Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ζενιτ - ΑΕΚ 4-2

ήττα με σκορ 4-2 γνώρισε η ΑΕΚ από την Ζενίτ

Ζενιτ - ΑΕΚ 3-1 στο α ημίχρονο

Πίσω στο σκορ με 3-1 βρίκσεται η ΑΕΚ με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου , απο νωρίς μόλις στο 1' δέχθηκε γκολ και το 2-0 έγινε στο 13 μείωσε στην συνέχεια με το Λυμπερόπουλο σε 2-1 αλλά στο 43 με πέναλντι έγινε το 3-1 και έμεινε και με δέκα παίκτες

Ανακοίνωση υποψηφίων και αντιπεριφερειάρχη για την Λακωνία από τον Πέτρο Τατούλη

Από τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» ανακοινώνονται οι κάτωθι υποψήφιοι:

1. Τζανετέα Ντία, φιλόλογος, τ. αντινομάρχης, τ. υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. , πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λακωνίας.
2. Βελισσάρης Σάββας, οδοντίατρος – ορθοδοντικός.
3. Καρράς Παναγιώτης, αστυνομικός, πρόεδρος Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
4. Λιάρος Παναγιώτης, επιχειρηματίας....
5. Πολλάλης Δημήτρης, επιχειρηματίας, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, σύμβουλος διοικούσας επιτροπής Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
6. Σκούρος Χαράλαμπος, ιατρός- καρδιολόγος, τ. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σπάρτης.
7. Φλώρος Σπύρος, τ. Δήμαρχος Δήμου Θεραπνών.
8. Χελιώτης Γιώργος, επιχειρηματίας.

Η κ. Ντία Τζανετέα ορίζεται υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» για το Δήμο Λακωνίας.

Ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών και η ανακοίνωση των εκλογικών αποτελσμάτων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου

"Κατά την διενέργεια των ταυτόχρονων εκλογών για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών καθορίζουμε όπως, η ψηφοφορία των εκλογέων και η εξαγωγή των αποτελεσμάτων αυτής ενεργείται με την ακόλουθη σειρά:

1. Κατά τη προσέλευση των εκλογέων στο εκλογικό τμήμα για την... άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος προηγείται η ψηφοφορία για την εκλογή των δημοτικών αρχών και ακολουθεί αμέσως μετά η ψηφοφορία για την εκλογή των περιφερειακών αρχών.

2. Η εξαγωγή των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας από τις εφορευτικές επιτροπές ενεργείται ως εξής:
Οι εφορευτικές επιτροπές των μονών (1ο, 3ο, 5ο κ.λ.π.) εκλογικών τμημάτων, όλων των δήμων, θα μεταδίδουν πρώτα τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών, ενώ αντιθέτως οι εφορευτικές επιτροπές των ζυγών (2ο, 4ο, 6ο κ.λ.π) εκλογικών τμημάτων, θα μεταδίδουν πρώτα τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών. Επομένως, στα μονά εκλογικά τμήματα όλων των δήμων, θα ανοιχτεί πρώτα η κάλπη που περιέχει τα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη περιφερειακών αρχών, ενώ η άλλη κάλπη, με τα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών θα παραμείνει σφραγισμένη, με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαλογής, καταμέτρησης και ανακοίνωσης στο Νομάρχη των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας υπέρ των συνδυασμών για τις περιφερειακές αρχές.
Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για τα ζυγά εκλογικά τμήματα των Δήμων.
Αναλυτικά η διαδικασία, σε κάθε περίπτωση έχει ως εξής:
Αφού ανοίξει η πρώτη κάλπη σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής μονογράφει κάθε έγκυρο ψηφοδέλτιο, καθώς και σε κάθε σημείο όπου έχει τεθεί σταυρός προτίμησης. Επίσης αναγράφει στο ψηφοδέλτιο ολογράφως το συνολικό αριθμό των σταυρών προτίμησης που σημειώθηκαν σ΄αυτό. Ακολουθεί η εξαγωγή του αποτελέσματος, η καταχώρηση στο βιβλίο πράξεων εφορευτικής επιτροπής και τέλος η ανακοίνωση στο Νομάρχη των αποτελεσμάτων αυτών.
Μετά τις ενέργειες αυτές τα ψηφοδέλτια τοποθετούνται ξανά στην κάλπη, η οποία σφραγίζεται, με ευθύνη των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των μελών της εφορευτικής επιτροπής.
Αμέσως μετά τις παραπάνω ενέργειες ακολουθεί το άνοιγμα της δεύτερης κάλπης και επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία.
Όταν ολοκληρωθεί η ανακοίνωση στο Νομάρχη των αποτελεσμάτων υπέρ των συνδυασμών και της 2ης κάλπης, ξεκινά η διαδικασία διαλογής των ψήφων υπέρ των υποψηφίων των συνδυασμών των δημοτικών αρχών και των περιφερειακών αρχών, κατά περίπτωση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αυτών στο Νομάρχη, καθώς και η σύνταξη και το κλείσιμο των πινάκων διαλογής και των σχετικών πρακτικών που περιέχονται στο βιβλίο πράξεων εφορευτικής επιτροπής, επίσης, αντίστοιχα, και των δύο εκλογών.
Μετά τις ενέργειες αυτές, το υλικό της ψηφοφορίας για την κάθε εκλογή χωριστά τοποθετείται στον οικείο εκλογικό σάκο, ο οποίος στη συνέχεια παραδίδεται στα οικεία Πρωτοδικεία.

3. Οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις θα μεταδίδουν προς το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τα αποτελέσματα μόνο υπέρ των συνδυασμών για όλα τα εκλογικά τμήματα της περιφέρειάς τους για τις εκλογές τόσο των περιφερειακών όσο και των δημοτικών αρχών κατά τη σειρά που προαναφέρθηκε.

Απέσυρε το ενδιαφέρον της η τράπεζα Πειραιώς για ΑΤΕ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Απέσυρε η Τράπεζα Πειραιώς το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Δύομιση περίπου μήνες μετά την επίσημη πρόταση που είχε καταθέση

Πέθανε η Δούκισσα

Σε ηλικία 69 χρονών έχασε την μάχη με τον καρκίνο σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια Δούκισσα , απόμτις σημαντικότερες ελληνίδες καλιτέχνιδες, αφήνωντας πίσω της μια πλούσια δισκογραφία.

Flintstones

Στη διάσημη σειρά κινούμενων σχεδίων Φλιντστουνς που έμφανίστηκαν στην τηλεόραση πριν 50 χρόνια ακριβώς και πιο συγεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου του 1960 στην Αμέρική έχει αφιερώσει η Google το λογότυπο της
Related Posts with Thumbnails