Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Video Ελλάδα - Καναδάς 1-0


Με 1 εκατομμύριο ευρώ επικήρυξαν τον Παλαιοκώστα

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλειου Παλαιοκώστα του Λεωνίδα – Ηλία και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, την 17-05-1966.

Για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και... στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου. Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τον παραπάνω καταζητούμενο παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision

Ένα λεπτό από κάθε υποψήφιο τραγούδι για τη Eurovision ακούσαμε σήμερα το μεσημέρι, μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (103.7 FM).

Πρόκειται για τα:...

"Κόκκινα Χαλιά" με το κομμάτι «Come with me». Πρόκειται για ένα ροκ κομμάτι με αγγλικό στίχο

Βαλάντω Τρύφωνος με το κομμάτι «The time is now». Μία γιουροβιζιονική μπαλάντα με αγγλικό στίχο

"Τριημιτόνιο" με το κομμάτι «Χαμογέλα». Σε ελληνικό στίχο

Αντιγόνη Ψυχράμη με το «It s all greek to me». Χορευτικό ποπ κομμάτι με αγγλικό στίχο

Λούκας Γιώρκας με το «Watch my dance»». Ξεκινάει με ροκ ήχο σε αγγλικό στίχο και συνεχίζει με ελληνικό ρεφρέν

Νίκη Πόντε με το «I don t want to dance alone». Ποπ χορευτικό κομμάτι

protothema.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία

Τροχαίο με ένα νεκρό και δυο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας.
Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος Αλβανός εργάτης, κινούμενο προς το Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας 31 ετών και στο οποίο επέβαινε και μια 27χρονη.
Από τη σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 33χρονος, ενώ τραυματίστηκαν οι.. επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας για νοσηλεία και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή και αιμοληψία, για ανίχνευση αλκοόλης στον άτυχο Αλβανό εργάτη.

Προανάκριση ενεργεί η Τροχαία Καλαμάτας.

protothema.gr

Απόσυρση αυτοκινήτων 2011

Από 300 έως 5.000 ευρώ κέρδος θα έχουν οι αγοραστές αυτοκινήτων με την εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.
Το μέτρο θα είναι σωτήριο και για τους εργαζόμενους στον τομέα του αυτοκινήτου, που τελευταία είδαν τα κέρδη τους να κάνουν «βουτιά».
Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Oικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή δέκα ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Σύμφωνα με όσα προανήγγειλε η κυβέρνηση, η απόσυρση θα... εφαρμόζεται για αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν πριν το 1999, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορούν να κερδίσουν μείωση του τέλους ταξινόμησης για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου μέχρι 2.000 κυβικών εκατοστών.
Αναλυτικότερα, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται ότι:

- Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα μέχρι και 900 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το προβλεπόμενο τέλος ταξινόμησης για φορολογητέα αξία μέχρι και 6.000 ευρώ (κατά συνέπεια θα υπάρχει μείωση φόρων έως 300 ευρώ).

- Αυτοκίνητα κυλινδρισμού από 901 μέχρι και 1400 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το προβλεπόμενο τέλος ταξινόμησης για φορολογητέα αξία μέχρι και 8.000 ευρώ (κατά συνέπεια θα υπάρχει μείωση φόρων έως 960 ευρώ).

- Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα από 1401 μέχρι και 1600 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από το 65% του προβλεπόμενου τέλους ταξινόμησης και για φορολογητέα αξία μέχρι και 11.000 ευρώ (κατά συνέπεια θα υπάρχει μείωση φόρων έως 2.100 ευρώ).

- Αυτοκίνητα κυλινδρισμού κινητήρα από 1601 μέχρι και 2000 κυβικά εκατοστά, απαλλάσσονται από 50% του προβλεπόμενου τέλους ταξινόμησης και για φορολογητέα αξία μέχρι και 14.000 ευρώ (κατά συνέπεια θα υπάρχει μείωση φόρων έως 2.800 ευρώ).




Star.gr
Related Posts with Thumbnails