Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στα εγκαίνια των κτιρίων του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα επισκεφθεί την Καλαμάτα στις 5 Δεκεμβρίου. Στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει τα νέα κτίρια της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
πηγη:Ερα Καλαμάτας

Και ηλεκτρονική ληστεία σε τράπεζα της Καλαμάτας

Αναλήψεις με πλαστές κάρτες από το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς στην Καλαμάτα, έκαναν άγνωστοι κακοποιοί, τους οποίους αναζητεί η Αστυνομία. Η νέα αυτή “ληστεία”, μετά τις ένοπλες ληστείες στα καταστήματα της Εμπορικής και της Alpha Bank στο κέντρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας την περασμένη εβδομάδα, έγινε την περασμένη Παρασκευή. Οι άγνωστοι κακοποιοί κατάφεραν να παγιδεύσουν το πληκτρολόγιο του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης, να υποκλέψουν μυστικούς κωδικούς και να κατασκευάσουν πλαστές κάρτες, με τις οποίες έκαναν ανάληψη χρηματικών ποσών από λογαριασμούς ανυποψίαστων πελατών. Η απάτη έγινε σύντομα αντιληπτή και το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας, ενώ η τράπεζα επέστρεψε τα χρήματα που αφαιρέθηκαν παρανόμως στους λογαριασμούς των πελατών της.
πηγη:Ερα Καλαμάτας

Τραγωδία στη Γερμανία ... απο φωτιά σε λεωφορείο

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες σε γερμανικό αυτοκινητόδρομο, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.
Το λεωφορείο βρισκόταν κοντά στην πόλη του Ανόβερου, στη νότια Γερμανία και κατευθυνόταν προς το Βερολίνο.
Ο οδηγός κατάφερε να βγάλει το φλεγόμενο όχημα από το δρόμο, ωστόσο ορισμένοι από τους επιβάτες δεν κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο.
πηγη:zougla.gr

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Θριαμβευτική νίκη Ομπάμα στην Αμερική ....σάρωσε τα πάντα

μεγάλη νίκη για τον Μπάρακ Ομπάμα στην Αμερική ....
ο οποίος από ότι φαίνεται επικρατησε άνετα του αντιπάλου του Μακέιν ...

αισιοδόξία δημιουργεί σε όλο τον κόσμο η νίκη του καθώς υπάρχει η ελπίδα για μια διαφορετική συμπεριφορά κια στάση τησ Αμερικής πάνω σε πολλά ζητήματα .....


τα αποτελέσματα μέχρι τώρα

OBAMA 55,777,532 52% 338 εκλέκτορες

McCAIN 50,943,358 47% 159 εκλόκτερες

για να εκλεγεί κάποιος χρειάζεται 270 εκλέκτορες
Related Posts with Thumbnails