Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΨΑΡΙ ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ ... ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Και στα νερα της Μεσσηνίας εντοπίστηκε το επικύνδυνο ψάρι λαγοκέφαλος αναστατώνοντας αλιείες και καταναλωτές .....Ο λαγοκέφαλος έχει μήκος περίπου 70 εκατοστά και βάρος 1.200 γραμμάρια, και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος αφού περιέχει νευροτοξίνη, μια ουσία που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο σε όποιον τον καταναλώσει.

2,6% ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ OPINION...


Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 27,1%, το ΠΑΣΟΚ 29,7%, το ΚΚΕ 6,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,6%, ο ΛΑΟΣ 4,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,8%.
Η πανελλαδική δημοσκόπηση της Opinion έγινε τηλεφωνικά σε δείγμα 1.000 ατόμων άνω των 18 ετών το διάστημα 15-17 Σεπτεμβρίου 2008.
Από την έρευνα προκύπτει ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουν θετικά τις προτάσεις Παπανδρέου για την οικονομία, ενώ στην παράσταση νίκης το προβάδισμα της ΝΔ είναι μικρό.
Συγκεκριμένα, στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 40% και το ΠΑΣΟΚ 34%. Στο ερώτημα για τον «επιθυμητό νικητή» των εκλογών, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 42%, η ΝΔ 21%, ενώ το 33% απαντά «κανένα κόμμα».
Πηγη:in.gr

ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ...

Η απότομη αλλαγή στις καιρικές συνθήκες, επηρέασε και τα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Εκτός από την συναυλία για τον Σταύρο Παράβα, που ενώ ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 9 στο Ηρώδειο μετατίθεται για την Κυριακή την ίδια ώρα, ημερομηνία αλλάζει και η συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στο Θέατρο Βράχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 25 του μηνός. Επίσης, η συναυλία του Διονύση Τσακνή θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σάββατο, αλλά στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας αντί του αίθριου των Μουσών. Καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι, πριν ξεκινήσουν να τηλεφωνούν στα κατά τόπους θέατρα, όπου είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο οι παραστάσεις, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αναβληθούν λόγω των καιρικών συνθηκών.
Πηγη:skai.gr


Ε ΡΕ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑΣ ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ .... ΕΝΩ Η ΛΟΠΕΖ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΗΣΥΧΟ....

Πολύνεκρη επίθεση σε ξενοδοχείο στο Πακιστάν Τουλάχιστον 40 οι νεκροί σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας από την έκρηξη μπροστά από το Marriot ...

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας τα θύματα από την έκρηξη μπροστά από το ξενοδοχείο Marriot στο Ισλαμαμπάντ ανέρχονται τουλάχιστον σε 40.
Αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι ανέφεραν ότι πρόκειται προφανώς για επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά του πεντάστερου ξενοδοχείου στην πακιστανική πρωτεύουσα.
«Είδα ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει στην κεντρική είσοδο και ακολούθησε έκρηξη» είπε ένας από τους τραυματίες αυτόπτες μάρτυρες πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι τραυματίες ξεπερνούν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους 20.
Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μία περιοχή όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι μεγάλα, βρίσκεται περί τα 500 μέτρα από τις κατοικίες του προέδρου και του πρωθυπουργού. Το ξενοδοχείο υπέστη μεγάλες ζημιές και εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη, ενώ καταστράφηκαν δεκάδες αυτοκίνητα και έσπασαν τζάμια κτηρίων και υπέστησαν ζημιές σε κτίρια σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
πηγη:kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΑΚΑΡΑΚΑ Ο CERN... 2 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ .... ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ...

ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ...

ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ....

ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ .....

SPECIAL FOTO JENNIFER LOPEZ ΤΖΕΝΙΕΦΕΡ ΛΟΠΕΖ .....ΟΥΑΟΥ










ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ...
ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΟ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ .....

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΗΤΣΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ...

Πιτσιρικάδες από ότι φαίνεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν ήταν οι ληστές στην Αγροτική Τράπεζα στο Πεταλίδη....
οι μάρτυρες μιλούν για δύο νεαρούς 16-22 ετών ....

μικροί στο μάτι αλλά .... τσεπάτοι πλέον αφού πήραν 25 χιλ. ευρώ και έγιναν Λούης ...

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΤΟ ΠΙΛΟΦΟΡΙ ΤΟ ΓΙΑΠΙ ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ;;;; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...



ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ...ΛΟΓΩ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ...


Το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, για το 2009 αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το κλίμα στον τομέα της οικοδομής, αλλά και κατόπιν των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσαν τα φορολογικά μέτρα που προηγήθηκαν και εκείνα που εξαγγέλθηκαν.

Τα παραπανω διαβασαμε στην Naftemporiki και σας τα μεταφέρουμε.

Μη χαίρεσται και πολύ όμωσ γιατι το ρεπορταζ λέει ότι οι αντικειμενικές αξιες θα "ξεπαγώσουν" το 2010 και τοτε τα λέμε ......

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ...

Σαββατοκύριακο και κλασικά μέρες για ποδόσφαιρο πόσο μάλλον που έχουμε και αγώνες πρωταθλήματος.
Στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν σίγουρα ξεχωρίζει η κόντρα του Άρη με τον Παναθηναϊκό

αναλυτικά το πρόγραμμα

Σαββάτο

16:45 Λάρισα - Ξάνθη
19:00 Πανθρακικός - ΠΑΟΚ
19:00 Αρης- Παναθηναϊκός

Κυριακή
17:00 Εργοτέλης - Λεβαδειακός
17:00Θρασύβουλος - Αστέρας Τρίπολης
19:00 Ολυμπιακός- Πανσερραϊκός
19:00 Πανιώνιος - ΟΦΗ
21:15 ΑΕΚ - Ηρακλής

Το Εφετείο αθώωσε τον Σωκράτη μετά από 2407 χρόνια!

Οκτακόσιοι διακεκριμένοι Αμερικανοί νομομαθείς, ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες αλλά και πολλοί θεατές συγκεντρώθηκαν πριν λίγες μέρες στη μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Σαιξπηρικού Θεάτρου της Ουάσιγκτον για να δικάσουν το Σωκράτη.
Στη δίκη εξετάστηκαν εξ αρχής όλες οι κατηγορίες που βάρυναν το Σωκράτη το 399 π. Χ. στην Αθήνα με σκοπό να αποφανθούν αν «είναι» ή όχι αθώος!
Ανάμεσα σε εκείνους που έκριναν τον Σωκράτη ήταν, ο Αρεοπαγίτης Samuel Alito, μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, που προήδρευσε, και ανώτατοι Αμερικανοί δικαστικοί όπως ο Paul Michel, ο Rosemary Collyer, ο Brett Kavanaug και ο Richard Leon οι οποίοι παραβρέθηκαν στην αναπαράσταση της αρχαίας δίκης.
Η δίκη πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Αλέξανδρου Μαλλιά, Πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον. Οι συνήγοροι υπεράσπισης, στήριξαν τα επιχειρήματα τους σε κλασσικά ντοκουμέντα και τόνισαν πως η καταδίκη του Σωκράτη ήταν εντελώς άδικη.
Και οι οχτακόσιοι Αμερικανοί ένορκοι κήρυξαν τον μεγάλο έλληνα φιλόσοφο «Αθώο».
πηγη:zougla.gr

Έκκληση για αίμα ,Ομάδας "0 αρνητικό"

Aναζητούνται επειγόντως αιμοδότες με ομάδα αίματος "0 αρνητικό", για ασθενή που κινδυνεύει η ζωή του. Για επικοινωνία Σταθόπουλος Διονύσιος τηλ. 6944434559 και 2621035638
Related Posts with Thumbnails