Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Λουα Λουα

Σήμερα αναμένεται να υπογράψει το νέο σύμβολαιο του με τον Ολυμπιακό ο Λουα Λουα... θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να ανανεώσει για άλλα δύο.


Τον Μάρτιο στους αγρότες η δεύτερη δόση των επιδοτήσεων


Τον Μάρτιο υπολογίζεται ότι θα καταβληθεί στους παραγωγούς όλης της χώρας η δεύτερη δόση των κοινοτικών επιδοτήσεων για το 2009. Στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι να καταβληθούν στους αγρότες οι επιδοτήσεις πριν την Κυριακή του Πάσχα, που φέτος είναι η 4η Απριλίου.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου, έως το τέλος Ιανουαρίου 2010 αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση σε όλες τις ΕΑΣ της χώρας. Σήμερα το.. ποσοστό της ψηφιοποίησης κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 68% .

Ένα μήνα αργότερα, έως το τέλος Φεβρουαρίου, υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί και οι έλεγχοι του ΟΠΕΚΕΠΕ (μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι στο 75% αυτών που πρέπει να γίνουν συνολικά).

Εφ' όσον δεν υπάρξουν απρόοπτα όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί, τότε από τον Μάρτιο θα μπορεί να καταβληθεί το σύνολο των επιδοτήσεων αν και βάσει του Κοινοτικού Κανονισμού οι επιδοτήσεις μπορούν να δοθούν μέχρι και τον Μάιο.

http://www.paseges.gr/

Απάντηση των μετόχων της ΑΕΚ στον Κοζώνη

«Παρότι υποσχεθήκαμε ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον κ.Κοζώνη, δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς στο παραλήρημά του. Για άλλη μια φορά ο κ.Κοζώνης νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς ιθαγενείς και με τα λόγια μοιράζει εκατομμύρια μέσω της τηλεόρασης και του internet. Για την ταμπακέρα φυσικά τίποτα, εκτός βέβαια από την επίδειξη μιας υποτιθέμενης ασφάλειας ζωής που κατά τον κ.Κοζώνη είναι αδιάσειστη απόδειξη της οικονομικής ευρωστίας του.
Βέβαια, το χαρτί που ...σύμφωνα με άρθρα στο διαδίκτυο επιδόθηκε από τον κ.Κοζώνη, είναι αντίγραφο της σελίδας αποδόσεων ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου που προορίζεται για χρήση του ασφαλιστικού συμβούλου - το λέει με μεγάλα γράμματα (for Agent use) - και όχι πρωτότυπο ενός ασφαλιστηρίου ζωής επενδυτικού χαρακτήρα.

Αναρωτιόμαστε γιατί ο κ.Κοζώνης δεν έδειξε ενημερωτικό statement που εκδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η συγκεκριμένη εταιρεία, το οποίο να δείχνει την αξία του συμβολαίου;

Εμείς το μόνο που ζητήσαμε ήταν να μας δείξει ότι έχει σε ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 19 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να πείσει για την σοβαρότητα των λεγόμενών του και ότι η επίδειξη ενδιαφέροντος για την απόδειξη της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ δεν είναι πλασματική. Με τα δισεκατομμύρια που διατείνεται ότι διαθέτει μια τέτοια ενέργεια φυσικά θα ήταν πολύ εύκολη.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ.Κοζώνης γνωρίζει καλά ότι οι αξιόποινες πράξεις που διαπράττονται στις ΗΠΑ τιμωρούνται σύμφωνα με το Αμερικάνικο δίκαιο. Να ξέρει ότι οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΑΕΚ στις ΗΠΑ είναι ενήμεροι εδώ και μέρες για τα πεπραγμένα του και την αναστάτωση που για λόγους καθαρά αυτοπροβολής προσπαθεί επίμονα με τις ανακοινώσεις του να προκαλέσει στην ομάδα μας. Από εδώ και στο εξής επιφυλασσόμεθα μόνο των νομικών μας δικαιωμάτων, αλλά θα κινηθούμε ενεργά ώστε να τα διασφαλίσουμε, μαζί φυσικά με τις απαραίτητες αποζημιώσεις.

Είμαστε επίσης απόλυτα σίγουροι ότι τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα του κ.Κοζώνη, όπως και το περιεχόμενο των δήθεν συστατικών επιστολών που μας παρουσίασε και στην περίπτωση του επενδυτικού “fund” μας παρέδωσε, θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ».


Related Posts with Thumbnails