτών της, μπορούσε να πετύχει, φάνηκε και από την αντίδρασή μας, μόλις μας ανακοινώθηκε ότι «θα τραβήξουν την πρίζα» (φράση που χρησιμοποίησαν οι ίδιοι). Προτείναμε να εργαστούμε επί ένα μήνα χωρίς αποδοχές για να κρατήσουμε «ζωντανό» το φύλλο και να δώσουμε χρόνο να βρεθεί πραγματικά βιώσιμη λύση.
Η απάντησή τους-η οποία υλοποιήθηκε και στην πράξη-«δεν θέλουμε να σας έχουμε απλήρωτους ούτε μία μέρα» ακούγεται τραγελαφική σε αυτιά ανθρώπων που από την επόμενη μέρα βρέθηκαν στην ανεργία. Επιπλέον, ενισχύει την αμφιβολία μας για το αν πραγματικά υπήρχαν χρήματα και ρεαλιστικό επιχειρηματικό σχέδιο για να στηριχθεί μία εφημερίδα υψηλών προδιαγραφών (όπως χαρακτήρισαν τον «Center For» όσοι τον διάβασαν), για την οποία θα είμαστε πάντα υπερήφανοι. Ευελπιστούμε ότι το «σύντομα κοντά σας» με το οποίο η εφημερίδα αποχαιρέτησε το κοινό της θα γίνει πράξη.
Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η δική μας περιπέτεια θα αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού και θα οδηγήσει την Πολιτεία στη λήψη μέτρων, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.
Οι εργαζόμενοι στον «Center For»
Αβραμίδου Ρούλα
Αμπού Φάρχα Γιώργος
Αναστασιάδης Αλέκος
Βραζιλιάνος Μιχάλης
Δαδαλιάρας Ευγένης
Δουλάμης Νίκος
Δούμου Σοφία
Ιωακειμίδου Δώρα
Καραγιάννης Γιώργος
Κοσκίδης Νότης
Μαντζιούκης Γιώργος
Μαυρουδής Θάνος
Μπανταλάκη Ίρια
Μυλωθρίδου Θένια
Νικολαΐδης Κώστας
Νταλιάρης Γιώργος
Οσσανλής Δημήτρης
Πετρωτός Κώστας
Τάτσικας Δημήτρης
Χαβιανίδης Γιάννης
Χατζάκης Μανώλης
Ψυχογιός Θεόφιλος


http://salonica-press.blogspot.com/2009/03/center-for_30.html

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

To X12 είναι ένα νέο είδος πυροβόλου όπλου το οποίο βγάζει μιά <ακτίνα παγώματος> που μπορεί να διαπεράσει τον ιματισμό και να διαβιβάσει τις ηλεκτρικές ωθήσεις, αναγκάζοντας το σώμα να παραλυθεί προσωρινά,χωρίς την αίσθηση πόνου, αντίθετα από τα συμβατικά τύπου Tasers πυροβόλα όπλα που προκαλούν την ακινησία με την πρόκληση του πόνου.Η ακτίνα δράσις του είναι περίπου 30 μέτρα και η παράλυση διαρκεί γύρω στα 30 δευτερόλεπτα χρόνος ικανός να συλλάβουν τον....

κακοποιό η διαδηλωτή.Στην Ασία αρκετές χώρες το έχουν παραγγείλει,ενώ στην Αμερική θα το χρησιμοποιούν απο το Ιουνίο του 2009.Λέτε να το δούμε και στην Ελληνική Αστυνομία?

--
http://anopetra-eleos.blogspot.com/
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. 3-1
ΔΩΡΙΟ - ΧΩΡΑ 1-0
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ 1-2
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΕΤΑΛΙΔΙ 5-2
ΕΘΝΙΚΟΣ Μ.- ΑΙΑΣ 1-3
ΦΑΡΑΙ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-2
ΜΕΘΩΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-1
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α ΟΜΙΛΟΣ

ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ- ΑΡΙΣ 4-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δ. - ΒΑΛΥΡΑ 0-0
ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΠΛΑΤΥ 3-0
ΑΜΦΙΘΕΑ - ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ 2-1
ΜΑΝΕΣΗ - ΑΜΦΕΙΑ 2-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠ.- ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΟΚ ΚΑΛ. 2-0

Β ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΝΗ- ΧΑΤΖΗ 0-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΠΑΤΙΣΤΑ 2-0
ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ- ΧΝΔΡΑλΙΚΟΣ 2-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΓΑ 2-0
ΧΙΛΙΟΧΩΡΙΑ - ΑΕ ΑΒΙΑΣ 0-0
ΚΟΡΩΝΗ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-3
ΔΟΞΑ - ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 6-0Αποτελέσματα Δ Εθνική 6ος όμιλος

27η Αγωνιστική

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - ΑΧΑΙΚΗ 2-0
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ. - ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 2-0
ΖΑΒΛΑΝΙ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧ. 0-1
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. - ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ 1-0
ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡ.- ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ 1-1

Related Posts with Thumbnails