Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, στα Καλλιτεχνικά και Μουσικά Σχολεία, για το διδακτικό έτος 2010-2011.
Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανήλθαν σε 6.344 και ικανοποιήθηκαν 3.997 (ποσοστό 63%).
Σε ό,τι αφορά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι αιτήσεις ανήλθαν σε 6.435 και ικανοποιήθηκαν 3.635 (ποσοστό 56,5%)
Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να... επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία ανήκει η περιοχή απόσπασής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων θα πρέπει να αποδεσμεύσουν τους αποσπώμενους εκπαιδευτικούς, εφόσον αντικατασταθούν.
Οι πίνακες με τα ονόματα των αποσπασμένων εκπαιδευτικών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Δωρεάν διάθεση σε ηλεκτρονική μορφή όλων των τευχών της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά την πρόσφατη ψήφιση του Ν. 3861/2010 για το πρόγραμμα Διαύγει@ (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α') τα φύλλα όλων των τευχών της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως είναι πλέον διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ, σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, τόσο για... ανάγνωση, όσο και για αποθήκευση και εκτύπωση.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρόσφατα, σειρά τευχών της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως δε βρισκόταν δωρεάν διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες και απαιτούσε συνδρομή για την εκτύπωση και αποθήκευση των τευχών.

6 οι υποψήφιοι για το "χρίσμα" από τη ΝΔ στο δήμο Τριφυλίας

Έξι είναι οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν το χρίσμα - ή αλλιώς στο πιο λάιτ- στήριξη από τη ΝΔ στο δήμο Τριφυλίας. Αυτοί όπως προέκυψε στην ευρεία σύκεψη αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στους Γαργαλιάνους είναι οι :Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και Τάκης Κατσίβελας από τους Γαργαλιάνους , Κώστας Κόλιας και Βασίλης Παπαθεοδωσίου από τα Φιλιατρά , Γρηγόρης Γκότσης και Παναγιώτης Τσίγγανος από την Κυπαρισσία. Μέχρι την Τέταρτη (μεθάυριο) θα πρέπει να έχουν καταλήξη μεταξύ τους στον ένα υποψήφιο ....

Τους λήστεψαν με καλάσνικοφ ενώ ψάρευαν στην παραλία της Ελαίας Μεσσηνίας

Απίστευτο συμβάν στην παραλία της Ελαίας του δήμου Αυλώνας στην περιοχή "Βουνάκι" όταν 3 άγνωστοι με την απειλή καλάσνικοφ και κυνηγετικού δίκανου πήραν από δυο αδέρφια που ψάρευαν στην παραλία τα χρήματα που είχαν πάνω τους 200 ευρώ και τα δύο κινητά τους . Ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τραγωδία στη Ζαχάρω πατέρας πνίγηκε για να σώσει το γιο του που αγνοείται

Οικογενειακή τραγωδία χθες στο μεσημέρι στην παραλία της Ζαχάρως στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.42χρονος αλοδαπός αλβανικής καταγωγής στην προσπάθεια του να σώσει τον 17χρονο γιό του που κολυμπόυσε και κινδύνευε πνίγηκε ενώ ο 17χρονος χάθηκε μέσα στην θάλασσα και παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε.
Για τον εντοπισμό του...
κατόπιν ενεργειών του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές Κατάκολου και Κυπαρισσίας, στο σημείο έσπευσαν ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, καθώς και ένα όχημα του Λ.Σ., ένα ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας από Άραξο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου είχαν αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ακολούθως η σορός παραδόθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου για νεκροψία - νεκροτομία.
Related Posts with Thumbnails