Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ "ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ" ... ΣΕ ΠΟΛΥ SEXY ΕΜΦΑΝΙΣΗ ....

ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ...ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Μια ακόμη πρόταση με επίκεντρο το καλό φαγητό αλλά και την καλή μουσική σας έχουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο ....

Είναι η ταβένρα "Αντωνης" στο Χαλαζώνι Φιλιατρών ... πολύ καλό φαγητό επιλέξτε οτιδήποτε έχει στα κάρβουνα είναι τέλειο .... καλό κρασί και ζωντανή μουσική (Παρασκευή - Σάββατο) καλύπτωντας όλα τα μουσικά γούστα από λαϊκά , ρεμπέτικα , εντεχνα , νησιώτικα , δημοτικά .... ότι θέλει ο κόσμος ....

είναι αδύνατον να πάτε και να μην σηκωθείτε για χορό.....
πριν πατε καλο είναι να επικοινωνήσεται στο 2761092061 να σας κρατήσουν τραπέζι ... εκτός και αν πάτε κάπως αργά ....

το πως θα πατε είναι εύκολο στο δρόμο Κυπαρισσία - Φιλιατρά θα συναντήσεται μια πινακίδα που λει Χαλαζονι την ακουλουθείτε και σας βγαζει στο χωριό από εκεί και μετα θα το δείτε ....

καλή διασκέδαση σε όλους

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
http://kosmosnews.blogspot.com/2008/11/blog-post_7596.html

Την παραίτηση του Εφραίμ από τη Μονή Βατοπαιδίου ζητά το Φανάρι ....Εξηγήσεις μιάμισης ώρας

Την παραίτηση του Εφραίμ από όλες τις αρμοδιότητές του στην Μονή Βατοπαιδίου ζητά με ανακοίνωσή του το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο μέχρι σήμερα ηγούμενος της μονής έδινε εξηγήσεις στην Ιερά Σύνοδο, στο Φανάρι, επί μιάμιση ώρα.
πηγη:in.gr

Εφιάλτης διαρκείας με την «επέλαση» της τρομοκρατίας στη Βομβάη

Σαράντα δύο ώρες μετά την εισβολή «στρατού» τρομοκρατών στην οικονομική καρδιά της Ινδίας, οι κομάντος ανέκτησαν τον έλεγχο του ξενοδοχείου Ομπερόι Τρίντεντ. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ και στο εβραϊκό κέντρο της Βομβάης, όπου παραμένουν όμηροι. Στους 145 μέχρι στιγμής οι νεκροί, υπερβαίνουν τους 300 οι τραυματίες.
Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι πραγματικές διαστάσεις της πρωτοφανούς αιματοχυσίας στη Βομβάη, καθώς και ο αντίκτυπός της σε διεθνές επίπεδο. Η Ινδία «δείχνει» προς την κατεύθυνση του Πακιστάν, το οποίο σπεύδει να λάβει αποστάσεις, τείνοντας χείρα φιλίας και στέλνοντας στη Βομβάη τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών για συνδρομή στις έρευνες.
Την ίδια στιγμή, οι ινδικές δυνάμεις ασφαλείας δέχονται επικρίσεις για καθυστερημένη αντίδραση μπροστά στο μακελειό που είναι φανερό ότι προετοιμαζόταν επί μήνες και εκτελέστηκε από «στρατό» καλά εκπαιδευμένων και αποφασισμένων ισλαμιστών, ηλικίας κάτω των 30 ετών.
Οι ισλαμιστές άνοιξαν πυρ αδιακρίτως με αυτόματα AK-47 και χειροβομβίδες σε δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία, σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το εβραϊκό κέντρο, ένα νοσοκομείο και μία καφετέρια όπου συχνάζουν ξένοι. Επτά στόχοι ταυτόχρονα σε μία τρομοκρατική επιχείρηση που ο ινδικός Τύπος τιτλοφόρησε «πόλεμος στη Βομβάη»...
Οι νεκροί από τις συντονισμένες επιθέσεις, που δείχνουν να σηματοδοτούν μία νέα μορφή τρομοκρατίας, φθάνουν μέχρι στιγμής τους 145. Ανάμεσά τους βρίσκονται οκτώ ξένοι, περιλαμβανομένου ενός κυπριακής καταγωγής Βρετανού υπήκοου. Οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 300, οι 22 ξένοι υπήκοοι.
Ο τελικός απολογισμός αναμένεται ωστόσο πολύ υψηλότερος, καθώς στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου εκτυλίχθηκε το δράμα εντοπίζονται διαρκώς σοροί ομήρων.
Στο ξενοδοχείο Ομπερόι Τρίντεντ εντοπίστηκαν 24 πτώματα. Στο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής διασκορπισμένες οι σοροί 50 ανθρώπων, θυμάτων της χειρότερης τρομοκρατικής επίθεσης που γνωρίζει η οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας μετά το θάνατο 200 ανθρώπων στο μπαράζ επιθέσεων του 2006.
Εννέα από τους ισλαμιστές που αιματοκύλισαν τη Βομβάη σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας και ένας τρομοκράτης -πακιστανικής καταγωγής- συνελήφθη.
πηγη:tanea.gr

Από την ερχόμενη Δευτέρα τα επιδόματα και το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ

Από τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου ξεκινά από τον ΟΑΕΔ η προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων, καθώς και η προπληρωμή μισθού Δεκεμβρίου και δώρου Χριστουγέννων στις νέες μητέρες που αξιοποιούν την ειδική παροχή προστασίας της μητρότηταςΣημειώνεται ότι το ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας ανέρχεται στα 430,75 ευρώ το το μήνα, ενώ για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογενείας του το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε την Παρασκευή η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή σε δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ: το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας και το πρόγραμμα νέων ελεύθερων επαγγελματιών.
Ο συνολικός προϋπολογισμός των δυο προγραμμάτων ανέρχεται στα 124 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να δημιουργηθούν συνολικά 10.000 θέσεις απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης. Το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας 2008 προβλέπει την επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων για τη δημιουργία 6.500 θέσεων εργασίας που θα απευθύνονται σε ανέργους 31-44 ετών με προϋπολογισμό 64,8 εκατ. ευρώ και ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το 2010. Το πρόγραμμα αυταπασχόλησης αφορά 3.500 ανέργους από 33-64 ετών που επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους ατομική επιχείρηση, με συνολικό προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ και χρόνο υλοποίησης το 2008 και 2009.
πηγη:in.gr

Πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά της Καλαμάτας

Πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ εντοπίστηκαν στην αγορά της Καλαμάτας. Από πλευράς Αστυνομίας γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των παραχαρακτών. Τα πλαστά χαρτονομίσματα, όπως έγινε γνωστό, μοιάζουν χρησιμοποιημένα, όμως ο αριθμός “50” έχει κόκκινο και όχι μοβ χρώμα και δεν έχουν υδρατογράφημμα.
πηγη:Ερα Καλαματας
Related Posts with Thumbnails