Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Φρικιστικό έγκλημα έγινε πριν λιγη ωρα στην Σαντορίνη , ένας άνδρας σκότωσε και αποκεφάλισε μια γυναίκα (σύζηγο ή σύντροφο του) και στην συνέχεια με το κεφάλι στο χέρι γυρνούσε στην περιοχή.
τραυμάτισε ένα αστυνομικό που έσπευσε στην περιοχή με το μαχαίρι που κρατούσε , πληροφορίες λένε -όπως μεταδίσουν τα ΜΜΕ - ότι πέρνωντας το περιπολικό του αστυνομικού έπεσε πάνω σε δυο κοπέλες τις οποίες τραυμάτισε την μια μάλιστα σοβαρα.
Στην συνέχεια αστυνομικοί που έφθασαν για ενισχύσεις τον πυροβόλισαν στα πόδια και τον συνέλαβαν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΑΜΑΤΙΕΣ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΩΤΕΡΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ;;;;


Απίστευτο και όμως ελληνικό περιστατικό σημειώθηκε. Συγκεκριμένα, πυροσβεστικά οχήματα υποχρεώθηκαν να.... καταβάλουν διόδια, προκείμενου να σπεύσουν σε σημείο πυρκαγιάς! Στην καταγγελία προέβη ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Νόμου Αχαΐας, Δημήτρης Φιλιππατος, ο οποίος δήλωσε ότι κρατικά οχήματα πυρόσβεσης υποχρεώθηκαν να πληρώσουν διόδια στο Ρίο, ώστε να τους επιτραπεί να περάσουν και να συμμετάσχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Ναύπακτο.
πηγη:skai.gr

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.... ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .....ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;;;
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ , ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
ΑΙΝΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Ομολόγησε τις επιθέσεις στην Κων/πολη

Την τοποθέτηση και πυροδότηση των δυο εκρηκτικών μηχανισμών που σκόρπισαν τον θάνατο την περασμένη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, ομολόγησε ένας 26χρονος ονόματι Χουσέιν Τουρελί. Σύμφωνα με την ομολογία του Τουρελί που απέσπασαν οι τουρκικές αρχές, αυτός και οι συνεργοί του εγκατέστησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Συγκεκριμένα, πυροδότησαν τον πρώτο μέσω κινητού τηλεφώνου, περίμεναν 10 λεπτά προκειμένου να συγκεντρωθεί κόσμος, και τότε πυροδότησαν και τον δεύτερο. Σύμφωνα πάντα με τη ομολογία Τουρελί, η ομάδα παρέμεινε στην περιοχή για ακόμα 20 λεπτά ώστε να βεβαιωθούν για το αποτέλεσμα των εκρήξεων. Οι αστυνομικές αρχές υποστηρίζουν ότι ο 26χρονος είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.
πηγη:skai.gr

Τρία debate για Ομπάμα - ΜακΚέιν

Στη διεξαγωγή τριών πολιτικών αντιπαραθέσεων με τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την αμερικανική προεδρία Τζον ΜακΚέιν συμφώνησε ο δημοκρατικός υποψήφιος Μπάρακ Ομπάμα. Παρ' όλα αυτά δεν απάντησε στην πρόταση του ΜακΚέιν για μια σειρά κοινών δημόσιων εμφανίσεων.Σε επιστολή του προς την επιτροπή οργάνωσης των δημόσιων συζητήσεων ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα, Ντέιβιντ Πλουφ, δέχτηκε το σχέδιο που περιλαμβάνει τρία ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και ένα μεταξύ των υποψηφίων αντιπροέδρων πριν τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.
Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις θα διεξαχθούν μετά τα συνέδρια των δύο κομμάτων που θα γίνουν στα τέλη Αυγούστου και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Τον Ιούνιο ο Μακέιν είχε προτείνει στον Ομπάμα να έχουν τουλάχιστον δέκα κοινές δημόσιες εμφανίσεις από τον Ιούνιο μέχρι τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου. Ο Ομπάμα είχε αντιπροτείνει μία κοινή συζήτηση τον Ιούλιο για την οικονομία και άλλη μία τον Αύγουστο για την εξωτερική πολιτική. Τίποτε από αυτά όμως δεν πραγματοποιήθηκε.
Τα τρία ντιμπέιτ προβλέπεται να γίνουν στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο του Μισισιπί, στις 7 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Μπελμόντ του Νάσβιλ και στις 15 Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης.
πηγη: ethnos.gr

Πηγη:ethnos.gr

Τραγωδία στην Ινδία

Δεκάδες εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ινδουιστικού ναού στην πόλη Ναϊναντέβι κοντά στη Σίμλα, του κρατιδίου Χιμασάλ Πραντές, για μια ινδουιστική θρησκευτική εορτή. Ο κόσμος στην προσπάθεια του να μπει στο ναό ποδοπατήθηκε, το σύστημα τη περίφραξης δεν άντεξε, κατέρρευσε και καταπλάκωσε δεκάδες ανθρώπων. Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι πολλά από τα θύματα είναι παιδιά και γυναίκες. "Μέχρι στιγμής έχουμε καταμετρήσει τουλάχιστον 100 νεκρούς. Πιθανότατα ο αριθμός να ξεπεράσει του 125", δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Ντχεϊβ Ραμ. Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο ναό για τον εορτασμό του Σραβάν Ναβρατράς Αστάμι, το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 11 Αυγούστου και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εορτές των Ινδουιστών.
πηγη: skai.gr

ΗΧΗΡΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Το γιατι δεν πηγε στην δεξίωση του Καραμανλή , εξηγεί στην εφημερίδα "Ελευθερία", ο Μεσσήνιος βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος , πρωην υφυπουργός εθνικής Άμυνας , χαρακτηριστικα σημειώνεται στο ρεπορτάζ " Σε επικοινωνία μας ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για συνειδητή επιλογή καθώς “δεν συνηθίζει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους κοσμικές εκδηλώσεις χωρίς πολιτικό περιεχόμενο” και πρόσθεσε ότι “λίγο πιο πέρα είναι το Πέραμα, τα χρήματα της δεξίωσης θα μπορούσαν να δοθούν στα ορφανά των νεκρών εργατών”."

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ....

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ .... ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ
Related Posts with Thumbnails