Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ψηφοδέλτιο Δράκου ο νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος αναφέρει "Ο Νίκος Ταγαράς είναι μία σπουδαία προσωπικότητα στο χώρο της Ελληνικής Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης.
Υπηρέτησε τον κορινθιακό λαό και την Αυτοδιοίκηση με εξαιρετική επιτυχία και από διάφορες θέσεις. Κυρίως, από αυτή του Αιρετού Νομάρχη Κορινθίας τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Η αγάπη του λαού της Κορινθίας προς το πρόσωπό του έχει εκδηλωθεί επανειλημμένα, κατά τον πλέον τιμητικό τρόπο.
Αποτελεί προνόμιο για ...μένα που συμπορεύεται, συμμαχεί και μετέχει της κοινής μας προσπάθειας σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα για την πρόοδο της αγαπημένης μας Πελοποννήσου. Ο καιροί και τα προβλήματα δεν περιμένουν. Απαιτούν εμπειρία, γνώση και κοινή προσπάθεια.
Η συμμετοχή του Νίκου Ταγαρά στο συνδυασμό μας αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά κυρίως, για το έργο που μας περιμένει στη συνέχεια.

Έκανε πίσω ο Ψωμιάδης

Απέσυρε τον αδελφό του από τον συνδυασμό της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το χθεσινό τελεσίγραφο του προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά.
Σήμερα το πρωί ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε... τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και του είπε ότι δέχεται να μην είναι στον συνδυασμό του ο αδελφός του κ. Διονύσης Ψωμιάδης και αντιπρότεινε να μπει ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε, θεωρώντας, μάλιστα, ότι η επιλογή του νεαρού πρώην βουλευτή είναι καλή.

πηγη :ΑΠΕ

Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο

Το καλοκαίρι τελείωσε καη ημερολογιακά και μπαίνουμε πλέον στον Σεπτέμβριο και το Φθινόπωρο μια εποχή που είναι κατά βάση εποχή μετάβασης αλλά και προγραμματισμού για τη νέα χρονιά.

Νέες τιμές στα φάρμακα από σήμερα

Νές τιμές για συνολικά 2.648 φαρμάκα θα ανακοινωθούν σήμερα από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

Απαγόρευση καπνίσματος από σήμερα

Σε ισχύ από σήμερα ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους και τους χώρους εργασίας. Τσουχτέρα πρόστιμα περιμένουν τους παραβάτες από 50-100 ευρώ για τους καπνιστές και από 500 -10000 για τους υπέυθυνους καταστημάτων και χώρων εργασίας. Στο 1142 οι καταγγελίες
Related Posts with Thumbnails