Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκρατική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής

Επίθεση εναντίον αστυνομικών σημειώθηκε στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής λίγο πριν από τις 10 το βράδυ. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, εκ των οποίων οι δύο σοβαρότερα. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο και τον Ερυθρό Σταυρό.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία... της Αστυνομίας, δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πέρασαν έξω από το αστυνομικό τμήμα επί της οδού Πεντέλης και πυροβόλησαν με αυτόματο όπλο.
Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν ο φρουρός του τμήματος και άλλοι τρεις συνάδελφοί του, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν. Στον τόπο βρίσκονται ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών που ερευνούν το χώρο.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1734081

Εκτός κυπέλλου ο Ολυμπιακος

Εκτός κυπέλλου έμεινε ο Ολυμπιακός από τον Πανσεραϊκό χάνοντας στις Σέρρες με σκορ 3-1. Οι Περαιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και μειώσαν με τον Μήτρογλου σε 2-1 , ο οποίος στην συνέχεια έχασε μοναδική ευκαιρία στο 80 να φέρει το ματς στα ίσια όταν μόνος σε άδειο τέρμα σούταρε ψήλα και άστοχα. Λίγο πριν την λήξη στο 84 ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με το χέρι την μπάλα για να μην μπει γκολ με αποτέλεσμα να σφυριχτεί πέναλτι και να αποβληθεί. Το πέναλτι χτυπήθηκε εύστοχα και το ματς έληξε με 3-1 ....
Αντε και του χρόνου


Related Posts with Thumbnails