Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ CHAMPIONS LEAGUE ....

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ 2-1
ΚΛΟΥΖ - ΤΣΕΛΣΙ 0-0
ΙΝΤΕΡ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 3-1
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΟΜΑ 1-3
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2-0

3-1 ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1 ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ....

ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .....

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ .....
ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ BLOGOΣΦΑΙΡΑ ....
ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ....
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .....
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ....

2.000 εκτρώσεις ετησίως στη Μεσσηνία ....4-6 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ...ΚΑΘΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ....

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.... ΑΛΟΙΜΟΝΟ....

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΓΙΔΑ ... ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ...

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΈΤΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΓΙΔΩΝ ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΠΕΡΥΣΙ .... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ....


ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ .... ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ....

Αυτοψία στην οικοδομή που σκοτώθηκε ο Σύριος

Κλιμάκιο της Πολεοδομίας Μεσσηνίας θα κάνει έλεγχο για να διαπιστώσει αν οι εργασίες που γίνονται στην οικοδομή όπου έχασε τη ζωή του ο Σύριος εργάτης Τζούμα Φαούτσι την περασμένη Κυραική είναι αυτές που προβλέπουν οι οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί.

πηγη: Εφημεριδα Ελευθερια Μεσσηνίασ

MAD ABOUT MADONNA

Αν υπήρξα μεγάλη fan της Madonna πρίν της 27 Σεπτεμβρίου 2008, τώρα όχι μόνο είμαι ‘Mega Fan’ την λατρεύω!!! Ο χρόνος δεν την αγγίζει, ίσα ίσα την έχει κάνει πιο έμπειρη , πιο εντυπωσιακή….. πιο τέλεια!!! Την είχα ξανά δει στην Μελβούρνη πριν 15 χρόνια, αλλά για να είμαι ειλικρινής η συναυλία της Αθήνας ήταν το κάτι άλλο. Μας χάρισε στιγμές νοσταλγίας τραγουδώντας τα παλιά της τραγούδια (όπως ‘Get into the Groove’, ‘Vogue’, ‘Borderline’, ‘Like a Prayer’, ‘Express Yourself’ και ‘La Isla Bonita’) ανάμεσα από τα καινούρια κυρίως από το Hard Candy CD της που είναι καταπληκτικό. Τίποτα στη σκηνή δεν ήταν πρόχειρο: τα video wall,οι χορευτές, όλα στην εν τέλεια.
Εύχομαι να την δω και τρίτη φορά κάποια στιγμή στη ζωή μου. Κάθε φορά που την βλέπω πλησιάζω και πιο κοντά, ελπίζω αν υπάρξει τρίτη φορά να είμαι σε πολύ κοντινή απόσταση!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ .... NEW USD


Κίνα: η εταιρία που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με το επιμολυσμένο γάλα είχε ζητήσει κυβερνητική βοήθεια για τη συγκάλυψη του προβλήματος ..

Ο όμιλος Σάνλου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του διατροφικού σκανδάλου με το επιμολυσμένο με μελαμίνη βρεφικό γάλα σε σκόνη, είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να τη βοηθήσει να συγκαλύψει το μέγεθος του προβλήματος, αποκαλύπτουν κρατικά μέσα ενημέρωσης σήμερα Τετάρτη, σε μια ακόμη εξέλιξη που διευρύνει το σκάνδαλο.
Το Πεκίνο έχει ήδη ανακοινώσει ότι η δημοτική αρχή στη Σιτζιανσουάνγκ, όπου εδρεύει ο όμιλος, έμεινε άπρακτη παρότι διέθετε έκθεση που την ενημέρωνε για την μόλυνση του γάλακτος επί έναν μήνα. Η εφημερίδα Λαϊκή Ημερησία γράφει ότι ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Ουάνγκ Τζιανγκουό δήλωσε ότι η Σάνλου ζήτησε βοήθεια στην "διαχείριση" της αντίδρασης των ΜΜΕ στις 2 Αυγούστου. "Παρακαλούμε από την κυβέρνηση να αυξήσει τον έλεγχο και τον συντονισμό των ΜΜΕ, ώστε να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα για την ανάκληση των προβληματικών προϊόντων της εταιρίας", αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη επιστολή του ομίλου.
Χιλιάδες παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας μετά την κατανάλωση του επιμολυσμένου γάλακτος και 4 απεβίωσαν.
πηγη:naftemporiki.gr


ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ .... ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΙΜΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

9 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των παλιών χωματερων στην Πελοπόννησο ... 4 νέοι χώροι διαχείρισης των σκουπιδιών στην Μεσσηνία ...

Το ποσό των 9 εκ. ευρώ θα διατεθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την περιβαλλοντική αποκατάσταση των χωματερών μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτο τουλάχιστον είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη, στο γενικο γραμματέα Νίκο Αγγελόπουλο.
Ακόμη είπε ότι από τις αρχές του χρόνου θα λειτουργήσουν οι νέοι χωροι μπαλετοποίησης και εναπόθεσης. Στη Μεσσηνία θα δημιουργηθούν 4 τέτοιοι χώροι στους Δήμους Καλαμάτας, Πύλου, Φιλιατρών και Μεσσήνης ή Ανδρούσας.

Το ερώτημα σε ότι αφορά την Τριφυλία είναι αν θα είναι κοινός ο χώρος μπαλετοποίσης και αποθήκευσης , καθώς οι δήμαρχοι μιλούσαν για δύο χώρους , τώρα βλέπουμε να ανακοινώνεται μόνο ένας ..... τι γίνεται τελικά όλη η διαδικασία μπαλετοποίηση και εναπόθεση θα γίνεται στα Φιλιατρα;;;;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Champions League

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 30/9
ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Άαλμποργκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3
Βιγιαρεάλ-Σέλτικ 1-0
Μπάγερν Μονάχου-Λυών 1-1
Φιορεντίνα-Στεάουα Βουκουρεστίου 0-0
Άρσεναλ-Πόρτο 4-0
Φενέρμπαχτσε-Ντιναμό Κιέβου 0-0
Ζενίτ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
Μπάτε Μπορίσοφ-Γιουβέντους 2-2
Related Posts with Thumbnails