Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Φωτιά ...στα play offs μετα τα σημερινά αποτελέσματα

Φωτιά πήρε η διαδικασία των play offs για την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League , καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα :
ΠΑΟ- ΑΕΚ 1-1 KAI ΛΆΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ 0-2
στην κορυφή ισοβαθμούν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ με 6 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 5 ενω σημαντικό έδαφος έχασε η ΛΆΡΙΣΑ που έχει μηδέν βαθμούς .....


Ανακοίνωση για της ακύρωση της συναυλίας των Depeche Mode...

Η πλήρη ανακοίνωση της εταιρείες έχει ως εξής :
«Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος. Παρʼ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με.... την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει. Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της. Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»


Σαν σήμερα γεννήθηκε ο μεγάλος Έλληνας Γιατρος και ερευνητής Γεώργιος Παπανικολάου

Σαν σήμερα στην Κύμη Ευβοίας στις 13 Μαΐου του 1883 γεννήθηκε ο μεγάλο Έλληνας Γιατρός ο Παγκοσμίου φήμης Γεώργιος Παπανικολάου , γνωστός σε όλη την υφήλιο για το "ΤΕΣΤ ΠΑΠ" με το όποιο άνοιξε νέους ορίζοντες στην ιατρική έρευνα στη γενετήσια φυσιολογία και ενδοκρινολογία ειδικότερα για τον καρκίνο.
Σήμερα το τεστ Παπανικολάου (τεστ-παπ) χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την διάγνωση του καρκίνου της μήτρας, επί της προκαρκινικής δυσπλασίας και άλλων κυτταρολογικών ασθενειών του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.
Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κια στην συνέχεια.... βιολογία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου , συνέχισε την σταδιοδρομία του στο Πανεπιστήμιο του Κορνέλ όπου έκανε τις μεγάλες έρευνες του ανοίγοντας νέους δρόμους στην επιστήμη της Ιατρικής.
Στην Αμερική έζησε μέχρι το θάνατο του στις 19 Φεβρουαρίου του 1962 στο Μαϊάμι Φλώριδας.
Ενώ μην ξεχνάμε ότι η φιγούρα του έχει αποτυπωθεί πάνω στο χαρτονόμισμα των 10000 δραχμών που ειχε εκδοθεί το 1995

Φοιτητικές εκλογές σήμερα .....

Φοιτητικές εκλογές σήμερα σε όλα τα Πανεπιστήμια τησ χώρας κια όλα τα ΤΕΙ .... α ρε τι θυμηθήκαμε τότε που είμαστε και εμείς φοιτητές και μάλιστα υποψήφιοι στις εκλογές ... ε ρε χαβαλέ που είχε αυτή η μέρα με τις συνελεύσεις και όλα τα σχετικά.
Άντε καλή ψήφο σε όλους και επιτέλους ρε παιδιά βγάλτε μια φορά τα αποτελέσματα από κοινού....


Οι 10 πρώτες χώρες που πέρασαν στον τελικο της Eurovision 2009

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία και Ισλανδία.
Ενώ αποκλείστηκαν οι χώρες Μαυροβούνιο, Τσεχία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Ανδόρα, Ελβετία, Βουλγαρία και FYROM.
Την Πέμπτη το βράδυ θα διεξαχθεί ο ....
άλλος ημιτελικός με την ελληνική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά , ενώ ο τελικός είναι το Σάββατο το βράδυ...


Related Posts with Thumbnails