Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας έκλεισαν σήμερα για περίπου μια ώρα στο ύψος του κόμβου της Τσακώνας οι αγρότες της Μεσσηνίας , κλιμακώνοντας έτσι τις κινητοποιήσεις τους.
Από ότι φαίνεται οι κινητοποιήσες μέχρι τώρα είχαν.... συμβολικό χαρακτήρα αλλά από την Δευτέρα αναμένεται να κλιμακωθούν και να γίνουν πιο δυναμικές και μεγαλύτερης διάρκειας. Ήδη για την Δευτέρα έχει αποφασιστεί μεγάλη συγκέντρωση στην περιοχή του Ριζόμυλου στην Μεσσηνία , αλλά και στον Ισθμό της Κορίνθου από αγρότες όλης της Πελοποννήσου.
Όσον αφορά την Μεσσηνία με αναμένες μηχανές στους δρόμους είναι τα τρακτέρ σε Πύλο και Κορώνη , ενώ στις πλατείες κατέβηκαν τα τρακτέρ στους Γαργαλιάνους και την Χώρα έτοιμοι από Δευτέρα να βγουν και αυτοί στους δρόμους.



ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ +12 Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυξήθηκε στο +12 η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μετά τα σημερινα αποτελέσματα τα οποία ήταν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟ 1-0

Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια οι ... ερυθρόλευκοι είχαν ένα πολυ καλό πρώτο ημιχρονο όπου προηγήθηκαν 1-0 με τον Ντίογκο και έχασαν πέναλντι με τον ίδιο παίκτη και πολλές ακόμη ευκαιρίες. Στο δέυτερο όμωσ δεν ήταν το ίδιο καλή έτσι ο ΟΦΗ ισοφάρησε με τν Σιμιτς σε 1-1 λίγα λεπτά αργότερα όμως ο Γκαλέτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

στην Κρήτη τώρα ο Παναθηναϊκόσ γνώρισε οδυνηρή ήττα που τον απομακρύνη ακόμη περισσότερο από την κορυφή καθώς ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 με γκόλο του Ρομάνο στο 55' , ενώ στο 52 ο Παναθηναϊκοσ είχε μείνει με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ρουκάβινα

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ! ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕ (!)ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

(ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
ΤΗΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ





Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. 4,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Διαφορά 4,5 ποσοστιαίων μονάδων χωρίζει την κυβερνώσα παράταξη από το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Μetron Analysis» για λογαριασμό της εφημερίδας «Ημερησία του Σαββάτου». Στο ερώτημα «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές», το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε το 31,3% και η Νέα Δημοκρατία 26,8%, η νέα βουλή είναι εξακομματική, ενώ η πλειοψηφία των ερωτώμενων θεωρεί ότι πρώτο κόμμα θα έρθει στις εκλογές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου στα υπόλοιπα κόμματα..... ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 7%, το ΚΚΕ το 6,8%, ο ΛΑΟΣ το 4,6% και Οικολόγοι Πράσινοι το 3,2%.
Σημειώνεται ότι στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ υπερέχει με μεγάλη διαφορά (21,6%), καθώς το 54,4% θεωρεί ότι θα κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις εκλογές, ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει μόλις το 32,6% το οποίο πιστεύει σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Ενδεικτικό του κλίματος απαισιοδοξίας που επικρατεί στους πολίτες είναι το εύρημα ότι οκτώ στους δέκα ερωτώμενους (το 76,5%) εκτιμούν ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Προς επίρρωση των παραπάνω σημειώνεται ότι επτά στους δέκα πολίτες (το 71,1%) πιστεύει ότι η οικονομία της χώρας θα πάει χειρότερα από πέρυσι. Αρνητική άποψη για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης εκφράζεται από το 43,7% των πολιτών, ενώ αντίθετα θετική θέση εκφέρει το 38,4%
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Χρυσές δουλειές για βουλγάρες ιερόδουλες ... από τα μπλόκα των αγροτών

Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο Βουλγάρες Ιερόδουλες έχουν σπεύσει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο σταθμό της Κουλάτα όπου έχουν μπλοκαριστεί (από την πλευρά της Βουλγαρίας) λόγω τον κινητοποιήσεων των αγροτών ,καμιά 250αρια φορτηγά 4 μέρες τώρα περίπου που ήταν να έρθουν προς Ελλάδα και τους .... "ξεμπλοκάρουν" κανονικά κάνοντας την διαμονή και αναμονη των οδηγών ευχάριστη. Από ότι διαβάζουμε το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Σόφιας λέει ότι καμία 20αρια κοπέλεσ έχουν σπεύσει στην περιοχή και κάνουν χρυσές δουλειές.

Ακέφαλη η .... δικέφαλη ΑΕΚ

Χωρίς πρόεδρο έμεινε η ΑΕΚ καθώς ο Γιώργος Κιντής παραιτήθηεκε από την προεδρεία της. ήδη υπέβαλε την παραίτησή του στους μεγαλομετόχους της ομάδας ενώ ..... μέχρι την Παρασκευή ήταν η προθεσμία για να υποβάλουν όσοι ενδιαφέρονταν προτάσεις συμμετοχήσ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος επενδυτής
Related Posts with Thumbnails