Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αναστέλλουν την απεργία τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Την αναστολή της 48ωρης απεργίας που είχαν εξαγγείλει για αύριο ανακοίνωσαν οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, μετά από συζητήσεις που είχαν σήμερα με τον ΟΠΑΠ....

Νεκρές δύο βρετανίδες τουρίστριες στην Νότιο Αφρική 21 τραυματίες

Δυο τουρίστριες από τη Βρετανία βρήκαν, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, τραγικό θάνατο όταν το πούλμαν τους ανατράπηκε σε γνωστό ορεινό δρόμο του Γιοχάνεζμπουργκ, ενώ άλλα 21 άτομα τραυματίστηκαν.
Το πούλμαν μετέφερε σχολικό γκρουπ από τη Βρετανία και τα θύματα είναι ηλικίας 19 ετών, ενώ ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
«Το πούλμαν ανατράπηκε λόγω του αέρα σε μία στροφή», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Λέοναρντ Σλάτι.
Στο πούλμαν επενέβαιναν 22 άτομα: ένας οδηγός από τη Ζιμπάμπουε, ένας ξεναγός από τη Νότιο Αφρική, 18 μαθητές και 2 καθηγητές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι .... μετακινήσεις στη Νότιο Αφρική ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της οργανωτικής επιτροπής του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στους ορεινούς δρόμους της χώρας, ειδικά στα σύνορα με Μοζαμβίκη και Σουαζιλάνδη, σημειώνονται συχνά τροχαία δυστυχήματα.
www.protothema.gr

Επώνυμος Έλληνας ο παρτενέρ της Ντούβλη στο επόμενο hot dvd !!!

Αποκάλυψη σοκ έκανε η Μαριάννα Ντούβλη στο gossip-tv σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που θα βρίσκεται στο… πλευρό της στο επόμενο hot dvd, καθώς πρόκειται για έναν πολύ γνωστό άνδρα από τον χώρο της ελληνικής showbiz. «Θα υπάρξει και συνέχεια στο πρώτο dvd. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το δεύτερο, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Η νέα ταινία θα είναι καυτή ενώ συμπρωταγωνιστής μου θα είναι ένας επώνυμος από τον χώρο της showbiz» δήλωσε η tv persona η οποία προτίμησε να .....μην αποκαλύψει περισσότερα για τον επώνυμο που θα τη συνοδεύσει στην καινούργια της… επαγγελματική δραστηριότητα. Η Μαριάννα Ντούβλη όμως απάντησε και στις κατηγορίες του πρώην συζύγου της, Χρήστου Ντρούβλη, στο πρόσωπό της, ενώ μίλησε και για την… γυναικοπαρέα του “Sex in the city of Athens”. «Τα τελευταία δύο χρόνια έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί του ενώ εγώ έχω αναλάβει εξολοκλήρου την φροντίδα του. Ο Χρήστος Ντούβλης δεν έχει δώσει ποτέ χρήματα για να το μεγαλώσει» ισχυρίστηκε η ίδια ενώ συνέχισε με… πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με το πώς προέκυψε το σενάριο του πρώτου hot dvd της λέγοντας: «Είχαμε σκεφτεί με τον Δημήτρη Σειρηνάκη να κάνουμε κάτι σαν το «Sex and the City» γι’ αυτό και αποφασίσαμε να υπάρχουν τόσα κορίτσια Αισθανόμουν πολύ άνετα αφού είναι κάτι που έχω ξανακάνει».

www.gossip-tv.gr

Κέρινο ομοίωμα ο Cristiano Ronaldo στο μουσείο της Madame Tussauds

Camp Προετοιμασίας Ομάδων Eθνικού Σχεδιασμού Beach Volley στην Κυπαρισσία

Προπονητικό Camp Ομάδων Εθνικού Σχεδιασμού Beach Volley θα διοργανωθεί το διάστημα 11 έως 13 Ιουνίου στην παραλία της Κυπαρισσίας, με πρωτοβουλία του Δήμου Κυπαρισσίας και του τοπικού Αθλητικού Οργανισμού που θα προσφέρει τις σχετικές φιλοξενίες.
Στο camp μετέχουν επίλεκτοι αθλητές που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Σχεδιασμό του αθλήματος και προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις (Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια τουρνουά) και συγκεκριμένα οι Νίκος Παπαγγελόπουλος, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, Χάρης Σακόγλου, Μιχάλης Λαμπρινός, Σωτήρης Βλαχοστάθης και Κώσταντίνος Μήττας.
Η πόλη της Κυπαρισσίας αποτελεί... συνεργάτη της ΕΟΠΕ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και φιλοξενεί Πανελλήνιες διοργανώσεις επί σειρά ετών. Για την φετινή χρονιά θα φιλοξενήσει τον Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κάτω των 23 ετών το τριήμερο 6 έως 8 Αυγούστου

Απο την Δευτέρα η επιστροφη ΦΠΑ στους αγρότες από την ΕΑΣ Μεσσηνίας

Από την Δευτέρα η ΕΑΣ Μεσσηνίας θα ξεκινήσει τις πληρωμές επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του νομού που έχουν καταθέσει τα τιμολόγια τους σε αυτή , το ποσό που συνολικά θα επιστραφεί είναι 6 εκ. ευρώ

Θύματα κλοπής τα μέλη της Εθνικής μας στη Νότιο Αφρική

Θύματα κλοπής έπεσαν μέλη της Εθνικής μας ομάδας, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα της Νοτίου Αφρικής «Mercury». Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή εκλάπησαν 30.000 ραντ (σ.σ 3.000 ευρώ) από δύο παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κάτι που επιβεβαιώνει η αστυνομία, αλλά όχι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από... τα μέλη της αποστολής, αλλά η διοίκηση του ξενοδοχείου προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα σε όσους τα έχασαν, εάν τελικά η είδηση επιβεβαιωθεί. Στις 14:30 οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ έχουν προπόνηση και μισή ώρα νωρίτερα θα μιλήσουν δύο διεθνείς στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί στο ξενοδοχείο της «γαλανόλευκης» πήγε ο Έλληνας πρόξενος στο Ντέρμπαν, Χρήστος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για το συμβάν και να καθησυχάσει την αποστολή της Ελλάδας.

www.sport-fm.gr

Δολοφονική επίθεση στη Ροβιάτα Αμαλιάδας

Δολοφονική επίθεση με μαφιόζικο τρόπο δέχθηκε χθες, λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο 45χρονος Διονύσιος Ντούρος στο δημοτικό διαμέρισμα της Ροβιάτας του δήμου Αμαλιάδας και μέχρι αργά τη νύχτα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου, καθώς ο 45χρονος είχε .... αποφυλακιστεί πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και αμέσως μετά την επίθεση εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι ενήργησαν με μελετημένο σχέδιο και ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν τον 45χρονο.

www.patrisnews.gr

Ρύθμιση για τα χρέη των νοσοκομείων

Σε συνέχεια της από 29/5/2010 κοινής ανακοίνωσης του Υπουργείου Οικονομικών και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Η πληρωμή των χρεών των ετών 2005, 2006 και μερικώς του α’ εξαμήνου του 2007, γα το σύνολο των προμηθευτών, έχει γίνει (1,5 δις ευρώ) ή έχει διασφαλιστεί να γίνει, από το Υπουργείο Οικονομικών, εντός του τρέχοντα μήνα (240 εκατ. Ευρώ περίπου).

2. Τα χρέη των ετών 2007, 2008, 2009 ύψους 5,36 δις θα εξοφληθούν με.... ομόλογα μηδενικού επιτοκίου. Με βάση τα τρέχοντα επιτόκια , το ποσοστό έκπτωσης για άτοκα ομόλογα (του υπολοίπου του 2007, μέχρι 1.110.000.000 ευρώ) με διετή διάρκεια εκτιμάται σε 12 - 14%, εφόσον προεξοφληθούν. Το ποσοστό έκπτωσης για άτοκα ομόλογα (του 2008, μέχρι 2.200.000.000 ευρώ) τριετούς διάρκειας εκτιμάται σε 20 - 22%, εφόσον προεξοφληθούν. Το ποσοστό έκπτωσης για άτοκα ομόλογα (του 2009, μέχρι 2.050.000.000 ευρώ) τετραετούς διάρκειας εκτιμάται σε 30 - 32%, εφόσον προεξοφληθούν.

3. Σε περίπτωση που οι προμηθευτές εξοφλήσουν τα ανωτέρω ομόλογα έως και τις 2/1/2011, τα μετρητά που εκτιμάται ότι συνολικά θα έχουν λάβει είναι πλησίον των 6 δις. Η ανωτέρω «έκπτωση» αντιστοιχεί σε συνολικό ποσοστό περίπου 19%.

4. Θεωρείται βέβαιο ότι οι συνεργαζόμενες με τους προμηθευτές Τράπεζες θα δείξουν ενδιαφέρον στην προεξόφληση των ομολόγων αυτών, μετατρέποντας τον εταιρικό κίνδυνο που έχουν αναλάβει για τους πελάτες τους - προμηθευτές Νοσοκομείων, σε πιστωτικό κίνδυνο έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, και μάλιστα με μορφή ομολόγου που μπορούν να χρηματοδοτήσουν μέσω και της Ε.Κ.Τ. Επιπλέον, σε διερεύνηση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ. με Τράπεζες που συμμετέχουν στην αγορά των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, εκτιμήθηκε ότι ισχύουν σήμερα οι ανωτέρω τιμές εξαγοράς των άτοκων αυτών ομολόγων.

5. Η σχετική νομοθετική ρύθμιση, που θα κατατεθεί εντός του τρέχοντα μήνα στη Βουλή, θα καλύπτει τη νομιμοποίηση των ανωτέρω, καθώς και άλλα συναφή ζητήματα, με στόχο να μην υπάρξει πρόβλημα στις προμήθειες των Νοσοκομείων για το 2010 και εφεξής.

6. Δόθηκαν οι σχετικές με τα ανωτέρω ζητήματα εντολές, από το ΥΥΚΑ, στα Νοσοκομεία, τις ΥΠΕ και την ΕΠΥ, καθώς και για καταβολή από τα Νοσοκομεία οφειλομένων του έτους 2010.

7. Τα υπόλοιπα σχετικά με τα ανωτέρω θέματα θα ρυθμισθούν από το Υπουργείο Οικονομικών.

Από Τρίπολη σε ... Τρίπολη ο Παπανδρέου

Από Τρίπολη σε Τρίπολη κινείται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου , ο οποίος χθες βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Λιβύης Τρίπολη όπου είχε συναντήσει με τον συνταγματάρχη Καντάφι και άλλες επαφές. Ενώ σήμερα θα βρεθεί στην Τρίπολη πρωτεύουσα της Αρκαδίας σε σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Αρκαδίας, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου. Και για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Λεβίδι

Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξανδρή

Η παράταση κατά μία εβδομάδα της έναρξης της προετοιμασίας δείχνει , όπως γράφαμε χθες, ότι στον πάγκο του Ολυμπιακού έρχεται ο Αλέκος Αλεξανδρής. Και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα όσο αφορά το θέμα αυτό , όμως θεωρείται σίγουρο ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει επιλέξει τον προπονητή της ομάδας Νέων για τον πάγκο των ανδρών.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι θα .... υπάρξουν αντιδράσεις από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και κρατάει στάση αναμονής περιμένοντας να κοπάσουν πριν τον ανακοινώσουν.

Ο παλαίμαχος στράϊκερ φεύγει γα τη Ρόδο σήμερα προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητών ώστε να πάρει το δίπλωμα που θα του επιτρέπει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Όμως, φέρεται ότι ορισμένοι συνεργάτες του προέδρου προσπαθούν να τον μεταπείσουν σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη επιλογή. Πάντως οι πιθανότητες να αγοράσει ο Κόκκαλης ξένο προπονητή είναι ελάχιστες.

www.protothema.gr

ποιος αυτοσεβασμός;

(ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό της Δικαιοσύνης)

Κύριε Υπουργέ
Πριν από δύο μήνες περίπου σας ακούσαμε να λέτε σχετικά με απόφαση κάποιων δικαστικών λειτουργών:
«Κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω σε αυτοσεβασμό!…
Αλλά προκύπτει το εύλογο και ευνόητο ερώτημα:.....

Οι πολιτικοί έχουν αυτοσεβασμό; Και, πιο πέρα, σεβασμό προς τη δικαιοσύνη; Ή μήπως είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον αμοραλισμό!

Πριν από δύο περίπου χρόνια πρωθυπουργός και υπουργοί συνελήφθησαν να «αγνοούν» ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό.

Η πραγματικότητα όμως φωνάζει ότι η «άγνοια» αυτή δεν ήταν περιστασιακή. Αλλά θεμελιώδες δόγμα για την πλειοψηφία των πολιτικών.

Δεδομένου ότι η νομιμότητά τους-στη συντριπτική της πλειονότητα-βρίσκεται σε διάσταση και σύγκρουση, όχι μόνο με την ηθική και τη δικαιοσύνη, αλλά και με τη στοιχειώδη λογική.

Οι βουλευτικές πλειοψηφίες, που ψήφισαν, για παράδειγμα, τους νόμους περί βουλευτικής ασυλίας και…ανευθυνότητας των υπουργών μπορούν να έχουν την παραμικρή, έστω, σχέση με τη δικαιοσύνη;

Δεν ήταν οι νόμοι αυτοί εγκλήματα εκ προμελέτης; Δεν ήταν σαν να έλεγαν εις εαυτούς και αλλήλους οι νομοθέτες: Κλέψτε, αρπάξτε, ληστέψτε! Μην αφήσετε πέτρα πάνω στην πέτρα! Γιατί, για ο, τι κι αν κάνετε, προνοήσαμε να αμνηστευτείτε!…..

Και δεν καταργείται, με τα απροκαλύπτως προκλητικά αυτά νομικά τερατουργήματα, πέρα απ’ τη δικαιοσύνη, και η στοιχειώδης λογική;

Όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση των παραγραφών.

Και ερωτάται:

Μήπως τα πάσης φύσεως κλοπιμαία, μετά παρέλευση κάποιου-παμπονήρως θεσπισθέντος χρονικού διαστήματος- παύουν να είναι κλοπιμαία; Και, κατά κάποιο τρόπο, μπορούν να θεωρούνται, του λοιπού, ιερά και απαραβίαστα!…

Και, ως εκ τούτου οι κλέφτες, μαζί με τα προϊόντα της λείας τους, μπορούν συνακόλουθα να απενοχοποιούνται; Και να παίρνουν διαβατήριο για να γράψουν καινούργιες σελίδες δόξας!…

Και αντ’ αυτών να τιμωρούνται οι μικροσυνταξιούχοι και οι φτωχοϋπάλληλοι, των οποίων πετσοκόβεται ο μισθός και η σύνταξη! Προκειμένου να γεμίζουν τα οικονομικά βάραθρα, που δημιουργούν στο δημόσιο κορβανά οι ληστείες και οι απάτες των γαλαζοαίματων χρυσοκανθάρων!

Και το κωμικοτραγικό είναι πως, παρόλα αυτά, γίνεται, φορτικά, λόγος και περί ευνομίας…

Που σημαίνει δυοίν θάτερον: Ή ότι αγνοούν παντελώς το νόημά της ευνομίας ή ότι προσθέτουν μία ακόμη διαστρέβλωση και απάτη. Για να παραπλανούν τα αφελή κοπάδια των ψηφοφόρων τους…

Για να μεθοδεύεται, έτσι, de facto και de jure, ο εθισμός της κοινωνίας σε αυτό, που ο Νίτσε ονόμαζε μεταξίωση των αξιών. Στη μετάλλαξη, δηλαδή του περί δικαίου και κοινής λογικής αισθήματος.

Ενώ, αν υπήρχε και ίχνος, έστω, δικαιοσύνης και φιλότιμου θα ’πρεπε, όλοι αυτοί, που καθ’ οιονδήποτε τρόπο ζημιώνουν το κοινωνικό σύνολο να υποχρεούνται στην επιστροφή των υπεξαιρεθέντων, μέχρι τρίτης και τετάρτης γενεάς. Και, μάλιστα, μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Και, όχι-πέρα από κάθε λογική και συνείδηση-να λαφυραγωγείται και να αφαιμάσσεται, για χάρη τους, και για γενεές γενεών, ο φτωχός λαός.

Ενώ οι ίδιοι να υποχρεώνονται να ζούνε με την κατώτερη των συντάξεων (όπως η αγροτική), που θεσμοθετούν για το λαό. Για να αποκτούν εμπειρία, όχι μόνο αυτοί, αλλά και όλοι οι επίδοξοι μιμητές τους, για το ποιόν της απάνθρωπης νομιμότητάς τους…

Και να κατανοούν τι σημαίνει αυτοσεβασμός και αλληλοσεβασμός και δικαιοσύνη…

Δυστυχώς όμως, αντ’ αυτού, εν ονόματι των νομοθετικών τους τερατουργημάτων, συνεχίζουν, όχι να παίρνουν, αλλά να δίνουν μαθήματα.

Και μάλιστα, κατά κανόνα, αμοραλισμού και του παραλογισμού.…

Με τιμή

Παπα-Ηλίας Υφαντής

http://papailiasyfantis.blogspot.com

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗ MANΩΛΗ;

Όλο και πιο κοντά σε μία μάχη Πέτρου Τατούλη – Γιάννη Μανώλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οδηγούν οι τελευταίες εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε εισηγήσεις για παρουσία του Πέτρου Τατούλη σε μία από τις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες θα παραστεί κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην Τρίπολη.
Ο ίδιος ο κ. Τατούλης είναι... έτοιμος να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητα του ως ανεξάρτητος, αναμένοντας εκτός από την στήριξη του ΛΑΟΣ που ήδη την έχει εξασφαλίσει και αυτή του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, φαίνεται να έχει ήδη προσεγγίσει νέους άνθρωπους που είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες και έχουν «λευκό ποινικό μητρώο» σε θέματα διαφθοράς για να στελεχώσουν το ψηφοδελτιό του. Επιπλέον, στο επιτελείο του συμμετέχουν γνώστες της ευρωπαϊκής πραγματικότητας που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν από τις Βρυξέλλες αυτό που δικαιούται η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Βλέποντας και αυτές τις κινήσεις τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που αντιλαμβάνονται ότι οι πιθανότητες να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ την περιφέρεια είναι μικρές, προτείνουν ανοιχτά τον πρώην υφυπουργό της ΝΔ. Εκτός δε από τις «ευρύχωρες προσεγγίσεις στις επιλογές προσώπων» για τις οποίες μίλησε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Δημήτηρης Ρέππας, υπενθυμίζουν ότι ο κ. Τατούλης έχει δικό του ακροατήριο όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Άλλωστε, φαίνεται ότι καμία άλλη υποψηφιότητα δεν περπατάει: Πάνος Μπεγλίτης, Σταύρος Μπένος και Ροβέρτος Σπυρόπουλος που εμφανίζουν στις δημοσκοπήσεις την υψηλότερη πρόθεση ψήφου (γύρω στο 25 με 30%)δεν φαίνονται διατεθιμένοι να δώσουν μια μάχη που μοιάζει χαμένη, ενώ ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός, όχι μόνο δεν ταιριάζει στο προφίλ της «νέας εποχής» αλλά και δεν έχει «πέρασμα» στο σύνολο της Πελοποννήσου, όπου εμφανίζει μονοψήφια νούμερα.

ΝΔ: Προηγείται ο Γ. Μανώλης

Στην άλλη πλευρά ο Γιάννης Μανώλης φαίνεται ότι έχει «πάρει κεφάλι» έναντι του βασικού αντιπάλου του προέδρου της ΕΝΑΕ και νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο πρώην βουλευτής ήταν από τα βασικά στελέχη του επιτελείου Σαμαρά στην εσωκομματική μάχη την ώρα που ο συντοπίτης του νομάρχης κρατούσε στάση (φιλικής προς την Ντόρα Μπακογιάννη) ουδετερότητας αλλά και το γεγονός ότι ο κ. Μανώλης φέρεται να προηγείται σε δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή με ποσοστό άνω του 15% (40 έναντι 24%) του βασικού εσωκομματικού αντιπάλου του.

Επιπλέον, ο πρώην βουλευτής φέρεται ότι έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε άλλους κομματικούς χώρους ΛΑΟΣ: 55%, ΚΚΕ: 37 % ΠΑΣΟΚ 36% ΣΥΝ 26%,την ώρα που η διειδυτικότητα του Δ. Δράκου κυμαίνεται από 5 έως 7%.

www.aftodioikisi.gr
Related Posts with Thumbnails