Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Κατεβάσετε βίντεο video από το Youtube σε οτι μορφή θέλετε ακόμη και mp3

Υπάρχουν στο internet, πολλά προγράμματα που μας επιτρέπουν να μετατρέψουμε τα βίντεο του Υoutube σε μορφή Mp3 ή σε οτι άλλη μορφή θέλουμε.
Άλλο ένα site που εμφανίστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, μπορεί και σας κατεβάζει όποιο κομμάτι θέλετε από το Youtube και σας το μετατρέπει σε οτι μορφή θέλετε ακόμα και σε Mp3, εύκολα και γρήγορα.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να... μπείτε στο youtubetomp3, να βάλετε το link του Youtube στην μπάρα και απλά να πατήσετε το κουμπάκι grab.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει αυτόματα η ιστοσελίδα και σε λίγα λεπτά θα έχετε αποθηκευμένο το τραγούδι ή το βίντεο στον υπολογιστή σας.
totefteri.gr

Δύο ανήλικες σκότωσαν με 15 μαχαιριές 80χρονο στην Κερκίνη Σερρών

Δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 16 ετών, ομολόγησαν τη στυγερή δολοφονία ηλικιωμένου άνδρα, χθες, στην Κερκίνη του ν. Σερρών. Ο άτυχος 80χρονος (και όχι 75χρονος, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες) βρέθηκε άγρια δολοφονημένος, μέσα στο σπίτι του, φέροντας πολλαπλές μαχαιριές.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, οι ανήλικες εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου και χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, προσπάθησαν να... τού αποσπάσουν χρήματα. Όταν διαπίστωσαν, όμως, ότι δεν επρόκειτο να εκπληρώσουν τον στόχο τους, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν, καταφέροντάς του 15 μαχαιριές.
Οι ανήλικες διέφυγαν από το παράθυρο του σπιτιού του άτυχου άνδρα, αλλά έγιναν αντιληπτές από τους γείτονες, που λίγη ώρα αργότερα βρήκαν το θύμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι δύο ανήλικες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και θα οδηγηθούν
στον Εισαγγελέα.



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ,

Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Άκη Τσοχατζόπουλου

Tην αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Άκη Τσοχατζόπουλου εισηγήθηκε σήμερα η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Βουτιά -5,45% στο Χρηματιστήριο

Νέα βουτιά σήμερα στο χρηματιστήριο της Αθήνας κατά -5,45% κατρακυλώντας στις 1.403,92 μονάδεσ και τον Τζίρο στα 141,03 εκ. €. Σημαντικές απώλειες για τον τραπεζικό κλάδο αλλά και σε όλο το φάσμα του ταμπλό. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόλις σε 2 συνεδριάσεις (Παρασκευή και σήμερα) η πτώση ξεπερνά το -10%

10 τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία ενιαίου αναμορφωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος στη Μεσσηνία

Τα σχολεία στην Μεσσηνία είναι τα εξής :
1o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
4o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
11o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
14o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
9o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
3o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
2o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
21o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
13o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
24o ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συγκλονιστικό βίντεο από πτώση πολεμικού αεροπλάνου

Το βίντεο είναι από πτώση πολεμικού αεροπλάνου στο Αφγανιστάν κατά την προσγείωση του

Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 4 του ν. 3610/07 στην περίπτωση επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες του ειδικού καθεστώτος χωρίς να υπάρχει δικαίωμα.

Σχετικά με το ανωτέρω θέμα και για την ομοιόμορφη εφαρμογή διευκρινίζονται τα εξής:
1. Με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν.3610/2007 (περί εθελοντικής συμμόρφωσης), όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 14 του ν. 3763/2009, δίνεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους, στο πλαίσιο τακτικού ή προσωρινού ελέγχου, εντός προθεσμίας δέκα ημερών από την επίδοση σε αυτούς σχετικής έγγραφης πρόσκλησης να υποβάλουν αρχικές ή συμπληρωματικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και λοιπών φορολογιών, τελών και εισφορών, με μείωση στο 1/2 των πρόσθετων φόρων που προβλέπονται από τις ....διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 1 του ν.2523/1997, επί εκπροθέσμων δηλώσεων. Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή, τα πρόστιμα των άρθρων 4, 5 και 6 του ν. 2523/97 που σχετίζονται άμεσα με τις υποβαλλόμενες δηλώσεις ή τη δηλωθείσα φορολογητέα ύλη, μειώνονται στο 1/5.

2. Η άσκηση αγροτικής εκμετάλλευσης συνιστά οικονομική δραστηριότητα η οποία υπάγεται στο ΦΠΑ. Λόγω της ιδιαιτερότητας του κλάδου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41 του Κώδικα ΦΠΑ (ν.2859/2000), οι οποίες είναι σύμφωνες με την κοινοτική νομοθεσία περί ΦΠΑ (οδηγία 2006/112/ΕΚ), οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος δεν οφείλουν ΦΠΑ για τις πωλήσεις των αγροτικών προϊόντων τους, κατά συνέπεια δεν υποχρεούνται στην υποβολή δηλώσεων απόδοσης του φόρου όπως οι λοιποί υποκείμενοι στο φόρο. Έχουν όμως δικαίωμα έκπτωσης του φόρου που επιβαρύνει τις εισροές τους (αγορά πρώτων και βοηθητικών υλών, επενδυτικών αγαθών), η οποία, λόγω του ότι οι πωλήσεις τους δεν υπάγονται στο φόρο, καθώς ο φόρος εισπράττεται στο επόμενο στάδιο της εμπορικής διαδικασίας, διενεργείται έμμεσα, μέσω επιστροφής από το δημόσιο με την εφαρμογή κατ’ αποκοπή συντελεστών επί της αξίας της αγροτικής παραγωγής τους που διατίθεται προς άλλους υποκείμενους στο φόρο.



3. Η διαδικασία επιστροφής και τα δικαιολογητικά (υποβολή αίτησης και προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία), έχουν οριστεί με την απόφαση Π.953/432/64/ ΠΟΛ.41/3.2.1988. Για την επιβολή κυρώσεων, στην περίπτωση που διαπιστωθεί από τον έλεγχο ότι έλαβαν μεγαλύτερο ποσό από αυτό που δικαιούνται, ισχύουν οι διατάξεις του ν.2523/97.
4. Η ανωτέρω αίτηση επιστροφής θεωρείται ως δήλωση ΦΠΑ, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αγρότες είναι υποκείμενοι στο φόρο, δεν υποχρεούνται σε καταβολή φόρου για τις πωλήσεις που πραγματοποιούν, λόγω του ειδικού καθεστώτος που υπάγονται, κατά συνέπεια δηλώνουν μόνο τις πωλήσεις που έχουν πραγματοποιήσει προς άλλους υποκείμενους στο φόρο, με βάση τις οποίες υπολογίζεται, με τους κατ’ αποκοπή συντελεστές, ο φόρος των εισροών τους, για τον οποίο υπάρχει δικαίωμα επιστροφής, δηλαδή δηλώνεται μόνο ο φόρος των εισροών τους.

5. Σύμφωνα με τα ανωτέρω και προκειμένου να διασφαλιστεί η ίδια αντιμετώπιση των αγροτών με τους λοιπούς υποκείμενους στο ΦΠΑ, οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 του Κώδικα ΦΠΑ μπορούν, στο πλαίσιο σχετικού τακτικού ή προσωρινού ελέγχου, να κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του άρθρου 4 του ν. 3610/07. Κατά συνέπεια έχουν τη δυνατότητα καταβολής του φόρου που τους έχει επιστραφεί χωρίς να υπάρχει ανάλογο δικαίωμα (π.χ. χρησιμοποίηση πλαστών, εικονικών φορολογικών στοιχείων, λανθασμένη καταγραφή στην αίτηση επιστροφής), με μείωση των κυρώσεων, σύμφωνα με το άρθρο αυτό.

6. Η καταβολή του φόρου αυτού πραγματοποιείται με υποβολή έκτακτης περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ, εντός της προθεσμίας που προβλέπεται από το άρθρο 4 του ν. 3610/07.

7. Η ίδια διαδικασία (υποβολή έκτακτης δήλωσης ΦΠΑ) μπορεί να ακολουθείται σε κάθε περίπτωση που αγρότες του ειδικού καθεστώτος επιθυμούν να επιστρέψουν στο δημόσιο ποσό φόρου που έλαβαν επιστροφή χωρίς να το δικαιούνται, καταβάλλοντας την προβλεπόμενη προσαύξηση λόγω εκπροθέσμου, η οποία υπολογίζεται από την ημερομηνία πραγματοποίησης της επιστροφής, είτε απευθείας στους αγρότες, είτε στη συνεταιριστική οργάνωση μέσω της οποίας υποβλήθηκαν οι αιτήσεις επιστροφής. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις αυτές που οι αγρότες επιθυμούν την επιστροφή στο δημόσιο φόρου που έλαβαν χωρίς να τον δικαιούνται, δεν υποβάλλεται τροποποιητική αίτηση επιστροφής, ακόμη και αν δεν έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία.

8. Οι έκτακτες περιοδικές δηλώσεις που υποβάλλονται σύμφωνα με τις παραγράφους 6 και 7 ανωτέρω, καταχωρούνται στο υποσύστημα ΦΠΑ TAXIS, επιλέγοντας την ένδειξη «Διόρθωση επιστροφής σε αγρότες», στην επιλογή «άλλη αιτία» της «έκτακτης περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ».

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σκληρή απάντηση Ντόρας σε Σαμαρά

Η πρώην υπουργός σε δήλωση της αναφέρει : «Ο κ.Σαμαράς με τη χθεσινή του ομιλία έκανε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη σε απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης.
Αφού έχει πρώτα επιλέξει να επενδύσει με τη στάση του στη χρεοκοπία της πατρίδας τώρα αποκηρύσσει στην πράξη και το εύρος της ιδεολογίας της παράταξης. Και τις μεν ύβρεις του για τη δική μου υπεύθυνη στάση τις αντιπαρέρχομαι, οφείλω όμως να... επισημάνω την καταστρεπτική για την παράταξη πολιτική του που έχει ήδη οδηγήσει τους νεοδημοκράτες να εγκαταλείπουν μαζικά το κόμμα, όπως δείχνουν όλες ανεξαιρέτως οι έρευνες.

Πιστεύω όμως ότι οι φιλελεύθερες δημοκρατικές δυνάμεις της Ελλάδας, σ’ αυτή την κρίσιμη για την σωτηρία της χώρας στιγμή, απαιτούν να έχουν ρόλο και λόγο. Δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν απαθείς και αδρανείς αυτή την καταστρεπτική πορεία.»

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή

Αρχίζει τη Δευτέρα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λευκωσία, η δίκη για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο άτυχος Άντης Χατζηκωστής, 42 χρόνων, ήταν διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού συγκροτήματος "ΔΙΑΣ", στο οποίο επίσης ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός "ΣΙΓΜΑ" και το "ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ".
Κατηγορούμενοι είναι η.... τηλεπαρουσιάστρια και μέτοχος στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΙΓΜΑ" Έλενα Σκορδέλη, ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης και ο Ανδρέας Γρηγορίου. Και οι τρεις αρνούνται ανάμειξη στο έγκλημα.
Η κατηγορούσα αρχή τους απήγγειλε κατηγορίες, οι οποίες είναι από τις σοβαρότερες του ποινικού κώδικα και επισύρουν ποινή μέχρι διά βίου φυλάκιση.
Εκατό και πλέον μάρτυρες θα κληθούν για να καταθέσουν στη δίκη. Ένας από τους βασικότερους μάρτυρες κατηγορίας είναι ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου, ο οποίος σε κατάθεση του, παραδέχθηκε ενοχή, κατονομάζοντας τα άτομα που, κατά τους ισχυρισμούς του, έδωσαν τις οδηγίες για τη διάπραξη της δολοφονίας.
Ο Θεοφάνης Χατζηγεωργίου βρίσκεται στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Γρηγόρη Ξενοφώντος, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό.
Πηγή: www.athina984.gr

Καλέστε την Άμεση Δράση με γραπτό μήνυμα sms στο 100

Το γνωστό σε όλους 100 δεν είναι μόνο ο αριθμός του τηλεφωνικού κέντρου της Αμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στον ίδιο αριθμό μπορεί κάποιος να στείλει και γραπτό μήνυμα (SΜS) από το κινητό τηλέφωνο για να αναφέρει κάποιο περιστατικό που αφορά την εγκληματικότητα.
Η ανταπόκριση, λένε οι άνθρωποι της Αστυνομίας, είναι το ίδιο γρήγορη και δεν στοιχίζει, καθώς τα μηνύματα είναι χωρίς... χρέωση.
Αντίστοιχο σύστημα επικοινωνίας εφαρμόζεται και στην Πυροσβεστική, όχι πάντως με την ίδια αξιοπιστία.

tanea.gr

Ελεύθεροι οι δύο ειδικοί φρουροί κατηγορούμενοι για την δολοφονία Γρηγορόπουλου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς λήγει το 18μηνο, ανώτατο όριο της προφυλάκισής τους, αφέθηκαν τα ξημερώματα οι δύο ειδικοί φρουροί, Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας, όπου δικάζονται, επέβαλε -μετά ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας Χαρ.Λακαφώση- τους εξής περιοριστικούς όρους στους δύο κατηγορούμενους:...

- της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα

- της απαγόρευσης εξόδου από την πόλη της Αμφισσας μέχρι την έκδοση απόφασης

- την υποχρεωτική διαμονή σε συγκεκριμένη δηλωθείσα διεύθυνση στην Αμφισσα και

- την καθημερινή υποχρεωτική εμφάνιση -πρωί και βράδυ- στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Η δίκη για τον μοιραίο πυροβολισμό του Επ. Κορκονέα -η σφαίρα είχε χτυπήσει κατάστηθα τον 15χρονο μαθητή- βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης των τελευταίων μαρτύρων και καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, το δικαστήριο προχώρησε στην επιβολή των περιοριστικών όρων στους κατηγορουμένους.

ΑΠΕ

Πρωταθλητής ο ΠΑΟ στο μπάσκετ εν μέσω επεισοδιών σε ένα αγώνα που δεν έληξε ποτέ

Εν μέσω επεισοδίων και διακοπών ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό στην τέταρτη αναμεταξύ τους αναμέτρηση. Σε ένα παιχνίδι που δεν έληξε ποτέ η πράσινοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί και το πρωτάθλημα, καθώς ο αγώνας διεκόπη ένα λεπτό πριν την λήξη του με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού και ενώ το σκορ ήταν 69- 76.
Το παιχνίδι στο ΣΕΦ από την αρχή μύριζε μπαρούτι με επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και αστυνομίας με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του κατά μισή ώρα. Ενώ στα μέσα της 3ης περιόδου από ρίψει κροτίδας διακόπηκε για ...μια ώρα περίπου , αφού εκκενώθηκε το γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του , διεκόπη εκ νέου 1.03" πριν την λήξη του και πάλι από ρίψεις αντικειμένων. Πλέον η διακοπή ήταν οριστική και το ματς κατοχυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟ. Όλα αυτά ενώ η ώρα πλέον είχε φτάσει 2 μετά τα μεσάνυχτα.
Πραγματικές εικόνες ντροπής για το ελληνικό μπάσκετ, ενώ δεδομένη θεωρείτε η βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού

Related Posts with Thumbnails