Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Φανταστικές εικόνες απο το υποθαλάσσιο ηφαίστειο στο νησί Tonga


Δείτε στο παρακάτω site μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από την έκρηξη στο υποθαλάσσιο ηφαίστειο στο νησί Tonga .
Απλώς θαυμάστε την δύναμη και το μεγαλείο της φύσης.... http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/undersea_eruptions_near_tonga.html


Η Hellenic Seaways Μειώνει τις Τιμές!!!

Η HELLENIC SEAWAYS στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιθυμώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια για συγκράτηση τιμών και μείωση των πιέσεων που δέχεται ο Έλληνας καταναλωτής/επιβάτης, έλαβε την απόφαση να προβεί σε σημαντική μείωση της τιμής των εισιτηρίων.
Οι τρέχουσες τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύουν και κατά την περίοδο της Πασχαλινής περιόδου, είναι μειωμένες κατά μέσο όρο σε ποσοστό μέχρι και 25% σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων της περυσινής θερινής περιόδου, ενώ για ορισμένους προορισμούς και θέσεις η μείωση της τιμής των εισιτηρίων αγγίζει το 40%.
Τα ταχύπλοα πλοία της HELLENIC SEAWAYS θα εκτελούν δρομολόγια από.... την 9η Απριλίου 2009, και το επιβατηγό κοινό μπορεί να πληροφορηθεί τις νέες μειωμένες τιμές, το πρόγραμμα των δρομολογίων των πλοίων και να κάνει κρατήσεις/αγορές εισιτηρίων, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας (210 41 99 000), της ιστοσελίδας www.hsw.gr, και των συνεργαζομένων ταξιδιωτικών πρακτορείων.



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ Internet Explorer 8 - Dοwnload now


Ο Νέος Internet Explorer από την Microsoft είναι γεγονός και παρέχει νέες δυνατότητες και περισσότερη ασφάλεια όπως επισημαίνετε
Όσοι θέλετε να τον κατεβάσετε κάντε κλικ ΕΔΩ


ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΖΙΠ !!!!!!


Που πάτε καλέ το τζιπ μου;
Αααα δεν κατάλαβες καλά , δεν θα μου το πάρεις εσύ....

ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ .....





Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΟ-ΣΑΡΚΟΖΗΔΟ-ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗΔΩΝ.

Ενώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβο-λία πως η κρίση που μαστίζει τη διεθνή οικονομία και φέρνει ύφεση σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλεται στην χρεοκοπία του νεοφιλελευθερισμού, των επιτα-γών του και των πολιτικών, που άσκησαν οι ανά τον Κόσμο πολιτικοί εκφραστές του, στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ο συντηρη-τικός συρφετός των Μπερκελο-σαρκοζηδομπερλουσκόνηδων, επιμένει σε δόγματα, τα οποία και έχουν ξεπεραστεί και είναι επικίνδυνα για τα κράτη και – κυρίως - τους λαούς. Κι ο κομπάρσος Καραμανλής, αδύναμος και ανήμπορος ακολουθεί και συμμορφώνεται…
Οι κανόνες που διέπουν την ΟΝΕ διαμορφώθηκαν κάτω από... διαφορετικούς πολιτικούς συσχετισμούς και για συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης. Η αυστηρή επιμονή στο σύμφωνο σταθερότητας και η δογματική λειτουργία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αποδεικνύεται, από τις εξελίξεις, πως δημιουργεί καταστάσεις οπισθοδρόμησης και στραγγαλισμού κάθε απόπειρας και ελπίδας διεξόδου.
Η ενίσχυση της ανάπτυξης και η περιφρούρηση της απασχόλησης, αντί να τεθούν ως κεντρικοί στόχοι, παραμένουν στο περιθώριο, στο όνομα της διατήρησης της δημοσιονομικής πειθαρχίας και των χαμηλών ελλειμμάτων.
Το πόσο κενή είναι αυτή η πολιτική, όμως, αποδεικνύεται και από το γεγονός πως όλες οι χώρες – φυσικά και η Ελλάδα – μετέρχονται σωρό τεχνασμάτων και αλχημειών, προκειμένου να φτιασιδώσουν τα στοιχεία και να παρουσιαστούν νομοταγείς στο σύμφωνο…

Είναι σίγουρο πια, πως εκείνο που απαιτείται είναι μια αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και μια σταυροφορία για αλλαγές στο νεοφιλελεύθερο πλαίσιο των ενωσιακών κανόνων.
Όμως : οι επεξεργασίες και οι πρωτοβουλίες σ΄ αυτό τον τομέα, προκειμένου να είναι και αξιόπιστες και ελπιδοφόρες, θα πρέπει να ξεπερνούν τα δεδομένα και τα πλαίσια και της παραδοσιακής σοσιαλδημοκρατίας, η οποία άλλωστε εξαφανίστηκε και ενσωματώθηκε στον νεοφιλελευθερισμό, με τις επιλογές και τις πολιτικές των Μπλερ, Σρέντερ κ.α.

Η άλλη πολιτική στην Ελλάδα, σαφώς απαιτεί και προϋποθέτει, τη δράση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για έναν διαφορετικό πολιτικό σκηνικό, με ενισχυμένες τις προοδευτικές δυνάμεις, που θα προβάλλουν και θα προωθήσουν διαφορετικές πολιτικές, προς όφελος των λαών.
Οι υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ιδιαίτερα του Γ. Παπανδρέου, λόγω και της θέσης του στη Σοσιαλιστική Διεθνή είναι τεράστιες και κρίσιμες !...

http://logoplokies.blogspot.com/2009/03/blog-post_20.html




Κλήρωση προημιτελικών Κυπέλλου UEFFA

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν στους προημιτελικούς του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ είναι:
Αμβούργο - Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν - Ντιναμό Κιέβου
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μαρσέιγ
Βέρντερ Βρέμης - Ουντινέζε

οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 9 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 16 Απριλίου



Η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι:
Βιγιαρεάλ - Άρσεναλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πόρτο
Λίβερπουλ - Τσέλσι
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου

οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 7 και 8 Απριλίου και οι επαναλληπτικοί 14και 15 Απριλίου



4 Συναυλίες των Scorpions το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Τέσσερις συναυλίες θα δώσουν (με το μέχρι τώρα τουλάχιστον πρόγραμμα) οι Scorpions το καλοκαίρι στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα το θρυλικό συγκρότημα θα εμφανιστεί κατά σειρά

Σάββατο 4 Ιουλίου, κάστρο ,Μυτιλήνη

Δευτέρα 6 Ιουλίου, Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Τετάρτη 8 Ιουλίου, Γήπεδο Αλκαζάρ, Λάρισα

Σάββατο 11 Ιουλίου, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, Χανιά, Κρήτη



Ποινικοποίηση της γραβάτας ....

Αντί της ποινικοποίησης της κουκούλας που μπορεί να προκαλέσει και κανένα κρυολόγημα το χειμώνα θα έπρεπε καλύτερα να ποινικοποιήσουμε τις γραβάτες.
Άλλωστε οι πραγματικοί ταραξίες είναι αυτοί που φοράνε γραβάτες και κάθονται στα μεγάλα γραφεία.
Αυτοί έχουν τις οφ σορ εταιρείες και δεν πληρώνουν φόρους, αυτοί είναι διαπλεκόμενοι και κάνουν συναλλαγές για το κόμμα τους ή τον εαυτό τους, αυτοί κόβουν δέντρα για να φτιάξουν τσιμεντένιες κατασκευές, αυτοί διέλυσαν την οικονομία σε όλο τον κόσμο λόγω της απληστία τους.....
Να ποινικοποιηθεί λοιπόν η γραβάτα μια και καλή.

Σημείωση: Προσωπικά μέσα μου την έχω ποινικοποιήσει τη γραβάτα και όταν βλέπω να τη φοράνε ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά.

http://greekrider.blogspot.com/2009/03/blog-post_20.html

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο στηρίζει την Ώρα της Γης ...

Με τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή και την πρωτοβουλία της Ώρας της Γης 2009, συντάσσεται και το Φανάρι, με το μήνυμα θερμής υποστήριξης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στηρίζει την Ώρα της Γης και απευθύνει κάλεσμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, «ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητος», για συμμετοχή στην παγκόσμια συμμετοχική δράση του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δηλώνει την ....ένθερμη υποστήριξή του στην πρωτοβουλία του WWF, τονίζοντας ότι η συλλογική δράση για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής αποτελεί κορυφαία εκδήλωση αλληλεγγύης και ενότητας, ενώπιον μιας καταστροφής. Όπως τονίζεται μάλιστα στη σχετική επιστολή, στις 8:30 το βράδυ της 28ης Μαρτίου, θα σβήσουν τα φώτα των κτιρίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι.
«Καλούμεν τους πάντας, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητος, να συμμετάσχουν εις την «Ώραν της Γης», πρωτοβουλίαν της διεθνούς περιβαλλοντικής Οργανώσεως WWF, η οποία έχει εξελιχθεί πλέον εις παγκόσμιον συλλογικήν δράσιν δια την προστασίαν του ενός και μόνου πλανήτου μας». Με τον τρόπο αυτό, το Οικουμενικό Πατριαρχείο συμβάλλει στην πραγματοποίηση του στόχου της Ώρας της Γης, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή περισσότερων από ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων στην μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που διοργανώθηκε ποτέ στον πλανήτη.
"Η υποστήριξη της πρωτοβουλίας της Ώρας της Γης από τον ʽπράσινοʼ Πατριάρχη αποτελεί απόδειξη της οικουμενικότητας του αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Η συμμετοχή του πνευματικού ηγέτη περισσότερων από 250.000.000 ορθοδόξων χριστιανών ανά τον κόσμο στη μεγαλύτερη συλλογική δράση για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής δίνει νέα διάσταση στις προσπάθειές μας», δήλωσε ο Δημήτρης Καραβέλλας, διευθυντής του WWF Ελλάς.

wwf



Ώρα της Γης - Earth Hour 2009 - Πρώτη στον κόσμο η Ελλάδα!

Η Ελλάδα κατακτά μια παγκόσμια πρωτιά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, με την εντυπωσιακή συμμετοχή της στην Ώρα της Γης. Το δυναμικό «παρών» περισσότερων από 270 Δήμων και κοινοτήτων μας δίνει την πρώτη θέση παγκοσμίως μεταξύ των χωρών με την εντονότερη συμμετοχή στη μεγαλύτερη συμβολική δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη που διοργανώθηκε ποτέ.
Με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμη και τους... Αυστραλούς, τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας της Ώρας της Γης, οι οποίοι «βρέθηκαν» στην τρίτη θέση πίσω από τον δεύτερο Καναδά.
«Η πραγματική δύναμη του μηνύματος της Ώρας της Γης παραμένει η ενεργή συμμετοχή του κάθε πολίτη ξεχωριστά, μέσα από την ξεκάθαρη δήλωση όλων ότι απαιτούνται εδώ και τώρα γενναία μέτρα για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής», δήλωσε ο Γιώργος Βελλίδης, Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας του WWF Ελλάς. Περισσότεροι από 18000 Έλληνες έχουν ήδη δηλώσει ηλεκτρονικά την προσωπική συμμετοχή τους (http://www.earthhour.org/signup/gr:el), αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στην πολιτική ηγεσία για να εντείνει τις προσπάθειές της ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Η ελληνική συμβολή όμως στην παγκόσμια εκστρατεία της Ώρας της Γης δεν εξαντλείται στη μαζική συμμετοχή. Ελληνικά μνημεία και τοπόσημα παγκόσμιας ακτινοβολίας θα προσθέσουν αίγλη στην διεθνή αυτή πρωτοβουλία. Με τη σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, πολιτιστικά μνημεία παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Παρθενώνας, ο Ιερός Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Ναός του Ηφαίστου στην Αρχαία Αγορά και το Μνημείο του Φιλοπάππου θα προσδώσουν λάμψη στην Ώρα της Γης με τη συσκότιση τους… Επιπλέον, οι δήμοι της Αρχαίας Ολυμπίας και των Δελφών, με τη συμμετοχή τους, κάνουν ακόμη πιο ισχυρό το μήνυμα προς τους παγκόσμιους ηγέτες για την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων κατά της κλιματικής αλλαγής. Κύρος όμως θα προσθέσουν στην ελληνική Ώρα της Γης και τοπόσημα διεθνούς αναγνωρισιμότητας της σύγχρονης Ελλάδας, με αποκορύφωμα τη μεγαλύτερη σε μήκος καλωδιωτή γέφυρα πολλαπλών ανοιγμάτων στον κόσμο, τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Όλα αυτά στις 28 Μαρτίου, 20:30 - 21:30 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες:
Γιώργος Βελλίδης Υπεύθυνος Επικοινωνίας WWF Ελλάς, τηλ: 698 247 1719, g.vellidis@wwf.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Ώρα της Γης», επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.earthhour.org/greece και για υποστηρικτικό υλικό τη σελίδα www.wwf.gr/eh09_downloads



Βομβιστική επίθεση με...πολλά μηνυματα....

Από ότι φαίνεται η κάθε είδους τρομοκρατία καλά κρατεί στην χώρα μας και αυτό έρχονται και τα επιβεβαιώνουν τα κάθε λογής κρούσματα της. Το τελευταίο το είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στις 9.35 έξω από τα γραφεία της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Κόνιαρή. Η έκρηξη αν και ήταν ισχυρή ευτυχώς δεν είχε κάποιο θύμα , ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια πλαστική σακούλα στα κάγκελα έξω από την είσοδο του κτηρίου.
Αυτή όμως ήταν μια βομβιστική επίθεση με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία και μηνύματα , καταρχήν έγινε σε μια... υπηρεσία που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη με τις ανταλλαγές γης και όλα αυτά. Επίσης βρίσκεται απέναντι από τον Άρειο Πάγο μια απόσταση όπως λένε τα ρεπορτάζ της τάξεως των 100 μέτρων δηλαδή δίπλα από τον Ανώτατο θεσμό της Δικαιοσύνης , με ότι συμβολισμό μπορεί να έχει αυτό. Ακόμη η απόσταση από το κτήριο της ΓΑΔΑ είναι επίσης πολύ κοντινή 150-200 μέτρα δηλαδή έχουμε έναν ακόμη συμβολισμό ίσως μια απάντηση στα αστυνομικά μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.
Τέλος έχουμε μια έκρηξη χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να αποκλειστεί αυτή την φορά να είχαμε και ανθρώπινα θύματα , εκτός και αν η πυροδότηση του μηχανισμού έγινε από πολύ κοντινή απόσταση ελέγχοντας αυτός που το έκανε την κίνηση , πράγμα που πλέον σημαίνει ότι αυτοί που το κάνανε έχουν "αποθρασυνθεί" και με πολύ άνεση κάνουν ότι θέλουν.
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι που θα μας οδηγήσουν όλα αυτά , γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει σε μια περίοδο έντονης αναρχοπαραβατικότητας ...


Oι «πυρσοί της ειρήνης» ανάβουν και στην Αθήνα !!!

Οι πολίτες της Αθήνας συμμετέχουν σε ένα διεθνές project ειρήνης που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ.
Πάνω από χίλιοι πυρσοί θα ανάψουν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταφέρουν μέχρι την άκρη του κόσμου ένα αισιόδοξο μήνυμα ειρήνης. Οι πυρσοί που θα ανάψουν στις 7 το βράδυ στο Μοναστηράκι και σε άλλες 199 πόλεις του κόσμου θα σχηματίσουν το.... σήμα της Ειρήνης διαμορφώνοντας ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τη χώρα μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή πόλεων από ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Παγκόσμια Πορεία για την Ειρήνη και τη Βία, οι οποίες υποστηρίζονται από σημαίνοντα πρόσωπα όπως νομπελίστες συγγραφείς και πολιτικά πρόσωπα.

Πάνω από χίλιοι πυρσοί περιμένουν να τους σηκώσουν πρόθυμα χέρια στις 7 το βράδυ του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, για να γίνουν πύρινες ψηφίδες που θα σχηματίσουν ένα μεγάλο φωτεινό σήμα της ειρήνης, που θα καλύψει όλη την πλατεία. Θα είναι η έμπρακτη συμμετοχή των πολιτών της Αθήνας, μία από τις 200 πόλεις στον κόσμο όπου θα σχηματιστεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πύρινο κυκλικό σχήμα, στην εκδήλωση με αφορμή τη μαύρη επέτειο της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ πριν από έξι χρόνια. Στην Ελλάδα εννέα πόλεις στέλνουν το αντίστοιχο μήνυμα ειρήνης με πυρσούς: μαζί με την Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Αίγινα, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Σύρος, το Ηράκλειο και το Αργοστόλι.

«Κόσμος χωρίς πολέμους και βία» ονομάζεται η βασική μη κυβερνητική οργάνωση στη χώρα μας, η οποία συντονίζει τις εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της UNESCO. Oι επικείμενες μαζικές ανθρώπινες συμμετοχές των πύρινων σημάτων της ειρήνης (και στη χώρα μας) είναι ένα θετικό σημάδι ότι οι πολίτες συμμετέχουν και «αντιστέκονται»!!
Θα είναι η Παγκόσμια Πορεία για την Ειρήνη και τη μη Βία, που ορίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου: ένα ποτάμι ανθρώπων που θα ξεπηδήσει από τη Νέα Ζηλανδία και επί τρεις ολόκληρους μήνες θα διασχίσει πέντε ηπείρους και τρεις ωκεανούς για να καταλήξει πάνω στις Άνδεις, στα σύνορα Χιλής-Αργεντινής, έχοντας διασχίσει τουλάχιστον 90 χώρες! Εγχείρημα γιγαντιαίου συντονισμού, αφού μέχρι στιγμής εργάζονται για την πραγματοποίησή του 682 οργανώσεις διεθνείς, εθνικές και τοπικές (γνωστότερες των οποίων η Greenpeace και η Διεθνής Αμνηστία), καθώς και πανεπιστημιακά ιδρύματα και σύλλογοι επιστημόνων και καλλιτεχνών, πάνω από 20.000 εθελοντές πρώτης γραμμής και ένας συντονιστικός πυρήνας περίπου πενήντα ατόμων ανά τον κόσμο, που αλληλοεπικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεδιασκέψεων και τηλεοπτικών εκπομπών.

Ήδη δεκάδες προσωπικότητες με διεθνές κύρος έχουν ήδη εκδηλώσει την υποστήριξή τους στο μεγαλεπήβολο εγχείρημα της Παγκόσμιας Πορείας: νομπελίστες, όπως ο φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι, ο συγγραφέας Χοσέ Σαραμάγκου, ο αιδεσιμότατος Ντέσμοντ Τούτου, ο Δαλάι Λάμα, πολιτικοί όπως οι πρόεδροι της Χιλής Μισέλ Μπατσελέτ, της Βολιβίας Εβο Μοράλες και της Κροατίας Στέπαν Μέσιτς κά. Ακόμη, ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η ιταλική Ιντερ, αλλά και πολλοί δήμαρχοι και πρόεδροι κοινοτήτων από τις συμμετέχουσες χώρες και βέβαιαόλοι οι δημοκρατικοί πολίτες.
Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες http://www.marchamundial.org/ ( http://www.marchamundial.org/ ) και http://www.worldmarch.gr/ ( http://www.worldmarch.gr/ ).

Οι Έλληνες πολίτες ήταν πάντοτε δημοκρατικοί και ειρηνικοί και θα αγκαλιάσουν αυτήν την εκδήλωση με την μαζική παρουσία τους
Δρ κουτσούκος Αναστάσιος
Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios.gr



Related Posts with Thumbnails