Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2013 ο Λουτσιάνο Γκαλέτι

Στο λιμάνι μέχρι το 2013 θα παραμείνει ο Γκαλέτι μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στο οποίο μάλιστα μπήκε ρήτρα 15 εκ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναφέρει χαρακτηριστικά "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Γκαλέτι για....τέσσερα συνολικά χρόνια (ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2011), μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων Ευρώ"


Σε διαθεσιμότητα o διευθυντής των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διευθυντής των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων και προϊστάμενος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Μιχάλη Κυριακάκη (ο οποίος είχε τοποθετηθεί επικεφαλής ως αρχαιότερος διευθυντής Φυλακών), με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης.
Επίσης, ο κ. Νικόλαος Δένδιας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης εις βάρος του, όπως και τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, με την εντολή να ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Ιουλίου 2009.
Οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Δένδιας προέβη στις προαναφερθείσες ενέργειες είναι η αιφνιδιαστική υποβολή παραίτησης του κ. Κυριακάκη από την υπηρεσία, όπως και η ενημέρωση του υπουργού Δικαιοσύνης από την Διευθύντρια Σωφρονιστικής Πολιτικής Χριστίνα Πέτρου ότι επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μεταγωγή του κρατουμένου Παναγιώτη Βλαστού (ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου) από τις φυλακές Τρικάλων στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού. Μεταγωγή η οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκε, ύστερα και από την αρνητική εισήγηση του Ειδικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Μητρόπουλου.
Ακόμη, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή των φυλακών Αγιάς από την Υπηρεσία, μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της Προκαταρκτικής Εξέτασης, ανάλογα με τα αποτελέσματα των οποίων θα διενεργηθούν τα νόμιμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (www.naftemporiki.gr)





Hackers "χτύπησαν" το επίσημο site του δήμου Φιλιατρών...



Το επίσημο site του δήμου Φιλιατρών στην διεύθυνση www.filiatra.gr χτύπησε ομάδα Hackers καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση σε αυτό , αφού υπάρχει μόνο το μήνυμα τους και τα δικά του "γαλλικά". Το τραγουδάκι πάντως που έχουν βάλει να ακούγεται είναι πραγματικά ωραίο.....


Η κλήρωση της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ...

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε και για τα ελληνικά χρώματα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Αρχικά ήρθε η ψυχρολουσία, αφού Μαρούσι και Άρης θα κοντραριστούν στον προκριματικό. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε ....
στον δεύτερο όμιλο με Παρτιζάν, Μάλαγα, Εφές Πίλσεν, Λιέτουβος Ρίτας και μια ομάδα από τον προκριματικό. Ο Παναθηναϊκός ήταν στο τέταρτο γκρουπ μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Πρόκομ, Κίμκι, Όλντενμπουργκ.
http://www.sport-fm.gr/article/184507

22 νέα κρούσματα της γρίπης ... έφτασαν τα 187 συνολικά


Σημαντικός αριθμός νέων κρουσμάτων της γρίπης Α-Η1Ν1 αναφέρθηκαν σήμερα από το Εργαστήριο Αναφοράς Νοτίου Ελλάδος, αφού μιλά για 22 νέα κρούσματα φθάνοντας συνολικά τα 187 στη χώρα μας. Να σημειωθεί επίσης ότι από όσους έχουν νοσήσει μέχρι τώρα οι 82 έχουν ιαθεί πλήρως.....


Ονόματα πολιτικών φέρεται να έδωσε ο Χριστοφοράκος...

Ονόματα πολιτικών που πήραν μαύρο χρήμα από τα ταμεία της Siemens φέρεται να έχει δώσει ο Χριστοφοράκος στην Γερμανίδα εισαγγελέα όπως γράφει το Βήμα επικαλούμενο πηγή του. Μάλιστα αναφέρει ότι έχει ονοματίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όπως και δεκάδες πολιτικούς από την πρώτη του κατάθεση ενώ στις επόμενες αναφέρθηκε σε ποσά και σε συγκεκριμένα περιστατικά ... όπως και να έχει το .....θέμα φαίνεται ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ακόμη .....


Related Posts with Thumbnails