Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥO ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ...



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
πηγη:troktiko

ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΡΑΝΙΟ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ


Ο κιθαρίστας Eddie Adcock υποφέρει από τη νόσο του Πάρκισον. Αποφάσισε να κάνει την επέμβαση αποκατάστασης στο Ιατρικό Κέντρο Vanderbilt στο Νάσβιλ.
Οι γιατροί τοποθέτησαν ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό του, τα οποία συνέδεσαν με ένα βηματοδότη (pacemaker) που εκπέμπει ένα μικρό ηλεκτρικό φορτίο για να θεραπεύσουν τη νόσο του Πάρκισον. Για να ελέγξουν ότι η επέμβαση βαίνει καλώς έδωσαν στον ασθενή ένα μπάντζο. Ο Eddie, την ώρα της επέμβασης ξεκίνησε να παίζει, τα χέρια του σταμάτησαν να τρέμουν. Η επέμβαση πέτυχε!
πηγη:zougla.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς οι εκπ/κοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με την επιχείρηση να μετατραπούν σε ενεργητικούς συμπαραστάτες στην κυβερνητική πολιτική που στοχεύει στην ξεκάθαρη μετατροπή του σχολείου σε σχολείο της αγοράς.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος εντείνεται ο αυταρχισμός, επισείεται ο μπαμπούλας της αξιολόγησης.
Και όταν το πρόβλημα έρχεται στην επιφάνεια με τις μαθητικές κινητοποιήσεις, τότε ο αυταρχισμός εμφανίζεται πιο έντονος.
Σήμερα ο προϊστάμενος της Β/βάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τις μαθητικές κινητοποιήσεις που αντιδρούν στο σχολείο που τους εξοντώνει, διεκδικώντας σχολείο που μορφώνει, επισείει το μπαμπούλα της εισαγγελικής παρέμβασης και εμφανίζεται να μεταφέρει εισαγγελική εντολή να παραβρίσκονται οι εκπ/κοί έξω από τα σχολεία προκειμένου να διευκολύνουν το άνοιγμα των σχολείων από τις εισαγγελικές αρχές.
Καταγγέλλουμε τις ενέργειες, και προσπάθειες τρομοκράτησης μαθητών και εκπ/κών από τον προϊστάμενο Β/βάθμιας εκπ/σης και καλούμε τους εκπ/κούς ν’ αντιδράσουν, να μην υποταχθούν, να εκφράσουν την αντίθεση τους και με τη μαζική συμμετοχή τους στην απεργία της 21ης Οκτώβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 11 στην πλατεία 23ης Μαρτίου.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών με την επίκληση εισαγγελικής παραγγελίας, που επιβεβαιώνει την αντίληψη μας για τα ταξικά μάτια της τυφλής δικαιοσύνης, αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια η ταχύτητα αντίδρασης των εισαγγελικών αρχών, ταχύτητα που δεν επέδειξε παρά τις επανειλλημένες καταγγελίες του Α. Τ. Κορώνης για τις πολεοδομικές παραβάσεις στην οικοδομή του «ζάπλουτου ομογενή» όπως τον χαρακτήρισε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 14-10-2008

Δημοσκόπηση στο Καφενείο. Αναδείξτε το πιο δημοφιλές Δίδυμο της χρονιάς.

Απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Επαιξαν διαδικτυακά σε όλες τις Τηλεοράσεις. Και εμείς στα bloggs τους στολίσαμε καταλλήλως.. Επρεπε όμως να αναδειχθεί, το πιο δημοφιλές Δίδυμο της χρονιάς.. Το καφενείο ξεκίνησε Δημοσκόπηση για αυτό το σκοπό .
Επισκεφτείτε το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ και ψηφίστε . Η ψήφος σας και η άποψη σας είναι που μετράει.

Προσοχή στα χτυπήματα κύριε Τατούλη....

"Ξαναχτύπησε" διαβάζουμε σε site και blog ο Πέτρος Τατούλης .... εμείς απλώς θα του πούμε προσοχή στα πολλά χτυπήματα ... μην του μείνει κανένα κουσούρη του ανθρώπου ...

68-70 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης


ξεκινα αύριο η διανομή πετρελαίου θέρμανσης με τιμή τα 68-70 λεπτά το λίτρο , τιμή που αναμένεται να είναι ακριβότερη στην επαρχία .....


περαστικά μας και ας ευχηθούμε λίγα κρύα

Παραίτηση δύο εισαγγελέων από την υπόθεση Βατοπεδίου

Την παραίτησή τους από την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου υπέβαλαν οι εισαγγελείς Ηλίας Κολιούσης και Ελένη Σωτηροπούλου που είχαν αναλάβει τη σχετική έρευνα.
Αφορμή για την παραίτησή τους, ο ορισμός και τρίτου εισαγγελικού λειτουργού χθες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Κυρ. Καρούτσο, με στόχο την επιτάχυνση της σχετικής διαδικασίας
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρούτσος όρισε ως εποπτεύουσα την έρευνα, την εισαγγελέα Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου (είχε οριστεί και στην υπόθεση «Γερμανού»).
πηγη:naftemporiki.gr

Απολογήθηκε για τις ζημιές σε σχολείο της Καλαμάτας 30 χρονος , ενδειξεις για ευθύνες σε αλλους τρις ...

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα ο 30χρονος μαθητής στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας, ο οποίος κατηγορείται για φθορά δημόσιας περιουσίας και φέρεται ως ένας από τους υπαίτιους των καταστροφών στο κτιριακό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού στην Καλαμάτα. Η δίκη του 30χρονου θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου ενώ ενδείξεις συμμετοχής στους βανδαλισμούς, προέκυψαν εις βάρος τριών ακόμη νεαρών ηλικίας από 20- 22 ετών, ο οποίος δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου. Στο μεταξύ, σε πάνω από 100.000€ εκτιμούν οι υπηρεσίες τις ζημιές που προκλήθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής στο κτίριο του πρώην Πολυκλαδικού, όπου συστεγάζονται το 6ο Ενιαίο Λύκειο, το 4ο ΕΠΑΛ, το ΙΕΚ και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Σήμερα πάντως επαναλαμβάνονται τα μαθήματα στις εν λόγω σχολικές μονάδες μετά τις εργασίες καθαρισμού και τις παρεμβάσεις αποκατάστασης που συνεχίστηκαν και χθες με εντατικούς ρυθμούς από συνεργεία του δήμου.
πηγη:Ερα Καλαμάτας

Ιστοσελίδα για τον Νίκο Καζαντζάκη....

Ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη την οποία ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί στο http://www.amis-kazantzaki.gr/. Στην οποία μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε για τον μεγάλο αυτό έλληνα

πλατειά χαμόγελα μετά από καιρό χθες στα χρηματιστήρια

DJ INDU 9.387,61 +11,08%
NASDAQ 1.844,25 +11,81 %
NIKKEI 9.448,77 +14,16 %

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,1 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ....

Στους ρυθμούς του εγκέλαδου ξύπνησαν σήμερα στις 5:06 το πρωί οι κάτοικοι στο Μαντόυδι και την ευρύτερη περιοχή από σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. ευτυχώς πέρα από κάποιεσ μικρές υλικές ζημιές και μικρορωγμέςσ δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.
κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Κηρέως
Related Posts with Thumbnails