Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτας για το ελαιόλαδο σε όλο το νομό Μεσσηνίας

Μετά την απόρριψη της ένστασης, που είχε υποβάλει ο συνεταιρισμός Δολών, από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση της ζώνης Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) «Καλαμάτα» για το ελαιόλαδο ολόκληρου του Νομού Μεσσηνίας.Σύντομα αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση για την.......

αποδοχή του αιτήματος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας για επέκταση της ζώνης ΠΟΠ και τα σχετικά έγγραφα θα προωθηθούν στις Βρυξέλλες για την κατοχύρωσή ή μη της ονομασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η διαδικασία προβλέπεται να διαρκέσει περίπου ένα χρόνο και δικαίωμα ένστασης σε κοινοτικό επίπεδο δεν έχουν πλέον Έλληνες παραγωγοί, αλλά ελαιοπαραγωγοί των άλλων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης

http://www.agroschannel.com/

Ακυρώνεται η σημερινή μέρα του Rockwave Festival λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.
Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του ....φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο.
Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.
Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις .
Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες www.rockwavefestival.gr www.didimusic.gr

http://www.mtv-greece.com/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=1183


O Μάικλ Οουεν στον Ολυμπιακό ;;;;


Απάντηση στις μεταγραφές με βόμβα μεταγραφή του Μάικλ Οουεν , ετοιμάζει ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει σήμερα η SportDay ... Αν γίνει αυτό και ο 30χρονος επιθετικός καταλήξει στο λιμάνι τότε θα έχουμε μια σούπερ μεταγραφή .....


Υπεγράφη το πρωτόκολλο για το θέμα της βίζας , μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας

Υπεγράφη σήμερα στην Κέρκυρα από την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αμερικανό αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τζέιμς Στάινμπεργκ, πρωτόκολλο συνεργασίας για την άρση του καθεστώτος βίζας για τους Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. ...
Μέχρι το τέλος του έτους η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Απόσπασμά από την naftemporiki.gr


Τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων Εφημερίδων...

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Κυριακάτικη έκδοση): "Ετσι κλέβουν το ΙΚΑ!. Ντοκουμέντο: Απώλεια 2 δισ. ευρώ από 14 πηγές. Τι αποκαλύπτει απόρρητη μελέτη για την εισφοροδιαφυγή".

ΑΝΩ ΚΑΤΩ του Σαββατοκυριακου: "Τι αλλάζει σε κόμμα και κυβέρνηση. Ετοιμες οι διορθωτικές κινήσεις από τον Κώστα Καραμανλή".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Αλλοδαπός εκτελεστής στη «Σέχτα». Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. οι διασυνδέσεις με το κοινό έγκλημα".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "«Ασπιρίνη» το 1,9 δισ. για τη δημοσιονομική μαύρη τρύπα, αλλά... χαριστική βολή στην αγορά τα φοροεισπρακτικά μέτρα"....

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Τα... εξωγήινα λάθη της Γιάννας οδήγησαν σε... ανώμαλη... προσγείωση του Ε.Τ.".

Η ΑΥΓΗ Κυριακάτικη: "Κράτος Οργουελ. Κάμερες παντού και τεστ DNA δι΄ασήμαντον αφορμήν".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "ΙΚΑ: έκπτωση 20% στις εισφορές. Σε 60 δόσεις η ρύθμιση των οφειλών".

Η ΕΠΟΧΗ: "Μπορούν να εκλείψουν οι «μαύρες τρύπες» στη δική μας αριστερά; Το Εμείς πάνω από τα Εγώ!".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αγκυρα: Αρνούμεθα να γίνουμε καταυλισμός για πρόσφυγες. Τούρκος υπουργός στην «Κ»: Δεν θα εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο επανεισδοχής".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Η συντήρηση στο DNA τους. Νέα κατασταλτικά μέτρα υπό το φόβο του ΛΑΟΣ".

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Κασέτες που καίνε. Ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας Μονάχου μιλά στη «ΧτΚ».

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Καίγονται 8 κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και 2 της Ν.Δ. Ο Χριστοφοράκος ανοίγει τους καυτούς φακέλους και δίνει ονόματα και λογαριασμούς για τις μίζες".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γράμματα απ΄τη Γερμανία".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Αντεπίθεση στην αντιμεταναστευτική πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΕ. Κοινή ταξική υπόθεση Ελλήνων και ξένων εργατών".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Λιγοστεύουν οι πολιτικές επιλογές Καραμανλή... μετά τα νέα οικονομικά μέτρα".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "«Το συμφέρον του τόπου δεν είναι μονοπώλιο των πολιτικών...»"

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Μετρολαγνεία και σενάρια αλλαγών. Τα διλήμματα και οι σχεδιασμοί του κ. Κ. Καραμανλή".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Ατολμος ο Καραμανλής. το λέει το 66,8%. Γκάλοπ της RASS καμπανάκι για τον πρωθυπουργό".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Μπλέκει τον Λιάπη ο Χριστοφοράκος. Νέα ντοκουμέντα από τη δικογραφία του σκανδάλου Siemens".

REAL NEWS: "Πρόεδρε, στήσε κάλπες! Μυστικές εισηγήσεις στον Κ. Καραμανλή".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Η φοροεπιδρομή θα συνεχιστεί το φθινόπωρο. Τα χειρότερα έρχονται... ".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Τι αλλάζει στη θητεία. Πραγματικότητα το εννεάμηνο".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Ευελιξία στις ρυθμίσεις οφειλών προς ΙΚΑ-ΕΤΑΜ".

ΚΕΡΔΟΣ: "Ζεσταίνονται οι αγορές. Τα «πράσινα βλαστάρια», οι ενδείξεις της ανάκαμψης και η ρευστότητα. Θετικά αλλά πρώιμα τα σημάδια εξόδου από την κρίση".


πηγη: www.naftemporiki.gr

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη δέκα ιδιωτών Κυβερνητών (ΚΙ) ελικοπτέρων από την Πυροσβεστική

Δέκα κυβερνήτες ελικοπτέρων προσλαμβάνει το πυροσβεστικό σώμα με προκήρυξη που έχει αναρτήσει και στον σχετικό ιστότοπο του. Αν έχεται λοιπόν τα σχετικά προσόντα σπεύσατε , οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται και θα υποβάλλονται μέχρι της 6 Ιουλίου... Την πλήρη προκηρυξη του διαγωνισμού μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ


Σταμάτησαν οι έρευνες στην περιοχή πτώσης του Airbus της Air France

Σταματούν οι έρευνες στην περιοχή που κατέπεσε το μοιραίο Airbus της πτήσης AF447των Γαλλικών Αερογραμμών , όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Βραζιλίας. Οι έρευνες διήρκεσαν 25 μέρες και από τους 228 επιβάτες και μέλη του πληρώματος , βρέθηκαν και ανασύρθηκαν 51 σοροί, όπως επίσης και 600 κομμάτια από το αεροσκάφος.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι δεν έχουν βρεθεί τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους που θα έριχναν πιθανότατα φως στο μυστήριο της πτώσης του. Το να βρεθούν πάντως... εκτιμάτε είναι δύσκολο αν και στην περιοχή παραμένουν γαλλικά σκάφη και ένα μικρό υποβρύχιο


Related Posts with Thumbnails