Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Video τα γκολ Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Πορνοστάρ για λίγα ευρώ ....

Οι Ελληνες το έριξαν στο... πορνό για να βγάλουν τα προς το ζην! Η οικονομική κρίση και τα υψηλά επίπεδα ανεργίας γέμισαν τα συρτάρια των εταιρειών παραγωγής πορνό ταινιών με χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων είναι Ελληνες, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι κι αρκετές γυναίκες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους.



Σχεδόν 3.000 αιτήσεις έχουν συμπληρωθεί από..... ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου σε εταιρεία παραγωγής ροζ DVD. Η γκάμα των εν δυνάμει πορνοστάρ περιλαμβάνει από φοιτήτριες και φοιτητές μέχρι μεσήλικες που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους και ψάχνουν να βρούνε τρόπο να βγάλουν το... μεροκάματο.

Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, ελεύθεροι, παντρεμένοι και παντρεμένες, ζευγάρια, μητέρες με παιδιά και οικογενειάρχες από την Αθήνα και την επαρχία αναζητούν μια επαγγελματική θέση στο... βασίλειο του σεξ.

«Εχω μεγάλα προσόντα. Ειδικότητά μου είναι η καλή δουλειά. Σας στέλνω και τη φωτογραφία για να καταλάβετε», αναφέρεται σε ένα από τα βιογραφικά που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα της εταιρείας του ο παραγωγός πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μια 60χρονης η οποία έστειλε την αίτησή της μέσω e-mail στην ιστοσελίδα της Sirina. «Είμαι 60 χρόνων με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά», αναφέρει.

Τόσο η ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας όσο και η επιθυμία για εύκολο χρήμα φαίνεται πως είναι βασικοί παράγοντες για την αύξηση της ζήτησης δουλειάς στη βιομηχανία πορνό.

Ο τρόπος υποβολής του βιογραφικού είναι απλόός: οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν προς τις εταιρείες παραγωγής πορνό ένα σύντομο βιογραφικό όπου περιγράφουν τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους όσο και κάποια στοιχεία του εαυτού τους. Απαραίτητη είναι η αποστολή και μίας φωτογραφίας του εν δυνάμει «ηθοποιού». Εφόσον ο ενδιαφερόμενος εγκριθεί από τους ιθύνοντες της εταιρείας, υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες πρέπει να βεβαιωθεί ότι χαίρει άκρας υγείας. Αφού περάσει και αυτό το στάδιο, βγαίνει αμέσως στον στίβο... εργασίας.

Οι αμοιβές των ηθοποιών σε αυτού του είδους τις ταινίες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Τα ποσά που «παίζουν» στην αγορά ξεκινάνε από 300 ευρώ και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 1.500 ευρώ για κάθε σκηνή. Το ύψος των αμοιβών εξαρτάται τόσο από την εμπειρία των «ηθοποιών» όσο και από τις επιδόσεις τους την ώρα της δράσης.

Η «Espresso» επικοινώνησε με δύο εταιρείες παραγωγής αισθησιακών ταινιών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το φαινόμενο που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες.

«Καθημερινά δεχόμαστε πλήθος βιογραφικών, αλλά και μηνυμάτων στην ιστοσελίδα μας από ενδιαφερομένους που ψάχνουν άμεσα δουλειά. Ο αριθμός είναι τεράστιος σε σχέση με παλιότερα. Μέχρι στιγμής έχουμε κοντά στις 3.000 αιτήσεις, χώρια τα μηνύματα που δεχόμαστε στο Facebook. Oι περισσότεροι που αποφασίζουν να μας προσεγγίσουν μας τονίζουν πως ο λόγοι που απευθύνονται σε εμάς είναι καθαρά βιοποριστικοί», λέει στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σειρηνάκη (δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του) ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα του κάστινγκ των ηθοποιών, και εξηγεί: «Προφανώς, η οικονομική κρίση και η έξαρση της ανεργίας έχει οδηγήσει τον κόσμο προς τη βιομηχανία του πορνό. Πιο παλιά λαμβάναμε βιογραφικό από Ελληνα πολύ σπάνια και από Ελληνίδα σχεδόν ποτέ. Πρόσφατα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν: έλαβα μήνυμα από μια πενηντάχρονη, μάνα δύο παιδιών, που θέλει επειγόντως δουλειά για να βγάλει χρήματα!».

Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει και το βιογραφικό σημείωμα μιας φοιτήτριας από την επαρχία. «Δεν έχω εμπειρία, αλλά μαθαίνω εύκολα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως εξής: «Είμαι μελαχρινή, με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά αρέσω στους άντρες. Ενδιαφέρομαι να συμμετέχω σε ταινία που θα προβληθεί μόνο στο εξωτερικό» τονίζει.


Και οι άντρες στα πλατό του έρωτα

Αρκετοί είναι και οι άντρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια θέση στα πλατό του έρωτα. «Φτάνουν στο γραφείο αιτήσεις από 25χρονους νεαρούς μέχρι ώριμους 50χρονους. Τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά συνοδεύονται και από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται τα σωματικά τους προσόντα. Για τους άντρες είναι πιο εύκολο να αποφασίσουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια αισθησιακή ταινία απ’ ό,τι για τις γυναίκες, ωστόσο δεν μπορούν όλοι, αφού δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται» αναφέρει ο συνεργάτης του κυρίου Σειρηνάκη.

Τα λεγόμενα του οποίου έρχεται να ενισχύσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής πορνό Iέρεια Productions, Γιώργος Φραγκόπουλος: «Εχω 2.500 αιτήσεις μόνο από Ελληνες. Ο κόσμος ψάχνει για δουλειά απεγνωσμένα. Ακόμη και κάποιοι που γνωρίζουν πως δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, επιχειρούν μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν μερικά χρήματα από μια ταινία», εξηγεί ο κ. Φραγκόπουλος και περιγράφει: «Θα σας πω μόνο ότι πριν από μερικές ημέρες πόνεσε η ψυχή μου, όταν έλαβα το βιογραφικό ενός κυρίου από την Καβάλα. Αυτός είναι έξι μήνες άνεργος. Οπως μου αναφέρει στο βιογραφικό του, χρωστάει στις τράπεζες και μου γράφει πως είμαι η τελευταία του ελπίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση και, δυστυχώς, συναντώ τέτοια παραδείγματα όλο και πιο συχνά».

Οσο για τις γυναίκες: «Τον τελευταίο μήνα δέχομαι μεγάλη προσφορά από Ελληνίδες: φοιτήτριες, παντρεμένες, χωρισμένες, νοικοκυρές... στέλνουν το βιογραφικό τους. Οι περισσότερες μου ζητάνε να... παίξουν με πλάτη ή χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό τους, για να μην τύχει και τις αναγνωρίσει κανείς. Ειδικά οι παντρεμένες, έρχονται κρυφά από τους συζύγους τους!»

www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1292395&catID=16

Στη φυλακή καπετάνιος και πλήρωμα για τη βύθιση του φορτηγού πλοίου Christine στην Κεφαλλονιά

Ένοχοι κρίθηκαν από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Κεφαλληνίας ο πλοίαρχος και οι πέντε Ουκρανοί ναυτικοί του φορτηγού πλοίου «CHRISTINE», που βυθίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Μύρτου, όταν υπέστη ρήγμα και γέμισε νερά.

Στους κατηγορούμενους, που κατηγορήθηκαν για πρόκληση ναυαγίου με πρόθεση από κοινού και πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης, επιβλήθηκε, στον μεν Πλοίαρχο ποινή φυλάκισης πέντε ετών συνολικά, στους δε υπόλοιπους συνολική ποινή φυλάκισης.... τεσσάρων ετών, χωρίς η άσκηση έφεσης για όλους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
www.newsbeast.gr/

Αποτελέσματα Δ εθνική 6ος Όμιλος 10η αγωνιστική

Αχαϊκή-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς 3-1
Μεσσηνιακός-Πάμισος 2-2
Ζαβλάνι-Σπάρτη 1-1
Ατρόμητος Λάππα-Αχιλλέας/Εθνικός Αιγιάλειας 3-0
Εθνικός Σαγέικων-Καλαμάτα 0-2
Κυπαρισσία-Εράνη Φιλιατρών 0-1
Αστέρας Μαχαιράδου-Αστέρας Αμαλιάδας 3-4
Κροκεές-Διαγόρας Βραχνέικων 0-1

Κυπαρισσια - Εράνη 0-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα η Εράνη πήρε τη νίκη και τους 3 βαθμούς μέσα στην Κυπαρισσία. Η ομάδα των Φιλιατρών αξιοποίησε την υπεροχή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέρα από το γκολ έχασε ευκαιρίες και πέναλντι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κυπαρισσίας. Αντθέτως ο ΑΟΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή που είχε στο πρώτο ημίχρονο όπου έχασε κλασικές ευακιρίες στο ξεκίνημα για να πετύχει τέρμα.
Από τα πολύ θετικά οι κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου....

Δημοκρατική Συμμαχία το νέο κόμμα από την Ντόρα Μπακογιάννη

Δημοκρατική Συμμαχία είναι το νέο κόμμα που ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ένα πανελλήνιο κίνημα ανεξάρτητων πολιτών όπως είπε

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη

Related Posts with Thumbnails