Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Χωρίς ουσία ... αλλά το σφράγισε το εισιτήριο ο Ολυμπιακος


Σε ένα ανιαρό παιχνίδι αν και σε κακή μέρα ο Ολυμπιακός νίκησε και στην έδρα του την Σεριφ και έτσι εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League , το 1-0 και η απόδοση της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε τον κόσμο που περίμενε κάτι παραπάνω. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μήτρογλου στο 82'. Αξίζει πάντως να πούμε ότι ο Ολυμπιακός πέρασε στους ομίλους κάνοντας το 4χ4 στους προκριματικούς αγώνες που έδωσε. Την Παρασκευή το μεσημέρι η κλήρωση για τους ομίλους ...


Το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League σφραγίζει απόψε ο Ολυμπιακος


Με το σημαντικό πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα που ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Σεριφ εκτός έδρας με 2-0 , αναμένεται εύκολα η ομάδα του Πειραιά να σφραγίσει απόψε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League μέσα στο Καραΐσκάκη . Ο αγώνας ξεκινά στις 9.45 και μεταδίδεται ζωντανά από τη ΝΕΤ ....


Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 Λεπτά



http://totefteri.blogspot.com/2009/08/10_26.html

Συνελήφθη και ο τρίτος ληστής στην Άρτα ...Οι δράστες είναι Αρτινοί.


Και ο τρίτος δράστης της σημερινής αιματηρής ληστείας συνελήφθη πριν από λίγη ώρα,από άνδρες της αστυνομίας στην Άρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι τρεις δράστες είναι Έλληνες και μάλιστα μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Άρτας!!!Οι ληστές ομολόγησαν ότι... πραγματοποίησαν άλλη μία ληστεία πριν πέντε μήνες στα Γιάννενα, και άλλη μία στην ίδια τράπεζα στην Άρτα, με λεία 12.000 ευρώ.

http://epirusgate.blogspot.com/

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από νέα έκρηξη σε καμίνι της ΛΑΡΚΟ

Νέα έκρηξη σε καμίνι της ΛΑΡΚΟ σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 25χρονου εργαζομένου και τον τραυματισμό ακόμη τεσσάρων συναδέλφων του.
Από τους τέσσερις τραυματίες οι δύο είναι σοβαρά και έχουν ήδη μεταφερθεί στο ΚΑΤ, λόγω των εγκαυμάτων που έχουν υποστεί, ενώ οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά εγκαύματα.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, στο... συγκεκριμένο καζάνι (αρ.5) , όπου σημειώθηκε η έκρηξη, είχε διαπιστωθεί βλάβη εδώ και μία εβδομάδα.
Όλο αυτό το διάστημα, το μετάλλευμα παρέμεινε μέσα στο καζάνι, όπου αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ομάδα εργαζομένων πήγαν στο συγκεκριμένο καζάνι για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες, ώστε να το αδειάσουν.
Πριν καν αρχίσουν τις διαδικασίες, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, το καζάνι τρύπησε και η πυρακτωμένη λάβα έπεσε πάνω στους εργαζόμενους.
Ήδη στην περιοχή έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, που λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για εγκαταστάσεις προπανίου, που βρίσκονται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.
Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είχε σημειωθεί έκρηξη σε καμίνι της ΛΑΡΚΟ με επίσης έναν νεκρό.

πηγη:Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή οι αστυνομικοί στην Άρτα -Αναζητούν τον τρίτο

Πρίν από λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή της Εμπορικής Τράπεζας στην Άρτα και αυτή την ώρα οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Άρτας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπήρχε και τρίτος συνεργός ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία.
http://epirusgate.blogspot.com/2009/08/blog-post_4531.html



Ληστεία με νεκρό τον ένα δράστη και δύο τραυματίες αστυνομικούς στην Εμπορική Τράπεζα Αρτας


Ληστεία σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στον περιφερειακό δρόμο της Αρτας έγινε σήμερα περίπου στη 1 το μεσημέρι.
Νεκρός είναι ένας από τους δράστες, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια από τους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν οι αστυνομικές δυνάμεις με τους ληστές.

Ο ένας από τους ληστές συνελήφθη, ενώ σύμφωνα ...
με τις τελευταίες πληροφορίες, συνεχίζεται η καταδίωξη των άλλων δύο.

πηγη:http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=76403

Πέθανε ο γερουσιαστής Εντ Κέννεντι

Πέθανε αργά την Τρίτη το βράδυ σε ηλικία 77 ετών ο γερουσιαστής Εντουαρντ Κέννεντι, ο οποίος έπασχε από καρκίνο του εγκεφάλου.
Γνωστός ως «Τέντι», ήταν ένας από τους μακροβιότερους, αλλά και πλέον σημαντικούς γερουσιαστές των Δημοκρατικών.
Ήταν ο τελευταίος των αδελφών Κέννεντι μετά τον ..πρόεδρο Τζον Κέννεντι, τον γερουσιαστή Ρόμπερτ και τον Τζο, πιλότο που σκοτώθηκε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή: www.athina984.gr

Τραγικό ατύχημα με θύμα μόνιμο επιλοχία στον Έβρο..

Ατύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ένας μόνιμος επιλοχίας του ελληνικού στρατού σημειώθηκε χθες βράδυ στον Έβρο, όταν ένα άρμα μάχης τύπου Leopard ξέφυγε από την πορεία του γυρνώντας από άσκηση με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον άτυχο στρατιωτικό


Προσοχή στις μπανανόφλουδες...


Ε ρε πλάκα και γέλια σήμερα με "φίλο" bloger, Προσοχή παιδιά στις μπανανόφλουδες.. Γλιστράνε και σε κάνουν να ανεβοκατεβάζεις αναρτήσεις όταν εκεί γύρο στα μεσάνυχτα αντιγράφεις από άλλους


Αυτό... το ξέρατε;;;


- Εάν πολλαπλασιάσουμε τα 111.111.111 με 111.111.111, μας κάνει 12.345.678.987.654.321

- Κάθε βασιλιάς σε μια τράπουλα αντιπροσωπεύει έναν μεγάλο βασιλιά από την ιστορία:
*Μπαστούνια - Βασιλιάς Δαβίδ
*Κούπες - Καρλομάγνος
*Σπαθιά - Μέγας Αλέξανδρος
*Καρώ - Ιούλιος Καίσαρας

- Εάν ένα άγαλμα ενός ανθρώπου σε ένα άλογο, έχει και τα δύο μπροστινά πόδια στον αέρα, το...
πρόσωπο πέθανε στη μάχη.

- Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα, ο άνθρωπος αυτός πέθανε λόγο των πληγών που υπέστη στη μάχη.

- Εάν το άλογο έχει και τα τέσσερα πόδια στο έδαφος, ο άνθρωπος πέθανε από φυσικά αίτια.

- Ο μισός πληθυσμός της Αμερικής ζει 50μίλια μακριά απ' τον τόπο γεννήσεώς του

- Τι κοινό έχουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, οι έξοδοι κινδύνου, οι ψύκτρες αέρος, και οι εκτυπωτές λέιζερ;;
Όλα εφευρέθηκαν από γυναίκες.

- Το μέλι είναι το μοναδικό από τα τρόφιμα το οποίο δεν διαλύεται.

- Στην Βαβυλώνα πριν 4.000 χρόνια, ο πατέρας της νύφης μετά το γάμο έδινε στο
γαμπρό του ένα είδος υδρομελιού σε ποσότητα που αρκούσε για έναν μήνα.
Το υδρόμελι είναι μια μπύρα μελιού και επειδή το ημερολόγιό τους ήταν βασισμένο στη σελήνη, αυτή η περίοδος ονομάστηκε ο μήνας του μελιού.
Το γνωστό σε όλους μας σήμερα, "Μήνας του Μέλιτος".

http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/08/blog-post_6864.html

Tanabata ....Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Tanabata Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...
Σήμερα είναι η παραδοσιακή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την Κίνα η οποία και γιορτάζεται σύμφωνα με τις παραδόσεις σε αυτή έχει αφιερώσει και η Google το λογότυπο της... φυσικά μόνο στην Κίνα


Related Posts with Thumbnails