Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Macropinna microstoma ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΕΦΑΛΙ

Οι ερευνητές στο ερευνητικό ίδρυμα ενυδρείων κόλπων Monterey έλυσαν πρόσφατα το επί μισό αιώναπαλαιό μυστήριο ενός ψαριού με τα σωληνοειδή μάτια και ένα διαφανές κεφάλι. Από τα ψάρια "barreleye" το microstoma Macropinna περιγράφηκε αρχικά το 1939, οι θαλάσσιοι βιολόγοι ξέρουν ότι έχει σωληνοειδή μάτια και είναι πολύ καλό στη συλλογή του φωτός. Ένα νέο έγγραφο από τον Bruce Robison και τον Kim Reisenbichler δείχνει πως αυτά τα ασυνήθιστα μάτια μπορούν να περιστραφούν μέσα σε μια διαφανή ασπίδα που καλύπτει το κεφάλι των ψαριών. Αυτό επιτρέπει στο barreleye για να κοιτάξει αδιάκριτα επάνω στο πιθανό θήραμα ή να στραφεί προς τα εμπρός για να δει τι τρώει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://anopetra-eleos.blogspot.com/

Έπεσε Boeing 737-800 των Τουρκικών αερογραμμών στο Αμστερνταμ ...

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με την πτώση του αεροπλάνου των Τουρκικών αερογραμμών στο κοντά στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ. Οι ολλανδικές και τα μέσα ενημέρωσης μιλούν μέχρι και για 9 νεκρούς και 50 τραυματίες , ενώ οι πληροφορίες από την Τουρκία λένε ότι δεν υπάρχουν νεκροί. Αξιοσημείωτο είναι πως το αεροπλάνο κατά την .... πτώση του κόπκε σε τρια κομμάτια. Συνολικά είχε μέσα 135 άτομα και σίγουρα οι πιο πολλοί έχουν σωθει.

Αποκατάσταση για το hakis-hakis.blogspot...

όπως διαβάσαμε σε post του hakis- hakis.blogspot ο ΑΝΤ1 στο μεσημεριανό δελτίο απεκατέστησε το θέμα με την αναφορά της πηγής σχετικά με χιουμοριστική φωτοσύνθεση που είχε αναδημοσιεύσει από το blog. ΄Έτσι και θα έπρεπε να γίνει ... πάντως μπράβο και .... στον ΑΝΤ1 καθώς τουλάχιστον δεν έκανε την "πάπια" , όπως γίνεται σε πολλές άλλες περιπτώσεις από διάφορους άλλους.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ BLOGER ???

Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΉ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ TO BLOG Hakis- hakis.blogspot.com 
 ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .... ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .... 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;;; 
Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ;;;;


Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤO HAKIS- HAKIS

Σοβαρό ... κλάπηκαν 8 όπλα αστυνομικών μέσα σε ένα μήνα

Μια ιδιαίτερη σοβαρή υπόθεση φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σήμερα ΤΑ ΝΕΑ , καθώς μέσα σε ένα μήνα έχουν κλαπεί 8 όπλα αστυνομικών σε διαρρήξεις που έχουν γίνει στην Αθήνα. Οι διαρρήξεις έχουν γίνει από 20 Ιανουαρίου μέχρι και 18 Φεβρουαρίου. Το γεγονός έχει προβληματίσει την αστυνομία καθώς και στις 7 διαρρήξεις που έχουν γίνει , έχουν .... ψάξει και έχουν πάρει μόνο τα όπλα χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα άλλο.
Με την υπόθεση έχει αρχίσει και ασχολείται η αντιτρομοκρατική καθώς πολύ φοβούνται μήπως πίσω βρίσκεται κάποια τρομοκρατική οργάνωση που ενισχύει το οπλοστάσιο της
Related Posts with Thumbnails