Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Σε λιγη ώρα η ανακοίνωση της Νέας Κυβέρνησης

Ολοκληρώνεται ο κύκλος των τηλεφωνημάτων και των επαφών και σε λίγη ώρα ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση

Στο υπουργείο Υγείας ο Λοβέρδος

Στο υπουργείο Υγείας μετακινείται ο Ανδρέας Λοβέρδος και η Ξενογιαννακοπούλου πάει υφυπουργός Εξωτερικών

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Σκανδαλίδης

Στο κυβερνητικό σχήμα μπαίνει ο Κώστας Σκανδαλίδης αναλαμβάνοντας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Στο υπουργείο Οικονομίας ο Χρυσοχοϊδης

Στο υπουργείο Οικονομίας μετακινείτε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ... Σε λίγο ανακοινώνεται η νεα κυβέρνηση

Ανασχηματισμός αλλαγές που θα γίνουν

Ξενογιαννακοπούλου Μπατζελή θεωρούνται σίγουρες ότι φεύγουν από τα υπουργεία τους και ο Χρυσοχοϊδης αλλάζει

Ανασχηματισμός .... ανακοινώνεται απόψε

Στην άποψη ότι απόψε τελικά θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης συγκλίνουν οι περισσότερες πληροφορίες.
Ένας ανασχηματισμός που αναμένεται να είναι ριζικός

Αλλαγές συχνοτήτων για την ERT WORLD

Από το Σάββατο 4/9 προς Κυριακή 5/9 κaι ώρα Ελλάδας 00.00 το ελεύθερο σήμα της ERTworld αλλάζει συχνότητα και θα λαμβάνεται:
ΣTHN ΑΜΕΡΙΚΗ

ΑΠΟ:...

ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ: NSS 806

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 3630 MHZ

ΠΟΛΩΣΗ:LEFT (C-BAND)

SYMBOL RATE: 3333

FEC: 2/3

ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΠΟ:

ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ: APSTAR2R (ΠΡΩΗΝ TELSTAR 10)

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 3840 MHZ,

ΠΟΛΩΣΗ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ (C-BAND)

SYMBOL RATE: 27500

FEC:3/4

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

ΑΠΟ:

1. APSTAR2R (ΠΡΩΗΝ TELSTAR 10)

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 3840 MHZ

ΠΟΛΩΣΗ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ (C-BAND)

SYMBOL RATE: 27500

FEC:3/4

2. OPTUS D2

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: 12608 MHZ

ΠΟΛΩΣΗ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ (KU BAND)

SYMBOL RATE: 22500

FEC: 3/4

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στην αρμόδια Δ/νση Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών
Τηλ: 210 6066889, 6065973, 6066660, 6066257

Δήλωση Γόντικα για την υποστήριξη Τατούλη από το ΠΑΣΟΚ

"Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να στηρίξει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ. Τατούλη.
Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα συνεπής με την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη, με το ΛΑΟΣ, επέλεξε τη στήριξη ενός στελέχους- υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, γνωστού και δοκιμασμένου στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Πίσω από τα φληναφήματα περί ανεξάρτητου υποψήφιου κρύβεται η... προσπάθεια παραπλάνησης και υφαρπαγής ψήφου στήριξης των αντιλαϊκών μέτρων.
Δυστυχώς γι’ αυτούς είναι γνωστή η πορεία του κ. Τατούλη. Χρόνια όμως τώρα, ο κ. Τατούλης, άσχετα πιο κοστούμι της πολιτικής φορά είναι δεσμευμένος και υπηρετεί τα μεγάλα καπιταλιστικά συμφέροντα.
Είναι συνυπεύθυνος, ως πολιτικό προσωπικό του συστήματος, για την καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα, που βιώνει ο λαός μας.
Καλούμε τους οι εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, ιδιαίτερα όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα.
Μαζί με το όπλο του καθημερινού αγώνα να χρησιμοποιήσουν σωστά και το όπλο της ψήφου. Να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στις εθνικές εκλογές πριν ένα χρόνο, να υπερψηφίσουν στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με υποψήφιο περιφερειάρχη το Νίκο Γόντικα.

Πρόταση Σγουρού σε Φασούλα για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Πρόταση στον Παναγιώτη Φασούλα για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά έκανε σήμερα ο Γιάννης Σγουρός υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στην κοινή συνάντηση και με τον Γιάννη Μίχα.
Σε δήλωση του ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε "Από την πλευρά μου δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσω, όσο γίνεται περισσότερο, να γίνει κατανοητό, ποια είναι τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουμε, όλα αυτά τα χρόνια, από την έλλειψη, αν θέλετε, κυβερνητικής θέλησης να βοηθηθεί ο Πειραιάς, τα πρώτα 2,5 χρόνια και λόγω της... οικονομικής κρίσης τον τελευταίο χρόνο.
Όσον αφορά τη δική μου θέση: Έχω καταθέσει στα όργανα του Κόμματος την υποψηφιότητα μου, είτε για Δήμαρχος Πειραιά είτε για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Βεβαίως με ενδιαφέρει η Περιφέρεια, με ενδιαφέρει η μάχη στην Αυτοδιοίκηση. Αν με ενδιέφερε κάτι άλλο, θα ήμουν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, τον περασμένο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θέλω να δώσω την μάχη για τον Πειραιά, θέλω να δώσω τη μάχη για την Αττική, κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, όσο μπορεί ο καθένας, την πόλη μας, την Αττική, το Λεκανοπέδιο."

Ανάκληση τυριού Μοτσαρέλα που ανιχνεύτηκε Σαλμονέλα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση τυριού mozzarella, στο οποίο ανιχνεύτηκε Salmonella.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τυρί mozzarella light, που έχει παραχθεί από αγελαδινό γάλα από τη Γερμανική εταιρεία "Goldsteig Kasereien Bayerwald GMBH" (αριθμός barcode EAN 8014921021237) με την εμπορική επωνυμία "LINESSA - Mozzarella light / Τυρί από γάλα χωρίς ωρίμανση - Φρέσκο τυρί μερικώς αποβουτυρωμένο σε άλμη", σε συσκευασίες των 125 g και ημερομηνία λήξης 06.09.2010. Η διακίνηση στην Ελληνική αγορά υλοποιήθηκε από την εταιρεία "LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.".
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την.. άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Την Τετάρτη οι πληρωμές του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις στην Κρήτη

Το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών που εκκρεμούν στην φυτική παραγωγή της Κρήτης, τόσο το 2009 όσο και το 2010, πληρώνει την Τετάρτη 8/9 2010 ο ΕΛΓΑ.
Πρόκειται για ζημιές από διάφορα ζημιογόνα αίτια ( χαλάζι , παγετός, πλημμύρα κτλ ) και στους τέσσερις Νομούς της Κρήτης (Ηρακλείου, Ρεθύμνης , Χανίων , Λασιθίου )και το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 3.053.542 ευρώ.
Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ www.elga.gr/πληροφόρηση/οικονομική ενημέρωση αγροτών.

Σπάσανε τα τηλέφωνα στη γραμμή 1142 για το κάπνισμα

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρουσιάζει η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα «1142» καθώς, κατά τις πρώτες πέντε ημέρες λειτουργίας της, έχει δεχθεί 22.206 κλήσεις, εκ των οποίων οι 240 αφορούν καταγγελίες.

Ειδικότερα: Την Τετάρτη 01/09/2010 η γραμμή δέχθηκε 5.466 κλήσεις. Την Πέμπτη 02/09/2010 η γραμμή δέχθηκε 4.952 κλήσεις. Την... Παρασκευή 03/09/2010 η γραμμή δέχθηκε 4.348 κλήσεις. Το Σάββατο 04/09/2010 η γραμμή δέχθηκε 3.786 κλήσεις. Την Κυριακή 05/09/2010 η γραμμή δέχθηκε 3.654 κλήσεις.

"Ναι" η απάντηση Βγενόπουλου στην πρόταση Βαρδινογιάννη. Την Τετάρτη συνάντηση των δύο πλευρών

Στον SentraFM μίλησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για την πρόταση βόμβα του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αναλυτικά ανέφερε ""Η πρώτη μας αντίδραση είναι απόλυτα θετική. Επικοινώνησα με τον κύριο Βαρδινογιάννη και θασυναντηθούμε την Τετάρτη γιατί αύριο έχω κάποιες υποχρεώσεις. Με βάση την πρώτη ανάγνωση της επιστολής οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή. Ομολογώ ότι εγώ αιφνιδιάστηκα από την απόφαση.
Όπως την έχει διατυπώσει την πρόταση του και όπως την αντιλαμβάνομαι και εγώ και ο Νίκος, είναι θετικά τα πράγματα. Εκτός απροόπτου μιλάμε για μια νέα μέρα για τον Παναθηναϊκό. Εκλαμβάνω πως είναι μια... επιστολή που κινείται σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Ελπίζω να μην κάνω λάθος.
Δεν μπορώ να ερμηνεύσω γιατί από εκεί που ζήταγε χρήματα τώρα μας δίνει το ποσοστό δωρεάν. Εγώ είμαι καλοπροαίρετος και είναι υποχρέωση μας την Τετάρτη να πάμε στο ραντεβού με αυτή τη διάθεση. Υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό μας.
Πιστεύω η επιστολή του κυρίου Βαρδινογιάννη εγκαινιάζει μια εποχή που θα κυριαρχεί η ουσία. Γι' αυτό και δεν θέλαμε με το Νίκο να απαντήσουμε πάλι με επιστολές. Θα τα πούμε όλα από κοντά, αν και βλέπω ότι η καινούρια εποχή για τον Παναθηναϊκό έφτασε! Απλά κρατάω μια μικρή επιφύλαξη"

Έρχεται το site του Σωκράτη

Σε λίγες μέρες, θα βρίσκεται ''στον αέρα'' της μπλογκόσφαιρας, ένα site
αφιερωμένο στον άνανδρα δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια,
του οποίου οι εκτελεστές, δεν έχουν ακόμη συλληφθεί.
Ήδη σχεδιάζεται με πολλή προσοχή και αγάπη, από ανθρώπους που δεν τον ξεχνούν και απευθύνεται στις ... εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που τον θυμάται και τον τιμά.
(Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, τα λόγια της Λιάνας Κανέλη, όταν της ζητήθηκε πριν από λίγο καιρό, από τη Ρίτσα Μπιζόγλη, να σχολιάσει το μούδιασμα και την περίεργη σιωπή που παρατηρείται σε κάποια ΜΜΕ, μετά από την άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου.. Αυτή τη στιγμή -είπε- όποιος δημοσιογράφος ή καναλι σωπαίνει, είτε από φόβο είτε από κάτι άλλο, είναι βούτυρο στο ψωμί των ψυχρών δολοφόνων. Κανείς δεν πρέπει να φοβηθεί , κανείς να σωπάσει. Αλλιώς, αυτό θα είναι το κέρδος τους'')

Ανάμεσα στο πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενό του, θα ξεχωρίσει σίγουρα η αληθινή -και όχι η παραποιημένη- ιστορία της σύντομης ζωής του, τα πραγματικά όνειρα και σχέδιά του, οι φίλοι της καρδιάς, καθώς και το παρασκήνιο -και η ερμηνεία άραγε;- του καθημερινού πολέμου λάσπης και κατασυκοφάντησης, που δεχόταν, από συγκεκριμένα ''κέντρα'' παραγωγής παραπληροφόρησης και χυδαιότητας.

Μικρά κομματάκια του παζλ, αυτής της ιδιαίτερα μαχητικής προσωπικότητας, που άνοιξε δρόμους στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προσθέτουν στο site αυτό, (που θ αποδείξει στην πράξη, ότι κανείς δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να σωπάσει,) φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες του, σημαντικοί συγγραφείς, αθλητές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, αλλά και αναγνώστες που αγάπησαν τον ίδιο και το Τρωκτικό.

http://www.mediasoup.gr/node/17167

Η απάντηση Βγενόπουλου - Πατέρα σε Τζίγκερ

""ΟΧΙ" Βγενόπουλου-Πατέρα
Aρνητικά θα απαντήσουν στην πρόταση Τζίγκερ οι Βγενόπουλος-Πατέρας.

"Δεν θέλουμε να παραλάβουμε δωρεάν τα...χρέη", θα είναι το νόημα της απάντησής τους."

Αυτό αναφέρει το ...http://dikisports.blogspot.com/ του Κυριάκου Θωμαϊδη

Ομαδικό βιασμό καταγγέλει τουρίστρια στην Κρήτη

Μια 30χρόνη τουρίστρια από την Ολλανδία κατήγγειλε στο Α.Τ της Χερσονήσου ότι βιάσθηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με την κατάθεση της τέσσερα άτομα ηλικίας 20 περίπου ετών την συνάντησαν, ενώ γύριζε από μπαρ των Μαλλίων. Την οδήγησαν σε ένα ξενοδοχείο και εκεί τα δύο άτομα την βίασαν.
Λόγω μέθης η παθούσα δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλά στοιχεία για... τους βιαστές της, ενώ δεν μπορούσε να θυμηθεί ούτε το ξενοδοχείο που την οδήγησαν οι νεαροί. Η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή. http://img.protothema.gr/

Βόμβα στον ΠΑΟ τον δίνει δωρεάν σε Πατέρα Βγενόπουλο ο Βαρδινογιάννης

Βόμβα έριξε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επιστολή του προς τους Πατέρα - Βγεννόπουλο στους οποίους δηλώνει ότι χαρίζει το 25% των μετοχών που κατέχει.
Αναλυτικά η επιστολή Τζίγκερ
"Αγαπητοί Ανδρέα και Νίκο,

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2008 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή επιφανών και... οικονομικά ισχυρών Παναθηναϊκών που στήριξαν την ομάδα. Πρωταρχικοί στόχοι της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας καθώς και η ανάπτυξη και ενίσχυση του συλλόγου. Απότοκος της προσπάθειας αυτής, ήταν η κατάκτηση του ντάμπλ που μας έκανε όλους υπερήφανους.

Με την λήξη της περσινής περιόδου και την αποχώρηση του Νίκου από την προεδρία ενισχύθηκε το έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ μας. Η σκληρή, ανοιχτή και δημόσια αντιπαράθεση είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα της ομάδας και να προκληθεί αρνητικός αντίκτυπος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν εξετάζω ποιος είχε δίκιο ή άδικο αφού σε κάποιο βαθμό έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Είναι δυσάρεστο πάντως που δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας. Μάλιστα, το κλίμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε καλοθελητές να δράσουν ενάντια στο καλό του Παναθηναϊκού. Από πλευράς μου, θεωρώ ότι εξήντλησα τα περιθώρια για να βρεθεί ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής και να λειτουργήσουμε συλλογικά.

Η έλλειψη χρόνου, λόγω της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και η έλλειψη βούλησης να επιλυθούν τα προβλήματα δεν μας επέτρεψε να βρούμε την χρυσή τομή στα ζητήματα που προέκυψαν. Ανεξαρτήτως των μεταξύ μας διαφωνιών, ήταν αναγκαίο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός γρήγορα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να μην χαθεί η κρίσιμη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Προτεραιότητα ήταν η ενίσχυση της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και η παραχώρηση άλλων που δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σήμερα ένα εξαιρετικό δυναμικό που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει από πλεονεκτική θέση τους εγχώριους τίτλους αλλά και να πραγματοποιήσει μια ευρωπαϊκή πορεία αντάξια της ιστορίας του.

Σήμερα, και ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις παρωπίδες και να κοιτάξουμε την κατάσταση στα μάτια. Υπάρχει μια «άρρωστη» και διχαστική ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού που ζήσαμε πρόσφατα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα της ομάδας. Εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί η κατάσταση σίγουρα θα επηρεάσει και θα αποσυντονίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σύλλογο. Ακόμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο επικρατεί έλλειψη διάθεσης συνεργασίας και διαλόγου δίνοντας προς τα έξω τα λάθος μηνύματα. Η ομάδα αυτή την στιγμή, δείχνει εύθραυστη εσωτερικά και ευάλωτη στους αντιπάλους μας, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να την υπονομεύσουν. Η παθογένεια που βιώνει ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπιστεί με γενναίες αποφάσεις.

Αναλαμβάνω λοιπόν την πρωτοβουλία να καταθέσω την ακόλουθη πρόταση.

Ανδρέα και Νίκο,

Σας μεταβιβάζω δωρεάν την κυριότητα του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από αυτές που κατέχει η οικογένειά μου. Η μοναδική δέσμευση που πρέπει να αναλάβετε είναι να εγγυηθείτε να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας.

Επιπροσθέτως, παραχωρώ άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για διάστημα δύο ετών, τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια, να διανείμετε, εφόσον το επιθυμούν, το ποσοστό αυτό μεταξύ των υπολοίπων μετόχων όπως αυτοί ορίζονται στο μεταξύ μας συμφωνητικό. Με αυτό τον τρόπο, εσείς και οι μέτοχοι που έχουν συμπράξει μαζί σας, θα αποκτήσετε πλέον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Αναλαμβάνετε ως εκ τούτου, τη συνολική διοίκηση και διαχείριση της ομάδας για να υλοποιήσετε τους κοινούς μας στόχους για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πιστεύω, ότι υπό το νέο μετοχικό σχήμα θα ενισχυθεί η σύνθεση απόψεων και ο υγιής διάλογος προς όφελος του συλλόγου, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας.

Τέλος, σας δηλώνω ότι θα στηρίξω τον Νίκο ως Πρόεδρο της ΠΑΕ υπό την νέα μετοχική σύνθεση.

Ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και φιλοδοξίες. Θεωρώ υποχρέωση μου να εξασφαλίσω το ευρύτερο καλό του συλλόγου, μακριά από σκοπιμότητες, και αυτό πράττω.

Η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κομβική. Οφείλουμε όλοι, ομάδα-διοίκηση-φίλαθλοι, να συνταχτούμε, σε αρραγές μέτωπο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ενότητα του Παναθηναϊκού διασφαλίζεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στη διχόνοια και τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Δεν θα υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία με πρόσχημα την κατοχή από μέρους της οικογένειας μου της πλειοψηφίας των μετοχών για έριδες, αντιπαραθέσεις και τροφή σε αυτούς που θέλουν να βλάψουν την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας προς τον σύλλογο έρχεται η απόφαση αυτή της οικογένειάς μου. Στην νέα αυτή σελίδα για την ομάδα, θα μας βρείτε δίπλα σας αρωγούς και συμπαραστάτες"

Μετράμε τις δυνάμεις των υποψηφίων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση για την στήριξη Τατούλη από το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είπαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις των υποψηφίων που υπάρχουν.
Έτσι πάνω δεξιά μπορείτε να επιλέξετε ποιον προτιμάτε και αν φυσικά ψηφίζεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ποιον θα ψηφίζατε.

Φυσικά αναγκαίο να.... σημειώσουμε ότι μια απλή καταγραφή της άποψης των επισκεπτών μας κάνουμε και όχι κάποια επιστημονική δημοσκόπηση. Περισσότερο θα λέγαμε καταγραφή κλίματος

Αποχωρεί και ο Τσαρτσαρής από την Εθνική

Όπως γράφει σήμερα η Sporday αποχωρεί από την εθνική ομάδα μπάσκετ και ο Τσαρτσαρής

Πήδησε από τον 5ο όροφο για να ξεφύγει από τον μαινόμενο σύζυγό της

Οικογενειακό επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν Αλβανό και θύμα τη σύζυγό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Ζαϊμη 22, στην Πάτρα. Ο δράστης παραβίασε την πόρτα του σπιτιού της κουνιάδας του, στο οποίο είχε καταφύγει η σύζυγός του, μετά από καυγά που είχε μαζί του και προσπάθησε βίαια να την πάρει μαζί του.
Την απώθησε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που... βρίσκεται στον 5ο όροφο και τότε η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε γειτονικό διαμέρισμα.

Όμως βρέθηκε να αιωρείται στο κενό. Αναρριχώμενη από το λούκι κατάφερε να φτάσει σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία καταδίωξε το δράστη και τον συνέλαβε.

Επάνω του βρέθηκε και ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

www.thebest.gr
Related Posts with Thumbnails