Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ....

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ...
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΠΕΥΣΤΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ Ή ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ....


ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ....

Dow Jones -7,87% 8.577,91
Nasdaq -8,47% 1.628,33
DAX -6,49% 4.861,63
CAC -6,82% 3.381,07
SMI -5,58% 5.911,17

ΓΔ -7,04% 2.381,57

ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1-2 ... ΧΑΣΑΜΕ

ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-1 ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ....
ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ 1-0 ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1-2

ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΡΟΜΠΕΝ"

Σε super market στα Πατήσια έκαναν σήμερα ντου περίπου δεκαπέντε άτομα αρπάζοντας τρόφιμα τα οποία μοίρσαν στην συνέχεια σε περαστικούς της Λαϊκής Αγοράς που ήταν δίπλα .....

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ....

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ .... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ .... ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ....

Επιβάτες σταμάτησαν επίδοξο αεροπειρατή

Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα αεροπειρατείας αεροσκάφους των τουρκικών αερογραμμών, που εκτελούσε πτήση από την Αττάλεια στην Αγία Πετρούπολη.
Οι επιβάτες κατάφεραν να σταματήσουν τον επίδοξο αεροπειρατή που απειλούσε πως θα ανατίναζε το Airbus A-320, στο οποίο επέβαιναν 167 άνθρωποι. Οι πιλότοι εξέπεμψαν σήμα για αεροπειρατεία, την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ήταν μεθυσμένος, επιχείρησε να στείλει σημείωμα στους πιλότους, φωνάζοντας ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και πως το αεροσκάφος είναι υπό τον έλεγχό του.
Λίγο αργότερα το πλήρωμα επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου της Αγίας Πετρούπολης, τονίζοντας πως όλα είναι καλά και πως δεν υπάρχει βόμβα.
Ενημέρωσαν μάλιστα ότι οι υπόλοιποι επιβάτες σταμάτησαν τον αεροπειρατή, έναν άντρα από το Ουζμπεκιστάν με το όνομα Γιασάρ Πασαογλού. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στην Αγία Πετρούπολη και ο δράστης συνελήφθη.
πηγη:zougla.gr

ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ... ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ....
Η ΧΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΧΘΕΣ Η ΜΙΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΙΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ....

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΤΣΑΚΩΝΑ ...ΤΟ 2011 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΕ 1.15' ΛΕΠΤΑ

Την πρώτη του περιοδεία στα μεγάλα οδικά έργα της Πελοποννήσου πραγματοποίησε την Τρίτη ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, επιθεωρώντας τις εργασίες κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, ο οποίος κατασκευάζεται από την κοινοπραξία των εταιρειών Ακτωρ Παραχωρήσεις και Ιντρακόμ.
Ο κ. Σουφλιάς, χαρακτήρισε απέραντο εργοτάξιο τη διαδρομή του νέου οδικού άξονα και επισήμανε τη μεγάλη πρόοδο που έχει συντελεστεί στα έργα, προβλέποντας ότι στις αρχές του 2011, για την απόσταση Κόρινθος - Καλαμάτα θα δαπανούν οι οδηγοί μία ώρα και ένα τέταρτο και στο τέλος του χρόνου, για την απόσταση Κόρινθος -Σπάρτη 1,5 ώρα.
Το έργο κατασκευάζεται με τη μέθοδο της σύμβασης παραχώρησης, έχει προϋπολογισμό 1,1 δισ. ευρώ και συνολικό μήκος 205 χλμ. με 26 ανισόπεδους κόμβους.
Σύμφωνα με τον κ. Σουφλιά, γίνονται εργασίες ανακατασκευής και βελτίωσης σε μήκος 60 χλμ. στο τμήμα Κόρινθος - Τρίπολη, έχουν ολοκληρωθεί εργασίες διαμόρφωσης Λωρίδας Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) πλάτους 2,30 μέτρων και γίνονται εργασίες προστασίας πρανών, αντιπλημμυρικά έργα και αλλαγές στηθαίων ασφαλείας.
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ υπογράμμισε ότι η αύξηση των διοδίων, πριν από την ολοκλήρωση κατασκευής του έργου, ήταν αναγκαία καθώς σε διαφορετική περίπτωση το Δημόσιο θα έπρεπε να καταβάλει περισσότερα κονδύλια. «Το Δημόσιο δεν τα είχε αυτά τα λεφτά και αυτή την αύξηση την πληρώνουν οι χρήστες. Με τον διαγωνισμό που κάναμε, το Δημόσιο παίρνει ένα ποσοστό από τα ακαθάριστα έσοδα των διοδίων. Από το ποσοστό αυτό, έπειτα από 5-6 χρόνια θα έχουνε συγκεντρώσει αρκετά δισεκατομμύρια. Τότε θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να μειώσουμε τα διόδια ή αν θα πρέπει να κατασκευαστούν με αυτά τα χρήματα κι άλλοι δρόμοι», είπε ο κ. Σουφλιάς.
Νέες σήραγγες
Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί και η κατασκευή των νέων σηράγγων στο τμήμα Κόρινθος – Τρίπολη, όπου, σύμφωνα με τον υπουργό, έχει ολοκληρωθεί το 65% των έργων, με στόχο τη βελτίωση της χάραξης του δρόμου.
Πρόκειται για τις σήραγγες Στέρνας, μήκους 900 μέτρων, ανά κλάδο, Νεοχωρίου, μήκους 700 μέτρων, καθώς και τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας Αρτεμισίου, μήκους 1.460 μέτρων.
Σύμφωνα με τον κ. Σουφλιά, ως δημόσια έργα που θα συμπληρώσουν το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου κατασκευάζονται το τμήμα Αθήναιο - Σήραγγα Ραψομάτη - Λεύκτρο, μήκους 14,6 χλμ., το οποίο εκτιμάται ότι θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στο τέλος του 2009.
Σε ό,τι αφορά το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα, μήκους 11 χλμ., το οποίο επίσης κατασκευάζεται ως δημόσιο έργο, η πρόβλεψη είναι ότι θα παραδοθεί το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Το έργο αυτό κατασκευάστηκε την περίοδο 1991-2000 και χαρακτηρίστηκε από τον υπουργό «ένα τεχνικό ανοσιούργημα, που κατασκευάστηκε με υψηλά αναχώματα πάνω σε κατολισθαίνοντα εδάφη, με αποτέλεσμα να υποστεί τεράστιες ζημιές από τις κατολισθήσεις και να τεθεί εκτός λειτουργίας τον Φεβρουάριο του 2003».
Πηγη:protothema.gr

Αίτημα εξεταστικής επιτροπής καταθέτει η Ν.Δ. για τη Μονή Βατοπεδίου

Αίτημα εξεταστικής επιτροπής καταθέτει η Ν.Δ. για τη Μονή Βατοπεδίου , αυτό αναφέρει η naftemporiki.gr πριν λιγο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

είδη ρουχισμού συγκεντρώνουν στα Φιλιατρά προκειμένου να δοθούν ως βοήθεια στους Αφριακνούς οικονομικούς μετανάστες που εργάοζνται στην περιοχή κια ζούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολεσ συνθήκες , όπως είχαμε γράψει και στην σχετική ανάρτηση http://kosmosnews.blogspot.com/2008/09/30.html

ο ρουχισμός θα μοιραστεί την ερχόμενη Κυριακή στις 6 ώρα το απόγευμα στην Ενορία του Αγίου Ιωάννη.... οποίος θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει ρούχα (παντελόνια , μπλούζες, πουκάμισα, παπούτσια , κουβέρτες) μπορεί να απευθύνεται στις ενορίες της πόλης και στον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών , στον οποίο ανήκει η πρωτοβουλία και υλοποιήθηκε με την συνεργασία των ιερέων και των ενοριών.....
μπράβο τους
Related Posts with Thumbnails