Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 10000 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο DOW JONES ΜΕ ΠΤΩΣΗ -3,58%

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ WALL STREET NA ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 7- 9%

ΛΟΝΔΙΝΟ 4.589,20 -7,85 %
XETRA D 5.387,01 -7,07 %
CAC 403.711,98 -9,04 %
DJ INDU 9.955,50 -3,58 %
NASDAQ 1.862,96 -4,34 %
NIKKEI 10.473,09 -4,25 %

ΣΕ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ....ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ....

Dow Jones-5,07% 9.801,46

Nasdaq-6,12% 1.828,24

DAX-7,07% 5.387,01

CAC-9,04% 3.711,98

SMI-6,12% 6.458,72

Nikkei-4,25% 10.473,09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ...

Ανακοιώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας σήμερα τα ονομάτα των ομογενών που πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να τα βρουν στην ιστοσελιδα του υπουργείου www.ypepth.gr βάζοντας τον κωδικό που έχουν. Επίσης μπορούν να επικοινωνουν με την αρμόδια υπηρεσια τις εργάσιμες μέρες κια ώρες.
συνολικά εισήχθησαν οι 959 από τους 1.692 που έλαβαν μέρος. Οι εγγραφές θα γίνουν από 20 έως 31 Οκτωβρίου 2008. ενώ στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές η προθεσμία εγγραφής θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές


Αντε και καλές σπουδές

Σήμερα το καφενείο συμπληρώνει έξι μήνες λειτουργίας

Ηταν 7 του Απρίλη 2008 όταν το καφενείο άνοιξε τις πόρτες του στην περιπέτεια της blogόσφαιρας. Για έξι μήνες μας κερνάει απ'όλα τα καλά. Σήμερα έξι μήνες μετά κάνει μια στάση για να κάνει ένα μικρό απολογισμό
Επισκεφτείτε το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ για να μάθετε και εσείς πόσους καφέδες ...έψησε, πόσα τσίπουρα ...κέρασε και πόσες ποικιλίες ...δημιούργησε. Αξίζει τον κόπο!

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ..... ΣΤΕΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ....ΩΙΜΕ


ΣΩΣΟΝ

ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΙΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ .... ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΦΤΩ.... ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ....

ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ....

ΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣ....ΜΠΟΥΜ ΠΕΦΤΟΥΝ.....

ΑΠΟ 4 % ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ...

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΜΙΣΟ , ΕΡΑΝΗ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ...

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πάμισος Μεσσήνης - Διαγόρας Βραχνέϊκων 1-0
Θύελλα Πατρών - Μεσσηνιακός 1-2
Εράνη Φιλιατρών - Αχαϊκή 2-1

Η τέταρτη ομάδα ο Τέλλος Άγρας είχε ρεπό.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ... ΠΑΡΩΔΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ...

Ιατρική: Νταν Αριέλι του Πανεπιστημίου Duke στις ΗΠΑ: Έδειξε ότι τα ακριβά ψεύτικα φάρμακα είναι πιο αποτελεσματικά από τα φθηνά ψεύτικα φάρμακα (Journal of the American Medical Association).
Βιολογία: Μαρί-Κριστίν Καντιέρζ και συνεργάτες στην Κτηνιατρική Σχολή της Τουλούζης: οι ψύλλοι των σκύλων πηδούν πιο μακριά από ό,τι οι ψύλλοι των γάτων (Veterinary Parasitology).
Λογοτεχνία: Ντέιβιντ Σιμς, Βρετανία, για το έργο του Κάθαρμα: Μια αφηγηματική εξερεύνηση της εμπειρίας της αγανάκτησης εντός οργανισμών.
Διατροφολογία: Μασιμιλιάνο Ζαμπίνι του Πανεπιστημίου του Τρέντο και Τσαρλς Σπενς του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης: για την ηλεκτρονική τροποποίηση του ήχου σε πατατάκι ώστε να φαίνεται πιο τραγανό και φρέσκο (Journal of Sensory Studies).
Αρχαιολογία: Αστόλφο Αραούχο και Χοσέ Κάρλος Μαρσελίνο του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο: τα περιεχόμενα μιας αρχαιολογικής ανασκαφής μπορεί να ανακατευτούν από τη δράση ζωντανών αρμαδίλλων (Geoarchaeology).
Ειρήνης: Ομοσπονδιακή Ελβετική Επιτροπή Ηθικής για τη Μη-Ανθρώπινη Βιοτεχνολογία και πολίτες της Ελβετίας: για την υιοθέτηση της νομικής αρχής ότι τα φυτά έχουν αξιοπρέπεια.
Γνωσιακές επιστήμες: Τοσιγιούκι Νακαγκάκι του Πανεπιστημίου του Χοκάιντο: οι μύκητες της μούχλας μπορούν να λύνουν παζλ (Nature).
Οικονομικές επιστήμες: Τζέφρι Μίλερ και συνεργάτες στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού: ο κύκλος της εμμήνου ρύσης των στριπτιζέζ επηρεάζει τις οικονομικές απολαβές από φιλοδωρήματα (Evolution and Human Behavior).
Χημεία: Ντέμπορα Αντερσον της Ιατρικής Σχολής της Βοστόνης και συνεργάτες: η Coca-Cola είναι αποτελεσματικό σπερματοκτόνο (New England Journal of Medicine).
Επίσης, στον Τσουάνγκ Γε Χονγκ και τους συνεργάτες του στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν: η Coca-Cola δεν είναι αποτελεσματικό σπερματοκτόνο (Human Toxicology).
Φυσική: Ντάγκλας Σμιθ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και συνεργάτες: για τη μαθηματική απόδειξη ότι μια τούφα από τρίχες είναι αναπόφευκτο να μπερδευτεί σε κόμπους (Proceedings of the National Academy of Sciences).
Πηγη:in.gr

50 δις ευρώ για να σωθεί η Hypo Real Estate... ποιος όμως τελικά πληρώνει τη νύφη

50 δισσεκατομύρια ευρώ θα δώσει το υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας για να προσπαθήσει να σώσει την στεγαστική τράπεζα Hypo Real Estate απο το φούντο ....
πολυ απλωχερες δεν εχουν γινει οι κυβερνήσεις με τις προσπαθειες σωτηρίας μεγάλων τραπεζών που καταρρέουν.... όχι τίποτα αλλο αλλά αυτά τα χρηματάκια ο απλός πολίτης τα πληρώνει ....

αυτοί που τις διοικούν θα έχουν καμία επίπτωση ή πέρα βρέχει ....


γιατί όλα από κάτι χαρτογιακάδες .... και καλά μάνατζαρέους και οικονομικούς συμβούλους και οικονομικούς αναλυτές .... τις κακιάς ώρας όπως αποδείχτηκε ...έγιναν που θέλανε να γίνουν κολλοσεί ... τις μ****** τώρα τις πληρώνουν οι πολίτες ...

Τουλάχιστον 58 νεκροί από σεισμό 6,3 Ρίχτερ στο Κιργιστάν..

Τουλάχιστον 58 νεκροί είναι ο απολογισμός του σεισμού που σημειώθηκε την Κυριακή στο Κιργιστάν, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της χώρας.Η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 6,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή ανάμεσα στο Κιργιστάν, το Τατζικιστάν και στο Ουζμπεκιστάν.
«Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται για να εντοπίσουμε αν υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι στα ερείπια», επισήμανε εκπρόσωπος του υπουργείου από την περιοχή Ος.Ο ίδιος διευκρίνισε πως οι τραυματίες φτάνουν τους 50, αρκετοί σε σοβαρή κατάσταση και πως περισσότερες από 128 κατοικίες καταστράφηκαν στο χωριό Νούρα στα σύνορα με την Κίνα.
πηγη:in.gr

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ


Με δύο όμορφα γκολ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Ντίογκο στο 63 και 66 ο Ολυμπιακός καθάρισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ , η οποία το πάλεψε αλλα δεν μπόρεσε .....


πιο καλός ο Ολυμπιακός πιο ουσιαστικός και με μεγαλυτερο πάθος για την νίκη ήταν ο δίκαιος νικητής που στρογγυλοκάθησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League
Related Posts with Thumbnails