Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Internet Explorer 9 hot preview

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι όλοι είμαστε ανυπόμονοι επιτέλους με την καινούρια έκδοση του Firefox 3.6.4., κυκλοφορεί και η καινούρια έκδοση του Internet Explorer 9 Platform Preview 3. Εγκαταστήστε την στο PC σας και εκκινήστε τις πρώτες δοκιμές τώρα!
Ο IE9 έρχεται εξοπλισμένος με νέα μηχανή JavaScript που εγγυάται ταχύτατο σερφάρισμα και υποστηρίζει HTML5, ενώ διαθέτει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία του browsing πιο ευχάριστη από ποτέ.
Μπορείτε να κατεβάσετε την preview έκδοση του Internet Explorer 9 και να... δείτε demos από τα καινούρια χαρακτηριστικά του εδώ http://ie.microsoft.com/testdrive/. Φυσικά εικάζεται ότι θα δούμε την τελική του έκδοση πριν το τέλος του έτους κοντά στις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες για να ολοκληρώσουμε τις νέες τάσεις στο browsing..
Πηγη: msigeek
http://freegr.blogspot.com/

video από το απίστευτο τρακάρισμα στο Grand Prix της F1 στη Valencia μεταξύ Webber και Kovalainen

Τρομακτικό τρακάρισμα σήμερα στην Φόρμουλα 1 στη Βαλένθια όταν ο Webber έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του Kovalainen με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να απογειωθεί. ευτυχώς παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης δεν έπαθε τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

Ολομέτωπη επιθεση Ντόρας σε Σαμαρά ..."φθηνός, ακραίος , επικίνδυνος λαϊκιστής"

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
"Ο κ.Σαμαράς ψηφίζοντας υπέρ της χρεοκοπίας της χώρας επέλεξε να μην συμμετάσχει στη σοβαρή και επώδυνη συζήτηση για τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Ακόμη και σήμερα δεν απαντά στο ερώτημα πως θα πληρωνόντουσαν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων, αν η Βουλή δεν ενέκρινε το μνημόνιο. Ας μην αγχώνεται όμως για τη δική μου στάση, θα είμαι συνεπής σε όσα ψήφισα.
Είναι φανερό ότι ο κ.Σαμαράς πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης. Για τη σημερινή εικόνα αποσύνθεσης και παρακμής του κόμματος της ΝΔ δεν ευθύνεται κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο.
Η υποκρισία, η... παραδοξολογία, τα φοβικά σύνδρομα, στα οποία πλειοδοτεί η ηγεσία της ΝΔ σε καμιά περίπτωση δεν δίνουν ελπίδα και προοπτική. Είναι το άλλο πρόσωπο του πιο ακραίου, φτηνού και επικίνδυνου λαϊκισμού που γνώρισε ο τόπος από την εποχή του "Τσοβόλα δώστα όλα". Είναι η πολιτική κερδοσκοπία επί των ερειπίων της χώρας .
Το γεγονός ότι έχουμε μια κυβέρνηση που παλινωδεί μεταξύ κρατισμού και ανευθυνότητας, που αδυνατεί να θέσει παράλληλα τις βάσεις για την μελλοντική ανάπτυξη της οικονομίας και να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να διολισθήσουμε στον αριστεροδεξιό εθνολαϊκισμό. Οφείλουμε να συγκροτήσουμε μία ρεαλιστική και υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση που να δίνει όραμα, έμπνευση και πίστη στις δυνάμεις της κοινωνίας μας, στην Ελλάδα της δημιουργίας."

Δημοκρατική Αριστέρα το νέο κόμμα που δημιουργήθηκε από την Ανανεωτική Πτέρυγα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης με την συμμετοχή 520 αντιπροσώπων απ’ όλη τη χώρα.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση πολιτικού κόμματος με τίτλο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ».
Εγκρίθηκε η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πολιτική Θέσεων και Αρχών του νέου κόμματος και ανεδείχθη Πανελλαδική Πολιτική Επιτροπή που αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης του 1ου Συνεδρίου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μέσα στο 2010.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Ιουνίου, στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί δημόσια πολιτική εκδήλωση, στο ξενοδοχείο Athens IMPERIAL με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη.
Βασικά σημεία της ιδρυτικής διακήρυξης είναι:...



«Τι είναι και τι θέλει η Δημοκρατική Αριστερά



Εμείς, το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς που έρχεται από μακριά και πάει μακριά, δεσμευόμαστε, παράλληλα με τη διαμόρφωση μιας ρεαλιστικής και υπεύθυνης πρότασης εξόδου από την κρίση, να ενισχύσουμε μεθόδους και πρακτικές που θα φέρνουν την πολιτική στους πολίτες και τους πολίτες στην πολιτική.

Φιλοδοξούμε το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς να είναι η απάντηση στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για τη ριζική ανασυγκρότηση του πολιτικού πεδίου και για τον ανακαθορισμό των κοινωνικών συσχετισμών. Η Δημοκρατική Αριστερά είναι, ταυτοχρόνως, η υπεράσπιση του παρελθόντος και του μέλλοντος της ανανεωτικής, δημοκρατικής και οικολογικής αριστεράς.

Ο πυρήνας των ανανεωτικών ιδεών, που τον κωδικοποιούμε στις θεμελιώδεις αρχές: «δημοκρατικός σοσιαλισμός - αριστερός ευρωπαϊσμός - μεταρρυθμιστική στρατηγική -οικολογική εγρήγορση» είναι και παραμένει στοιχείο της ταυτότητάς μας. Οι ιδέες αυτές εξακολουθούν να είναι ενεργές και να τροφοδοτούν τους προβληματισμούς μας για το μέλλον της αριστεράς. Γιατί ο χώρος της ανανεωτικής και διαρκώς ανανεούμενης αριστεράς είναι και πρέπει να είναι ένα ζωντανό κύτταρο υπεύθυνης στάσης, επίκαιρου λόγου, προγραμματικών θέσεων για τη προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Αφήνουμε πίσω μας την Ελλάδα της χρεοκοπίας και της παρακμής. Είμαστε η Αριστερά της δημιουργίας, της κριτικής σκέψης και της πολιτιστικής αναγέννησης.

Είμαστε εμείς η Αριστερά που σταθερά υποστηρίζει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το νεοφιλελευθερισμό και το ΔΝΤ. Η αριστερή αντιμετώπιση της κρίσης: η επιβεβλημένη μείωση του ελλείμματος και η συγκράτηση του χρέους να μη φορτωθεί στις πλάτες των εργαζομένων μέσα από την αποσάθρωση των εργασιακών σχέσεων και των κοινωνικών δικαιωμάτων, αλλά να συνδυαστεί με βαθιά αλλαγή του κράτους, του άδικου φορολογικού συστήματος, της διαχείρισης των χρημάτων του δημοσίου, του παραγωγικού αλλά και του καταναλωτικού προτύπου, επιλογών και νοοτροπιών σπατάλης, διαφθοράς.

Η υπεράσπιση του «δημόσιου συμφέροντος» είναι κεντρικό ιδεολογικό πρόταγμα, που θα μας επιτρέψει να επικεντρώσουμε τις δράσεις μας γύρω από τις «πολιτικές της κρίσης». Παράλληλα με τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας, τις προτάσεις αντιμετώπισής της, η δική μας αριστερά δεν μπορεί παρά να επικεντρώνεται στην ανθρώπινη διάσταση της κρίσης και το προστατευτικό δίκτυ της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η εστίαση στην αναδιανομή, στην αλληλεγγύη και στον επανακαθορισμό του προτύπου ανάπτυξης ανοίγει σήμερα το έδαφος για μια ουσιαστική παρέμβαση στο κράτος, στην αυτοδιοίκηση με αποκέντρωση και στους θεσμούς, αλλά και στη μεικτή οικονομία, με στόχο την προώθηση δομικών μεταρρυθμίσεων.

Οι κατευθύνσεις αυτές μπορούν να υλοποιηθούν μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για στρατηγική επιλογή για τη χώρα, τους εργαζόμενους, τη δημοκρατία και τον πολιτισμό. Η αντιμετώπιση της κρίσης συνδυάζεται με τις αναγκαίες αλλαγές στην ΕΕ προς την επείγουσα κατεύθυνση της ομοσπονδιακής δημοκρατικής ενοποίησης με πρώτους στόχους τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του τραπεζικού συστήματος και των χρηματαγορών από πολιτικούς θεσμούς, την απεμπλοκή από τους ασφυκτικούς δημοσιονομικούς κανόνες και αποδοχή της βαρύτητας των κριτηρίων απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας, τη στήριξη του ευρώ με ισχυρό κοινοτικό προϋπολογισμό, τη στήριξη χωρών όταν δέχονται τις κερδοσκοπικές επιθέσεις, δηλαδή κοινή οικονομική πολιτική. Οι αλλαγές αυτές απαιτούν νέους κοινωνικούς και πολιτικούς συσχετισμούς και αγώνες σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Είμαστε η αριστερά που έχει ενσωματώσει στον πυρήνα της συγκρότησής της την πεποίθηση ότι Αριστερά και Οικολογία μπορούν να συνθέσουν ένα καινούριο όραμα μια προγραμματική καινοτομία για τον κόσμο και τις σύγχρονες κοινωνίες. Αυτό σημαίνει βαθιές αλλαγές στον τρόπο που, ως αριστεροί/ές, σκεφτόμαστε και δρούμε, στα οράματα, στις αξίες, στις προτάσεις μας. Σημαίνει την ανάγκη για πράσινη-οικολογική στροφή της οικονομίας ως μιας ώριμης δυνατότητας για ισχυρές μεταρρυθμιστικές αλλαγές για το κλίμα και ένα νέο ενεργειακό πρότυπο.

Απευθυνόμαστε σήμερα στους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες της χώρας μας ζητώντας την ενεργό στήριξη, τη συμπόρευση και τη συμμετοχή τους στο εγχείρημά μας.

Το νέο μας κόμμα στηριγμένο στις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της πολυφωνίας και της αποτελεσματικότητας, συνδυάζοντας τη συλλογικότητα με την ατομική ευθύνη στη λειτουργία και τη δράση, διεκδικεί να κερδίζει ένα μεγάλο στοίχημα με τους πολίτες που συμμετέχουν ή το παρακολουθούν: Να επιβεβαιώνει καθημερινά την αντιστοιχία του με τα οράματα που επαγγέλλεται».

ΕΔΕ στο Πολεμικό Μουσείο μετά το δημοσίευμα για Τζούλια - Ζαγορίτη από το Veto

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του VETO για όσα φαίνεται να έχουν γίνει στο Πολεμικό Μουσείο . Σχετική ανακοίνωση μάλιστα έβγαλε το ΓΕΕΘΑ διατάσσοντας ΕΔΕ. Η ανακοίνωσης αναφέρει "Ανακοινώνεται από το ΓΕΕΘΑ ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, για τον εντοπισμό ευθυνών και τον καταλογισμό τους σε τυχόν υπευθύνους για τα όσα φέρεται να έλαβαν χώρα στο Πολεμικό Μουσείο σύμφωνα με το... δημοσίευμα της εφημερίδας VETO της 27ης Ιουν 2010.
Related Posts with Thumbnails