Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Live ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-0 στο 16'

Κεφάλι στο σκορ πήρε ο ΠΑΟΚ στο 16' προηγείτε 1-0 με τον Βιερίνια

Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών στις 6 Ιουλίου, μέσω των διασταυρώσεων που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για φορολογούμενους - κατόχους ακίνητης περιουσίας στη Μύκονο και την Σαντορίνη, είχαν εντοπιστεί 990 υπόχρεοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 6.747.556 ευρώ. Τα ακίνητα των οφειλετών αυτών στις συγκεκριμένες δύο περιοχές είναι 2.917 αντικειμενικής αξίας 288.389.719 ευρώ, ενώ οι υπόχρεοι αυτοί έχουν συνολικά στην κατοχή τους ανά την επικράτεια 6.121 ακίνητα αντικειμενικής αξίας 567.892.905 ευρώ. Στους οφειλέτες αυτούς είχε... δοθεί προθεσμία να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους μέχρι τις 20 Ιουλίου, και ταυτόχρονα τους γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του Υπουργείου μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής να ξεκινήσει διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών αυτών συμπεριλαμβανομένου και πλειστηριασμού, για όσους δεν θα ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση.

Μέχρι την παρέλευση της προθεσμίας που τάχθηκε, 259 οφειλέτες εξόφλησαν τις οφειλές τους αρχικού ποσού 502.085 ευρώ, ενώ άλλοι 85 αιτήθηκαν ρυθμίσεις με ταυτόχρονη καταβολή 278.270 ευρώ. Συνολικά οι εισπράξεις έφτασαν το ποσό των 780.355 ευρώ. Στο διάστημα 22-30 Ιουλίου δρομολογήθηκαν 12 αναγκαστικές κατασχέσεις: οκτώ απ' αυτές ολοκληρώθηκαν, τρεις οφειλέτες υπέβαλαν αιτήματα ρύθμισης μετά την κατάσχεση, δύο ρυθμίσεις έγιναν προ των κατασχέσεων. Απολογιστικά, μέχρι τις 30 Ιουλίου, υπήρξαν 300 εξοφλήσεις με καταβολή έναντι κεφαλαίου 620.425 ευρώ, έγιναν 159 ρυθμίσεις με ταυτόχρονη καταβολή 424.310 ευρώ, ενώ το σύνολο των εισπράξεων έφτασε το ποσό των 1.044.735 ευρώ.

Για τους οφειλέτες που δεν ανταποκρίθηκαν θα συνεχιστούν οι κατασχέσεις από το Σεπτέμβριο λόγω της δικαστικής αναστολής του Αυγούστου, ενώ υπό συνεχή έλεγχο θα είναι και η τήρηση των εγκεκριμένων ρυθμίσεων, ώστε να δρομολογείται κατάσχεση σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης ανταπόκρισης του οφειλέτη.

Η διαδικασία αυτή, όπως δρομολογήθηκε και εκτελείται, αποτελεί μία από τις πρώτες κεντρικά ελεγχόμενες συστηματικές προσεγγίσεις για την βελτίωση των χρόνων είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την αναδιοργάνωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Το Υπουργείο Οικονομικών, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα στοχευμένων διασταυρώσεων οικονομικών και φορολογικών δεδομένων, δεν αποσκοπεί μόνο στην ενίσχυση των δημοσίων εσόδων, αλλά προσβλέπει στην εμπέδωση της φορολογικής συνείδησης των πολιτών και στην αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης.

"Εμμανουέλα" η Ντούβλη σε hot show !!!!

Πρώτα Marilyn (Monroe) και τώρα... Εμμανουέλα! Η Μαριάννα Ντούβλη ξαναχτυπά. Πρωταγωνιστεί σε μια νέα... παράσταση αλλάζοντας μαλλί και μεταμορφώνεται στη star των ερωτικών ταινιών, την περιβόητη «Εμμανουέλα»! Ενα ακόμα (καυτό) show που συμπεριλαμβάνεται στο καινούργιο, καυτό ερωτικό DVD της που κυκλοφορεί oσονούπω.
Φορώντας καστανοκόκκινη μακριά περούκα και με ...πλούσια τα ελέη της επί της πίστας, η Μαριάννα προκάλεσε πανικό ενσαρκώνοντας την Εμμανουέλα στη σκηνή του «Star theater», στη Μεταμόρφωση. Τα αρσενικά παραλήρησαν μπροστά στο θέαμα! Λογικό ήταν. Φορώντας sexy ρούχα και ενώνοντας τις δυνάμεις της με άλλα θηλυκά έκανε τους άντρες να χρειαστούν υπογλώσσια.

πηγη: Espresso.gr

Εγκληματική καταστροφή στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας

Την καταστροφική κοπή αγριόκεδρων σε μεγάλη έκταση, καθώς και την ισοπέδωση αμμόλοφων στην προστατευόμενη περιοχή της λιμνοθάλασσας Γιάλοβας καταγγέλλει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία:
«Τέσσερα στρέμματα προστατευόμενου οικότοπου καταστράφηκαν από βαρύ μηχάνημα στην παραλία Αλμυρόλακκα, τον τρέχοντα μήνα. Η παρέμβαση είναι παράνομη, καθώς η εθνική και κοινοτική νομοθεσία απαγορεύει ρητά την καταστροφή και υποβάθμιση τέτοιων οικότοπων. Εκτάσεις με παραθαλάσσιους κέδρους έχουν εξαιρετική σημασία για τα παράκτια οικοσυστήματα και γι’ αυτό προστατεύονται αυστηρά σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως οικότοποι προτεραιότητας...
Η ευρύτερη περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως Τόπος Κοινοτικής Σημασίας και ανήκει στο Δίκτυο Natura 2000. Παρ’ όλα αυτά, η έγκριση της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα από το υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς εκκρεμεί από το 2007».
Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος προγράμματος της Γιάλοβας, Γ. Μανέας: «Είναι λυπηρή η μη αναστρέψιμη καταστροφή παράκτιου οικότοπου αιωνόβιων αγριόκεδρων, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι το 2010 έχει κηρυχθεί Παγκόσμιο Έτος για τη Βιοποικιλότητα. Η Ορνιθολογική θα συνεχίσει την προσπάθειά της για τη διατήρηση της προστατευόμενης περιοχής της λιμνοθάλασσας Γιάλοβα, με τη συνεργασία των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας».
Μάλιστα, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία καλεί τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεση δράση, ώστε να βρεθούν οι ανεύθυνοι δράστες και παράλληλα να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση της περιοχής.
πηγη:Εφημερίδα Θαρρος

“Πολύχρωμη” κίνηση για το Δήμο Τριφυλίας

Εκπλήξεις κρύβει η υπόθεση των εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας καθώς χθες εκδηλώθηκε μια “πολύχρωμη“ κίνηση παραγόντων που αναζητούν ανεξάρτητη ισχυρή προσωπικότητα, ικανή να σηκώσει ενωτικά το βάρος των υποχρεώσεων του “Καλλικράτη“.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτό ήταν το αντικείμενο συνάντησης στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι Γαργαλιάνων Στ. Καλοφωλίας, Φιλιατρών Αλκ. Ξύγκας, Κυπαρισσίας Γ. Σαμπαζιώτης και Αετού Δ. Δριμής. Από την άλλη πλευρά στο κομματικό πεδίο από την πλευρά της ....ΝΔ αναζητείται τρόπος συνεννόησης
των 4 ενδιαφερομένων που διεκδικούν το χρίσμα (Ευστ.Ανδρινόπουλος, Γρ. Γκότσης,
Β. Παπαθεοδοσίου, Π. Τσίγκανος) και αν δεν βρεθεί λύση ίσως πραγματοποιηθεί δημο-σκόπηση. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι 2 ενδιαφερόμενοι (Θαν. Πετρόπουλος, Δ.
Σωτηρόπουλος) κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν απο-
κλείουν λύση τρίτου προσώπου. Το ΚΚΕ ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του
Σαρ. Κουκούμη.
πηγη: Εφημερίδα Ελευθερία

Ο TOMMASO PADOA-SCHIOPPA ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Tommaso Padoa-Schioppa, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους.
Με την παγκόσμια γνώση του στο σύνθετο πλέγμα των θεσμικών και οικονομικών δεδομένων, σε συνδυασμό με τη σημαντική εμπειρία του στη χάραξη πολιτικής σε ανώτατο διεθνές επίπεδο, θα παρέχει συμβουλές στον Πρωθυπουργό σε θέματα πολιτικού σχεδιασμού που αφορούν την .. εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής, δημοσιονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.

Ο Tommaso Padoa-Schioppa διετέλεσε Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Ιταλίας (2006-08) και Πρόεδρος της Υπουργικής Επιτροπής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (2007-2008). Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Notre Europe, Πρόεδρος του Promontory Financial Group της Ευρώπης και μέλος της Ομάδας των Τριάντα. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Bocconi Luigi στο Μιλάνο και έχει M.Sc. από το Massachusetts Institute of Technology.

Το 1998-2005 ήταν μέλος της πρώτης Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Προηγουμένως, διετέλεσε Πρόεδρος της Commissione Nazionale per le Societ? le e la Borsa (CONSOB, 1997-98), Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Banca d'Italia (1984-1997) και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (1979 - 83). Έχει διατελέσει Γραμματέας της Μεικτής Επιτροπής Delors (1988-89), Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τραπεζών της ΕΕ (1988-1991), Πρόεδρος της Επιτροπής της Βασιλείας για την τραπεζική εποπτεία (1993-97) και Πρόεδρος της Επιτροπής Πληρωμής και Συστημάτων Διακανονισμού (2000-05).

Δολοφονική επίθεση κατά του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στο Ιράν

Βομβιστική επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη. Η ζωή του Ιρανού προέδρου δεν τέθηκε σε κίνδυνο, ενώ ένα άτομο συνελήφθη.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Al Arabiya μετέδωσε ότι ένα άτομο πέταξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό προς την αυτοκινητοπομπή. Ένα άτομο συνελήφθη.
Πηγή από το γραφείο του Ιρανού προέδρου επιβεβαίωσε ότι... υπήρξε απόπειρα κατά του Μ.Αχμαντινετζάντ και πρόσθεσε ότι ο Ιρανός πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μ.Αχμαντινετζάντ μετέβαινε στην δυτική πόλη Χαμάντ για να δώσει ομιλία.

Από την επίθεση υπάρχουν ορισμένοι τραυματίες.

πηγη:in.gr

Υποβολή αίτησης διορισμού για το σχολικό έτος 2010-2011 για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις διορισμού με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούν από 04-8-2010 έως 10-8-2010 οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι περιλαμβάνονται:
1. Στους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2010-2011, ως εξής:...

* Με πραγματική προϋπηρεσία 24 μηνών και μία τουλάχιστον επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους
* Στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών (άρθρο 6, παρ. 2 του Ν. 3255/2004) για την κάλυψη του ποσοστού 40% των κενών οργανικών θέσεων
* Με πραγματική προϋπηρεσία 30 μηνών



2. Στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008 για την κάλυψη του ποσοστού 60% των κενών οργανικών θέσεων

Οι υποψήφιοι οφείλουν να τηρήσουν τις προθεσμίες κατάθεσης αιτήσεων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμών.

3 ατομα συνελήφθησαν για την φωτια στο Μαραθόκαμπο Σάμου

Συνελήφθησαν, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ο Μ.Ν., 73 ετών, η Μ.Α., 61 ετών, και ο Τ.Ι., 72 ετών, ημεδαποί, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02/08/2010 και Ω/14:20, στην περιοχή Κακοπέρατο του Δήμου Μαραθόκαμπου, στη Σάμο. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, με την κατηγορία του εμπρησμού δάσους, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης μελισσοκομικών εργασιών.

Το " porno" της Eva Mendes Sex Tape

Σάλος έχει προκληθεί στο ίντερνετ από το "πορνό" της Eva Mendes .
Δειτε το και εσείς .....

Related Posts with Thumbnails