Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Ήττα για τον Ολυμπιακό 2-0 από την Στανταρ

Δεν τα καταφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σταντάρ και ηττηθηκε με 2-0 αν και έπαιξε καλα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κλείνωντας ουσιαστικά τους Βέλγους στο μισό γήπεδο. Το 1-0 έγινε στο 31 μετά από λάθος του Μέλμπερκ και το 2-0 προ το τέλος του αγώνα όταν όλος ο Ολυμπιακός είχε βγει μπροστά για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Παραμένει πάντως και μετά τα σημερινά αποτελέσματα στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς. Πρώτη η Άρσεναλ με 10 που νίκησε 4-1 την Αλκμααρ , 3η η Σταντάρ με 4 βαθμούς και τελευταία η Αλκμααρ με 2 ...

Για φαντάσου

Ερώτηση 1 :
Αν γνώριζες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, από τα οποία τρία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και είχε και σύφιλη, θα της συστήνατε να κάνει άμβλωση;
Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.
Ερώτηση 2 :
Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης και μόνο η ψήφος σας μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
Ο υποψήφιος Α....
Συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα..
Ο υποψήφιος Β
Απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, Κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, Έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο Και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ
Είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα ρίχνατε την ψήφο σας;
Αποφασίσατε;

Ο υποψήφιος Α είναι o Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.


Και, με την ευκαιρία η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης:
Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.
Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;
Θυμηθείτε: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον τιτανικό.Related Posts with Thumbnails