Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία των Scorpions στην Αθήνα !

Η αποψινή sold out συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος στην Αθήνα μετατίθεται λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή.
Οι Scorpions θα έδιναν απόψε μία μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας που κάνουν για να αποχαιρετήσουν τους θαυμαστές τους κλείνοντας την μουσική τους καριέρα....

Ώστοσο, ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος, Κlaus Meine αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας σεχτικά με τον λαιμό του και οι γιατροί του συνέστησαν μία εβδομάδα αφωνία. Για τον λόγο αυτό η sold out συναυλία μετατίθεται για τις 25 Οκτωβρίου.
www.newsIt.gr

Παραλύει το Δημόσιο την Πέμπτη

Κλειστόν λόγω απεργίας το Δημόσιο την Πέμπτη. Η ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 11:30 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, διεκδικώντας την ανατροπή του μνημονίου.
Συμμετέχουν, το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, καθηγητές και δάσκαλοι. Απεργούν επίσης,οι εργαζόμενοι στα .... υπουργεία, στις εφορίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες.

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας -από τις 3 το μεσημέρι - με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές δρομολογίων και ματαιώσεις πτήσεων.

Εν τω μεταξύ, με απεργία διαρκείας από την πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην αναδιάρθρωση του Οργανισμού.

"Δεν ευνοούμε τις απολύσεις προσωπικού", δήλωσε, στον "Αθήνα 9.84", ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας.

Πηγή: www.athina984.gr
Related Posts with Thumbnails