Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

H Britney Spears παραμένει βασίλισσα των διαδικτυακών αναζητήσεων

Η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ιστορική εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ δεν κατάφεραν να εκθρονίσουν τη Μπρίτνι Σπίαρς από την πρώτη θέση των διαδικτυακών αναζητήσεων στο Yahoo για το 2008.
Το όνομα της Αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας ήταν και φέτος ο συχνότερος όρος αναζήτησης, όπως ήταν και τα επτά από τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, ανακοίνωσε την Τρίτη η μεγάλη διαδικτυακή πύλη.
Η δεύτερη δημοφιλέστερη αναζήτηση για το 2008 αφορούσε τη World Wrestling Entertainment, έναν οργανισμό που διεξάγει επαγγελματικούς αγώνες θεατρινίστικης πάλης.
Ο νεοεκλεγείς Μπάρακ Ομπάμα έρχεται μόλις τρίτος, ελάχιστα μπροστά από την Μάιλι Σάιρους, μια ηθοποιό που ενσαρκώνει τη «Χάνα Μοντάνα» στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά τoυ Disney Channel.
Πέμπτος δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης ήταν το οnline παιχνίδι ρόλων RuneSpace και έκτος η ιαπωνική σειρά κινουμένων σχεδίων μάνγκα Naruto.
To Top10 συμπληρώνουν το τηλεοπτικό παιχνίδι American Idol και οι ηθοποιοί Τζέσικα Αλμπα, Λίντσεϊ Λόχαν και Αντζελίνα Τζολί.
Στις αναζητήσεις που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, πρώτος ήταν ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς, που κέρδισε οκτώ χρυσά μετάλλια, και δεύτερη η Λέριν Φράνκο, ακοντίστρια και μοντέλο από την Παραγουάη.
«Φέτος το πλήθος σαγηνεύτηκε από τις ιστορικές αμερικανικές προεδρικές εκλογές και του θριάμβους των Ολυμπιακών» δήλωσε η Χέδερ Κάμποτ, αρχισυντάκτρια του Yahoo Web Life.
Στην κατηγορία των «γυναικών με τη μεγαλύτερη επιρροή», η Αντζελίνα Τζολί κέρδισε τόσο την τηλεοπτική αστέρα Όπρα Ουίνφρι όσο και την υποψήφια αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών Σάρα Πέιλιν.
Η προεκλογική εκστρατεία έκανε πάντως δραματικά πιο δημοφιλή την κωμικό Τίνα Φέι, που υποδύθηκε τη Σάρα Πέιλιν στη χιουμοριστική εκπομπή Saturday Night Live, και αύξησε τις αναζητήσεις για τη σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ.

πηγη:in.gr

Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ....


ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ CALA LIVE ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού Κυπαρισσίας...

Ξεκίνησαν οι εκσκαφές για την κατασκευή των εγκαταστάσεων της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων της Κυπαρισσίας, καθώς η ανάδοχος εταιρεία εγκαταστάθηκε στο χώρο και το εργοτάξιο ξεκίνησε να λειτουργεί, σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στο «Θάρρος» ο δήμαρχος Γ. Σαμπαζιώτης. Οι εγκαταστάσεις προβλέπουν τον καθαρισμό των λυμάτων όλου του Δήμου και θα έχουν τη δυνατότητα διαχείρισης όγκου λυμάτων ισοδύναμου με 20.000 κατοίκους. Σύμφωνα με τους περιβαλλοντικούς όρους, θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις στις οποίες η υποδοχή και επεξεργασία λυμάτων και βοθρολυμάτων θα γίνεται σε κλειστές δεξαμενές ή κλειστούς αποσμούμενους χώρους. Ο βιολογικός θα είναι κλειστού τύπου, κανένα τμήμα της επεξεργασίας δε θα είναι ανοικτό και δε θα έχει όχληση στο περιβάλλον, τόσο από οσμές όσο και από τη λειτουργία του.Ο σχεδιασμός είναι σε πρώτη φάση για να εξυπηρετεί 12.500 κατοίκους ενώ, χωρίς το κόστος να ανέβει πολύ, μπορεί να γίνει μια μονάδα για 15.500 κατοίκους με τη δυνατότητα επέκτασης στους 25.000 κατοίκους, καθώς οι υποδομές ήδη θα υπάρχουν.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι εργασίες κατασκευής του βιολογικού αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο έως το τέλος του 2009, υπάρχει εμπλοκή με την κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων του νοτιοδυτικού τμήματος, δηλαδή της νέας επέκτασης σχεδίου που έγινε στην παραλία της Κυπαρισσίας. Όπως εκτιμάται, μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που εξηγούσε τη στάση του, ο ανάδοχος θα προκύψει σε δύο μήνες περίπου.
πηγη:Εφημερίδα Θάρρος Μεσσηνίας
Related Posts with Thumbnails