Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κατέλαβαν το γραφείο του Ρέππα στην Τρίπολη

Σε κατάληψη του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Αρκαδίας και υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα στην Τρίπολη προχώρησε πριν από λίγο ομάδα αυτοκινητιστών από το μπλόκο της Νεστάνης.
Στο γραφείο του κ. Ρέππα παραμένουν αυτή τη στιγμή περίπου 30 άτομα και δηλώνουν ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν έρθουν σε επαφή με τον υπουργό....

Νωρίτερα, οι αυτοκινητιστές είχαν κάνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης.

www.star.gr

Μπαρτσελόνα - ΠΑΟ απόψε στο Mega

Κόντρα στην Μπαρστελόνα θα αγωνιστεί απόψε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του Champions League. Η μετάδοση του αγώνα ζωντανά από το Μέγκα στις 21.45

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία ο Δημήτρης Δράκος

Το πρωί της Τρίτης ο Δ. Δράκος επισκέφτηκε την Κυπαρισσία του νομού Μεσσηνίας και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της «Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου», καθώς και την Λιτάνευση του Τίμιου Σταυρού.
Μετά το πέρας του Εορτασμού, ο Δ. Δράκος μετέβη στην εμποροπανήγυρη και την αγορά της πόλης και είχε πλήος συνομιλιών με εμπόρους και πολίτες της περιοχής. Οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας των υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στον προεκλογικό του αγώψνα και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία...

Συμπαράσταση Γόντικα στους απεργούς ιδιοκτήτες ΔΧ φορτηγών

Ο Νίκος Γόντικας υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισκέφθηκε τους συγκεντρωμένους στον κόμβο της Νεστάνης ιδιοκτήτες φορτηγών Δ Χ, που συνεχίζουν τον αγώνα με βασικό αίτημα να μην περάσει το νομοσχέδιο που στο όνομα της "απελευθέρωσης" παραδίδει τη μεταφορά στο μεγάλο κεφάλαιο.
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αγωνία τους το φόβο τους και το άγχος τους για το μέλλον, για το αν θα έχουν αύριο δουλειά, αν θα.... «επιβιώσουν»
Ο Νίκος Γόντικας εξέφρασε τη συμπαράσταση στον αγώνα να διατηρήσουν τη δουλειά τους και τόνισε ότι με το νομοσχέδιο για τη λεγόμενη απελευθέρωση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου έρχεται να υλοποιήσει τις ευρωπαϊκές οδηγίες που θα οδηγήσουν στην εξόντωση των αυτοαπασχολούμενων στη μεταφορά.
Παράλληλα συζήτησε μαζί τους για το σύνολο της αντιλαϊκής - φιλομονοπωλιακής πολιτικής που θέλει να παραδώσει ολόκληρους κλάδους, μαζί και τη μεταφορά, στο μονοπωλιακό κεφάλαιο .
Τους Κάλεσε να βγάλουν συμπεράσματα, να καταλάβουν ότι με τη σημερινή πολιτική η κατάσταση θα χειροτερεύει καθημερινά. Γι' αυτό να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα για το δικαίωμα και τη δυνατότητα να διαφεντεύουν προς όφελος όλου του λαού τον πλούτο που παράγουν, για άλλο δρόμο ανάπτυξης και εξουσίας, που θα έχει ως σκοπό την ευημερία του λαού.
Να υπερψηφίσουν στις εκλογές του Νοέμβρη τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Νίκο Γόντικα.

Κατεβάζουν ρολά τα βενζινάδικα .... συνεχίζουν οι οδηγοί φορτηγών βυτιοφόρων

Με λουκέτα απειλούν οι βενζινοπώλες σε πολλούς νομούς της χώρας, αντιδρώντας στην επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων που ανακοίνωσε τη Δευτέρα, το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Εν τω μεταξύ, οι μεταφορείς που πολιορκούν από χθες, Δευτέρα, την Αθήνα παρατάσσοντας εκατοντάδες φορτηγά στις εθνικές οδούς σχεδιάζουν να μεταθέσουν για σήμερα, Τρίτη, την προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία τους προς τη Βουλή.

Προς το παρόν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης είναι παραταγμένα 37 φορτηγά, στην... εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου, Σκαραμαγκά και στα διόδια της Κορίνθου 169 οχήματα, ενώ στον παράδρομο της παραλιακής στο ύψος του ΣΕΦ βρίσκονται παραταγμένα 18 φορτηγά.

Οι πρατηριούχοι που κατεβάζουν ρολά υποστηρίζουν ότι οι τιμές πλαφόν είναι σημαντικά χαμηλότερες από την τιμή που αγοράζουν από τις εταιρίες εμπορίας, με αποτέλεσμα η πώληση καυσίμων να είναι ασύμφορη για τις επιχειρήσεις τους, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης προχώρησε στην επιβολή πλαφόν μέχρι την Κυριακή, μετά από καταγγελίες καταναλωτών για αδικαιολόγητες τιμές στα καύσιμα τις προηγούμενες ημέρες.

in.gr

Τραγωδία δέκα αδέρφια πνίγηκαν σε ποτάμι

Δέκα αδελφάκια έχασαν τη ζωή τους όταν η ψαρόβαρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη άλλο ένα παιδί που δεν έχει εντοπιστεί.
Τα εννέα από τα παιδιά ήταν ηλικίας από 1 έως 11 ετών και το δέκατο ήταν 16. Όλα τους ανήκαν στην ίδια πολυμελή οικογένεια που αριθμεί συνολικά 18 μέλη και είχαν επιβιβαστεί στην ψαρόβαρκα που είχε χωρητικότητα μόνο... 6 ατόμων. Σύμφωνα με την αστυνομία της Βραζιλίας το αγνοούμενο παιδί είναι ένα 10χρονο κορίτσι.

Η οικογένεια κατευθυνόταν σύσσωμη στην επαρχία Μπαΐα της Βραζιλίας για να επισκεφθεί συγγενείς της όταν σημειώθηκε το δυστύχημα, στην περιοχή κοντά στο Πιλάο Αρκάντο. Έξι ενήλικοι και ένα παιδί κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι την ξηρά.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο ισχυρός άνεμος μπορεί να συνέβαλε στην ανατροπή της βάρκας. Υπάρχουν επίσης σκέψεις να κατηγορηθούν για αμέλεια οι δυο ψαράδες που οδηγούσαν τη βάρκα. "Τέτοιες βάρκες τις χρησιμοποιούν μόνο οι ψαράδες. Δεν γίνεται να μεταφέρεις ολόκληρη οικογένεια. Οι πιθανότητες επιτυχίας του ταξιδιού ήταν μηδενικές", φέρεται να δήλωσε ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

ΑΠΕ
Related Posts with Thumbnails