Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Απέκλεισαν την εθνική Τρίπολης - Άργους διαμαρτυρόμενοι για τα σκουπίδια

Την εθνική οδό Τρίπολης- Άργους απέκλεισαν για περίπου μισή ώρα κάτοικοι της Τρίπολης από το συνοικισμό Κολοκοτρώνι, από τον Άγιο Βασίλειο και το Πέλαγος, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αρκαδίας να συγκεντρώνει τα σκουπίδια όλου του νομού στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης και αφού προβαίνει σε διαλογή να τα δεματοποιεί.
Οι κάτοικοι, που νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Παναγίας της Γιάτρισσας, αρνούνται να δεχθούν τα σκουπίδια όλης της Αρκαδίας, σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή και ανήρτησαν πανό στην είσοδο της Τρίπολης που γράφει "όχι σκουπίδια στην ΒΙΠΕ, όχι το θάνατο στα σπίτια μας".
πηγη:zougla.gr

Απέτρεψαν δολοφονία του Ομπάμα ...

Σχέδιο δολοφονίας δεκάδων Αφροαμερικανών μεταξύ των oποίων και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, απέτρεψαν οι αμερικανικές αρχές, με τη σύλληψη δύο νεαρών νεοναζί στο Τενεσί. Ο δημοκρατικός υποψήφιος, εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις, του Τζον Μακέϊν, με τέσσερις μονάδες. Σε μια άλλη εξέλιξη, δικαστήριο, έκρινε ένοχο για δωροδοκία, τον ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τεντ Στίβενς.
Ο Μπάρακ Ομπάμα, ήταν ο τελικός στόχος των δύο νεαρών νεοναζιστών, που σχεδίαζαν να σκοτώσουν 88 αφροαμερικανούς και να αποκεφαλίσουν άλλους 14.
Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνέλαβε στις 22 Οκτωβρίου τον 20χρονο Ντάνιελ Κάουαρντ και τον 18χρονο Πολ Σλέσελμαν. Είχαν γνωριστεί από το Ίντερνετ και σχεδίαζαν να ληστέψουν κατάστημα όπλων και να επιτεθούν σε λύκειο όπου φοιτούν κυρίως αφροαμερικανοί.
Στη συνέχεια θα οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα κατά του Μπάρακ Ομπάμα και θα τον πυροβολούσαν από τα ανοικτά παράθυρα. Εναντίον τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απειλή κατά του υποψηφίου προέδρου της χώρας και για κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων.
πηγη:ert.gr

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου».

Στις 29 του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στη νέα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα :
1. Επί αιτήσεως Πετρόπουλου Αθανασίου σχετικά με τον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου.
2. Επί αιτήσεως Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου σχετικά με την ηλεκτροδότηση του παρεκκλησίου Αγίων Ταξιαρχών.
3. Ανάθεση εκτέλεσης της εργασίας τοπογραφικής Αποτύπωσης της οδού Γ.Καλαντζάκου ( παλαιά Εθνική Οδός).
4. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για τήρηση διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού και πινάκων προτεραιότητας κα επιτυχίας .
5. Έγκριση της υπ΄αριθ.1ης απόφασης της από 29/8/2008 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Περδικονερίου.
6. Αναπροσαρμογή τελών κοινόχρηστων χώρων πεζοδρομίων – πλατειών.
7. Ανάκληση της με αριθ. 64/2007 ΑΔΣ.
8. Επί αιτήσεως Γκότση Ελένης του Πέτρου.
9. Επί αιτήσεως Ναυταθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας.
10.Επί αιτήσεως Καρβέλα Ζαφειρούλα του Ιωάννη για διαγραφή προστίμων ΤΑΠ.
11.Επί αιτήσεως Αριστειδόπουλου Όλγας του Παναγιώτη.
12.Επί αιτήσεως Ματσινόπουλου Βασιλείου του Παναγιώτη.
13.Επί αιτήσεως Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας.
14.Επί αιτήσεως ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΟΚ για οικονομική ενίσχυση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ -- Σοφία Βέμπο

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

"Οι ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες" Winston Churchil

Η παραπάνω φράση ανήκει στον Winston Churchil 1874-1965 Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο , με την οποία αποτυπώνεται όλο το μεγαλείο , η δύναμη και η ανδρεία της ελληνικής ψυχής.....
μέρα μνήμης και τιμής η σημερινή ,που οφείλουμε όλοι εμείς όπου και αν βρισκόμαστε σε αυτούς που πραγματικά αγωνίστηκαν και έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα μας .... μην ξεχνάμε ότι τους είμαστε ευγνώμονες










Related Posts with Thumbnails