Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Η Σημερινή κλήρωη του Τζοκερ 25/10/2009

20 21 22 26 34
ΤΖΟΚΕΡ: 14

Και σήμερα είχαμε ΤΖΑΚ ΠΟΤ
2 5αρια κερδίζουν από 167.148,84



Αποτελέσματα Super League 8η Αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος 1-2
Ολυμπιακός- Εργοτέλης 2-1
Πανιώνιος- ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Λεβαδειακός- Ηρακλής 1-0
Πανθρακικός- Λάρισα 1-3
Άρης- ΑΕΚ 1-1
Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 2-1
Ξάνθη- Νέα Καβάλα 2-1


ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1

Με σκορ 2-1 ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ τα γκολ για τους πράσινους ο Κατσουράνης , ενώ στο πρώτο μέρος είχε ισοφαρίσει για τον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια...
Έτσι οι πράσινοι παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό


Τεστ Διαστροφής !!!!

Παρατηρείστε καλά την φωτογραφία.....


ΛΥΣΗ

Τι είδατε;


Πολύ απλά αυτό που βλέπετε ανάμεσα στις 2 κοπέλες δεν είναι ο κώλος της 3ης , είναι η μασχάλη της ξανθιάς.
Αν είδατε κάτι διαφορετικό - μιλάμε για βαριά διαστροφή.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-1

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς ΑΡΗΣ και ΑΕΚ που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 τα γκολ σημείωσαν ο Αμπρεου στο 5 για τον ΑΡΗ και ο Σκόκο στο 48 για την ΑΕΚ


Αποτελέσματα Δ Εθνική 6ος όμιλος 5η Αγωνιστική

Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛ. 0-0
ΑΧΙΛΕΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 3-2
ΖΑΒΛΑΝΙ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 4-0
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΤΣΙΛΙΒΗ 3-5
ΑΟ ΚΡΟΚΡΕΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ 2-1
ΛΕΙΒΑΘΩ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΧΑΙΚΗ 1-1



Οι προτάσεις Μπαμπινιώτη για τις αλλαγές στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια

Οι προτάσεις Μπαμπινιώτη όπως δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Το Βημα έχουν ως εξής:
1. Διενέργεια εισαγωγικών εξετάσεων μετά τη λήψη του απολυτηρίου της Γ΄ τάξης του Λυκείου, το οποίο πρέπει να αναβαθμιστεί και να θεσπιστεί ο θεσμός του εθνικού απολυτηρίου. Συνεπώς, κατάργηση των εισαγωγικών εξετάσεων στην Γ΄ τάξη του Λυκείου.
2. Οι εισαγωγικές εξετάσεις για... τα ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης θα πρέπει να διενεργούνται από ειδικό μόνιμο εξεταστικό φορέα, από το εθνικό κέντρο αξιολόγησης, το οποίο θα αποτελεί ανεξάρτητο φορέα που δεν θα συνδέεται με το υπουργείο Παιδείας. Θα είναι όμως στελεχωμένο με εκπαιδευτικούς ειδικευμένους στην αξιολόγηση, σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς που θα προέρχονται από αντίστοιχες ειδικότητες. Το κέντρο αξιολόγησης θα λειτουργεί με τράπεζα θεμάτων, τα οποία συνεχώς θα ανανεώνονται.
3. Οι υποψήφιοι θα έχουν δικαίωμα να προσέρχονται στις εξετάσεις που θα διενεργεί το εθνικό κέντρο αξιολόγησης τρεις φορές τον χρόνο (Σεπτέμβριο- Ιανουάριο- Ιούνιο). Επιτρέπεται η βελτίωση της βαθμολογίας τους, ενώ κάθε επαναληπτική εξέταση θα υπόκειται και σε αφαίρεση μορίων.
4. Για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια θα λαμβάνεται υπόψη σε σημαντικό ποσοστό η συνολική επίδοση των μαθητών και στις τρεις τάξεις του λυκείου. Η επίδοση θα καθορίζεται από περιφερειακά τεστ που θα διενεργούνται από το εθνικό κέντρο αξιολόγησης στην Α΄ και στη Β΄ τάξη του Λυκείου, σε συνδυασμό με την προφορική αξιολόγηση και τον φάκελο του μαθητή. Εφόσον η αξιολόγηση της επίδοσης διαφέρει από την αξιολόγηση στις εισαγωγικές εξετάσεις, η διαφορά θα ρυθμίζεται με ειδικό αλγόριθμο.
5. Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα περιλαμβάνουν τέσσερα αντικείμενα, κατά επιστημονική ειδικότητα, με δυνατότητα επιλογής και συνδυασμό περισσοτέρων αντικειμένων για την εισαγωγή σε παρεμφερείς σχολές. 6. Η ύλη των εξετάσεων θα προέρχεται από τα τρία έτη της ύλης που διδάσκεται στο λύκειο.
7. Στον προσδιορισμό της ύλης, καθώς και στα στελέχη του εθνικού κέντρου αξιολόγησης, θα συμμετέχουν τα αντίστοιχα τμήματα των ΑΕΙ. Τα τμήματα των ΑΕΙ θα καθορίζουν επίσης το ύψος της βαθμολογίας για την εισαγωγή φοιτητών στο οικείο πανεπιστήμιο.

Λουτρό αίματος στη Βαγδάτη

Τουλάχιστον 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 600 έχουν τραυματιστεί από τη διπλή βομβιστική επίθεση με παγιδευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της Βαγδάτης, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό των τεσσάρων νοσοκομείων της ιρακινής πρωτεύουσας. Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση που...
σημειώνεται στη Βαγδάτη τους τελευταίους δύο μήνες, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν δίπλα σε κυβερνητικά κτίρια στο κέντρο της ιρακινής πρωτεύουσας κοντά στον ποταμό Τίγρη. Η πρώτη είχε στόχο το υπουργείο Δικαιοσύνης και η δεύτερη, που σημειώθηκε με διαφορά ελάχιστων λεπτών, είχε στόχο το κτίριο που στεγάζεται η περιφερειακή κυβέρνηση.

Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει με τα νερά που ρίχνουν τα πυροσβεστικά οχήματα και τα μέλη των σωστικών συνεργείων και οι πυροσβέστες συνεχώς ανασύρουν απανθρακωμένα και διαμελισμένα πτώματα. Τουλάχιστον έξι οχήματα συνεχίζουν να φλέγονται κοντά στο κτίριο της περιφερειακής κυβέρνησης.
http://www.athina984.gr/node/71934
Related Posts with Thumbnails