Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Αυτός ο κόσμος έχει τα χάλια του...Δώστε ενα χέρι να τον αλλάξουμε..

Το Φεβρουάριο του 2006, στο 56ο Φεστιβάλ ταινιών του Βερολίνου, οι δημιουργοί ταινιών κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με θέμα:"Φαγητό, Γεύση και Πείνα" (Food, Taste and Hunger). Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 3600 δημιουργοί από όλο τον κόσμο. Από αυτούς, μόνο 32 επιλέχθηκαν να προβληθούν στο φεστιβάλ. Αυτό το βίντεο που πρώτευσε ως το πιο δημοφιλές.
Λέγεται "Chicken a la Carte", o δημιουργός του είναι ο Ferdinand Dimandura και είναι (δυστυχώς) αληθινή ιστορία.
Δείτε το μέχρι το τέλος. Συγκινητικό, σοκαριστικό, λιγο απ'ολα... Αλλά όταν αυτοί που δείχνει ξεσηκωθούν και μας αλλάξουν τα φώτα όλων εμάς των "ανεπτυγμένων" και "καλλιεργημένων", να ξέρουμε τουλάχιστον ότι έχουν δίκιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .....





http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_9153.html

Σοκ στην Καλαμάτα 39χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο τα πόδια και το ένα χέρι της εν διαστάσει συζύγου του !!!!

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας το πρωτοφανές για τα χρονικά περιστατικό όπου 39χρονος Αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ στην εν διαστάσει σύζυγο του μετά από καβγά που είχαν , με ένα αλυσοπρίονο και τις έκοψε τα δύο πόδια και το ένα χέρι. Το όλο συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, σήμερα το μεσημέρι στην οδό Εθνικού Σταδίου 7 σε διαμέρισμα της παραλίας Καλαμάτας.
Μετά την πράξη του αυτή....
έσυρε την πετσοκομένη γυναίκα ως το πεζοδρόμιο της πολυκατοικίας όπου την άφησε αιμόφυρτη
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο , όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στην ζωή ενώ ο δράστης συνελήφθη

Μποϊκοτάζ σήμερα στον καφέ....

Μποϊκοτάζ σήμερα στον καφέ στα πλαίσια κινητοποίησης των καταναλωτών σε αντίδραση για την ακριβή τιμή πώλησης του από τα cafe...
Ας συμμετέχουμε όλοι ... να δώσουμε και εμείς οι καταναλωτές το μήνυμα μας ...


Related Posts with Thumbnails