Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Ιστορική πρόκριση ΠΑΟ κόντρα στη Ρόμα

Ιστορική νίκη πρόκριση πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρόμα επικρατώντας και στο Ολιμπικο με 3-2 πήρε το εισητήριο για τους 16 της Europa League. Οι πράσινοι εκμεταλευόμενοι τις ευακιρίες που έκαναν μέσα σε ένα πεντάλεπτο κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στον αγώνα και να κάνουν το 1-0 , 1-3. Με δύο γκολ του Σισέ (το ένα από πέναλντι που κέρδισε ο Νίνης) και ένα ακόμη γκολ του Νίνη που έδωσε και την ασιστ στο τρίτο γκολ.
Η Ρόμα πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το μόνο που...
κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ αν και έχασε σορία ευκαιριών μπροστά από την εστία του Τζόρβα.

Πωλείται το ... sex.com

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για αποζημιώσεις κατοικιών από τις πλημμύρες στην Καστοριά

Προθεσμία μέχρι αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, έχουν οι κάτοικοι των Δήμων Καστοριάς και Μακεδνών προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την καταγραφή των ζημιών που έχουν υποστεί οι κατοικίες τους από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τις περασμένες μέρες στις παραλίμνιες περιοχές της λίμνης της Καστοριάς. Αφού ολοκληρωθεί η παραλαβή των αιτήσεων, θα γίνει αξιολόγησή τους από επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό στη νομαρχία Καστοριάς.
Στη συνέχεια η επιτροπή θα εκτιμήσει τις περιπτώσεις στις οποίες θα χορηγηθούν αποζημιώσεις.
Στο μεταξύ, ο Δήμος Μακεδνών έχει προχωρήσει σε... μια πρώτη γενική εκτίμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πάνω από 30 καλλιεργητές της περιοχής καθώς σε πολλά χωράφια του κάμπου συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες υδάτων από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και το λιώσιμου του χιονιού στα γύρω βουνά. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παρέμβει ο ΕΛΓΑ καθώς δεν υπάρχει παραγωγή ώστε να δοθούν αποζημιώσεις» λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Μακεδνών Κώστας Διαμαντής. Ωστόσο, τονίζει ότι υπάρχει δυνατότητα αποζημιώσεων μέσω των υπηρεσιών του νομού αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Παράλληλα, στάσιμη παραμένει η στάθμη των υδάτων στη λίμνη της Καστοριάς καθώς οι παρεμβάσεις της νομαρχίας για την εκροή του νερού της λίμνης προς τον ποταμό Αλιάκμονα άρχισαν να αποδίδουν. «Σε 15 μέρες περιμένουμε και να υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, καιρού επιτρέποντος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντής.
http://www.paseges.gr/
Related Posts with Thumbnails