Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Το Σάββατο δάσκαλοι, φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι, καθηγητές Καλλιτεχνικών και Οικιακής Οικονομίας θα εξεταστούν από τις 8 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι. Νηπιαγωγοί, θεολόγοι, καθηγητές ξένων γλωσσών (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής), οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, πτυχιούχοι Νομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Πληροφορικής ΑΕΙ και ΤΕΙ, Θεατρικών Σπουδών, Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης από τις 3 το μεσημέρι ώς τις 7 το απόγευμα.
Την Κυριακή οι «ζώνες» εξέτασης είναι οι εξής:.... δάσκαλοι, φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι, καθηγητές Καλλιτεχνικών και Οικιακής Οικονομίας από τις 8 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι.

Θεολόγοι, νηπιαγωγοί, οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, πτυχιούχοι Νομικών και Πολιτικών Επιστημών, καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Πληροφορικής ΑΕΙ και ΤΕΙ, Θεατρικών Σπουδών, Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης και καθηγητές ξένων γλωσσών (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής), από τις 3 το μεσημέρι ώς τις 7 το απόγευμα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα το αργότερο μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε εξέτασης.
πηγη:Απόσπασμα από in.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ....

Αυτό και αν αποδεικνύει πόσο «μαφιόζοι» είναι οι Ιταλοί τόσο που μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να τους φτάσουμε.
Όπως γράφει τη ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα 109 άτομα αστυνομικοί και δημοτικοί υπάλληλοι είχαν «πειράξει» τα φανάρια στους δρόμους με αποτέλεσμα από πορτοκαλί να γίνεται κόκκινο μόλις μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και όχι σε 5-6 που αλλάζει κανονικά. Αποτέλεσμα όποιος.....
πήγαινε να περάσει τον έπιανε το κόκκινο και στην γωνία τον περίμενε μια ωραία κλήση.
Η εφημερίδα λέει ότι έχουν κοπεί πάνω από 100 χιλιάδες κλήσεις που μεταφράζεται σε ένα ποσό που έχουν πληρώσει οι οδηγοί της τάξεως των 130 εκ. ευρώ και οι δήμοι από το 2005 ως το 2007 αύξησαν τα έσοδα τους κατά 300%.

Αυτές είναι δουλειές κύριοι … το νου σας από εδώ και πέρα στα φανάρια.

Η ηλικία του του επιτρέπει να παρανομεί!

Εχθές έγραψα για τον 14χρονο που οδηγεί. Το παιδί είναι "ταλέντο"! Σήμερα πήγε σε ένα σπίτι της γειτονιάς και έκλεισε το ρεύμα από το ρολόι της ΔΕΗ! Εγώ πάντως δεν ξέρω πώς κλείνει το ρεύμα από το ρολόι! Οι άνθρωποι νομίζοντας ότι έχει γίνει διακοπή ρεύματος περίμεναν υπομονετικά να έλθει το ρεύμα, κάποια στιγμή αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν σε κάποιον γείτονα για να δουν αν έχει ρεύμα και τότε ανακάλυψαν ότι ήταν οι μοναδικοί στη γειτονιά χωρίς ρεύμα. Κατεβαίνουν κάτω όπου ανακαλύπτουν ότι είναι παραβιασμένο το ρολόι της ΔΕΗ! τώρα πώς ήξεραν ότι ο δράστης ήταν ο μικρός; τον είχαν δει λίγο πριν το συμβάν να έχει σκαρφαλώσει στην γκαραζόπορτά τους και τον έδιωξαν!
Αποφασίζουν, λοιπόν, να πάνε στην Αστυνομία και να .....δηλώσουν το συμβάν και εκεί ο αστυνομικός που είχε υπηρεσία τους είπε ότι επειδή το παιδί είναι ανήλικο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και πως η αστυνομία σε αυτή την περιπτωση δεν είναι αρμόδια! Άκουσον, Άκουσον. Μάλιστα προέτρεψε το ζευγάρι να απευθυνθεί για το πρόβλημα στο Δήμο διότι ο Δήμος είναι αρμόδιος για αυτά τα περιστατικά, έτσι τουλάχιστον είπε ο αστυνομικός.
Κι εγώ διερωτώμαι: επειδή κάποιος είναι ανήλικος μπορεί να διαπράττει καταστροφές, να οδηγεί, να κλέβει (ο πιτσιρικάς έχει άπειρες φορές συλληφθεί για κλοπές) και να γίνονται εις βάρος του καταγγελίες και να σου λένε στην αστυνομία: μα είναι ανήλικος!
Τότε γιατί υπάρχει ο Εισαγγελέας ανηλίκων; Δεν είναι για αυτές τις περιπτώσεις;

http://messini-mess.blogspot.com/2009/01/blog-post_29.html

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Δείτε το παρακατω βίντεο και αν ξανβγείτε στο μπαλκόνι να καπνίσεται γράφτε μου .... όχι μόνο δεν ξαναβγαίνεις αλλά κόβεις κια το καπνισμά
ΔΕΊΤΕ ΤΟ VIDEO



Related Posts with Thumbnails