Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Τα τελικά αποτελέσματα στην ΝΔ

Στις κάλπες προσήλθαν 782.136 πολίτες.
Έλαβον επί των εγκύρων ψηφοδελτίων:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 386.400, ποσοστό 50,06%

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 306.625, ποσοστό 39,72%

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ 78.870, ποσοστό 10,22%



ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ 1/12/09) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/12/09 ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗΝ ....

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/12/09 ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Στον εισαγγελέα ο Τζόρβας για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρίσκεται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πειραιά για να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα δήλωσε πως έγιναν στο Καραϊσκάκη. Στο ίδιο μέρος είναι και οι Νικοπολίδης και Τοροσίδης για τα όσα ειπώθηκαν από τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Το ντέρμπι έληξε αλλά οι διαμάχες δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό. Ο κίπερ των πρασίνων καταθέτει στον εισαγγελέα Πειραιά για αυτά που δήλωσε σχετικά με τα αεροβόλα.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποστήριξε πως... οι φίλοι των γηπεδούχων τον χτυπούσαν με αεροβόλο όπλο, ενώ του πέταξαν και ένα σουγιά, ο οποίος όμως δεν τον βρήκε.
Όπως όλα δείχνουν, το ντέρμπι αναμένεται να συνεχιστεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως στον εισαγγελέα βρίσκονται και οι Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης, με σκοπό να υπερασπιστούν τον Σωκράτη Κόκκαλη για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα λεγόμεβα του προέδρου λίγο πριν το ντέρμπι.
Πηγή: www.goal.com/gr
Related Posts with Thumbnails