Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ιρακινός ο οπαδός του ΠΑΟ που έκανε χειρονομία στο Μέσι

Δεν άντεχε να βλέπει να χάνει η ομάδα του

Ιρακινός είναι ο νεαρός που σάλταρε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ κάνοντας άσεμνη χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο στο Μέσι. Όπως δήλωσε είναι οπαδός του ΠΑΟ και δεν άντεχε να βλέπει την ομάδα του να χάνει

Ανοιχτά τα καταστήματα στην Αθήνα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου

Ανοιχτά θα παραμείνουν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 από τις 10:00 έως τις 18:00 τα εμπορικά καταστήματα στο Δήμο της Αθήνας μετά από απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου και σχετικό αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Στο αίτημα του Συλλόγου αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της Αναβάθμισης του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας αλλά και της Ανάπλασης της οδού Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Μεταφορών και ΥΠΕΚΑ, αποφασίστηκε να... ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων και Αναπλάσεις ΑΕ (ΕΑΧΑ) συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010.

Στην απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου που ελήφθη κατά πλειοψηφία διατυπώνεται με σαφήνεια ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί μόνο για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 με πλήρη εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας σε ό,τι αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων που θα εργαστούν την ημέρα αυτή.

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σκόκο μέχρι το 2013

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013»

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για τα δέματα βόμβες

Με προκήρυξη στο Indymedia

Με προκήρυξή πoυ ανέβηκε στο Ιndymedia , η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για τα παγιδευμένα δέματα που στάθηκαν μέσω εταιρειών Κούριερ προς διάφορες πρεσβείες και άλλους αποδέκτες .

Συνεχίζουν με νέα 48ωρη απεργία οι ναυτικοί μέχρι την Κυριακή

Απεργία μέχρι την Κυριακή
Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισε η ΠΝΟ και έτσι τα καράβια θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια όλης τησ χώρας μέχρι κια την Κυριακή 6 ώρα το πρωί.

Νέος τρόπος πληρωμής συντάξεων του ΟΓΑ. Η διαδικασία και τι χρειάζεται

Έως 31 Δεκεμβρίου τα δικαιολογητικά

Ο Ο.Γ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής εκσυγχρονισμού του, με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του και σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 40 του Ν.3863/2010 προχωράει στην αλλαγή του τρόπου πληρωμής των παροχών του Οργανισμού, τις οποίες θα καταβάλλει με πίστωση Τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού που θα τηρείται στα ΕΛΤΑ, κατ΄επιλογή του συνταξιούχου.
Η διαδικασία απογραφής των... συνταξιούχων του ΟΓΑ (άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού) για την εφαρμογή του νέου τρόπου πληρωμής των συντάξεων θα διαρκέσει έως 31 Δεκεμβρίου 2010.
Ο ΟΓΑ έχει ξεκινήσει ήδη την ταχυδρομική αποστολή προς τους συνταξιούχους του των Απογραφικών Δελτίων και σχετικών ενημερωτικών εντύπων μέσω των οποίων ενημερώνει για τις ενέργειες τις οποίες πρέπει να κάνει ο συνταξιούχος του Οργανισμού για την απογραφή του και την ένταξή του στο νέο σύστημα πληρωμών.
Με αυτό το νέο-ευέλικτο τρόπο πληρωμής των συντάξεων από τον ΟΓΑ, απλοποιούνται πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες και παρέχεται η δυνατότητα στους συνταξιούχους του Οργανισμού να εισπράττουν την σύνταξή τους μέσω της Τράπεζα της επιλογής του ή λογαριασμού του στα ΕΛ.ΤΑ.
Με την αλλαγή του τρόπου πληρωμής των συντάξεων και γενικότερα των παροχών του Οργανισμού, ο ΟΓΑ επιτυγχάνει τον εκσυγχρονισμό του συστήματος λειτουργίας του Οργανισμού, διευκολύνει τον συνταξιούχο στην είσπραξη της σύνταξης του δίνοντας του την ευχέρεια να εισπράττει την σύνταξή του όποτε θέλει εξασφαλίζοντας παράλληλα και την ασφάλεια στη διακίνηση των χρημάτων.

Διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού συνταξιούχων (απογραφή):

Σχετικά με τη διαδικασία απογραφής και τον νέο τρόπου είσπραξης των συντάξεων μέσω Τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ.ΤΑ, ο συνταξιούχος του ΟΓΑ πρέπει να δηλώσει το λογαριασμό που επιθυμεί να πιστώνεται η σύνταξή του ως εξής:



1. Προκειμένου να απογραφεί και να ανοίξει λογαριασμό σε Τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ ή να δηλώσει αυτόν που ήδη έχει, πρέπει να ελέγξει προσεκτικά τα στοιχεία που έχουν εκτυπωθεί στο «ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» και να το καταθέσει έως 31/12/2010 στο Κατάστημα της Τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ. που θα επιλέξετε.

Αν κάποιο από τα στοιχεία που ήδη αναγράφονται στο απογραφικό δελτίο δεν συμφωνεί με τα πραγματικά του ή έχει αλλάξει, αφού το διαγράψει, πρέπει να συμπληρώσει το σωστό δίπλα στο αντίστοιχο πεδίο.



2. Κατά την κατάθεση του Απογραφικού σας Δελτίου, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του :



α) Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο

β) Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος, ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ. Αν δεν διαθέτει ΑΦΜ θα πρέπει να απευθυνθεί στη Δ.Ο.Υ που υπάγετε για να λάβετε βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ.

γ) Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Σε περίπτωση που δεν διαθέτει, θα πρέπει να απευθυνθεί στο πλησιέστερο ΚΕΠ ή στα Γραφεία ΑΜΚΑ των Ασφαλιστικών Φορέων για να του χορηγηθεί.

δ) Το βιβλιάριο της Τράπεζας (εφόσον υπάρχει).

ε) Αν ο λογαριασμός ανοιχτεί ή δηλωθεί από γονέα, επίτροπο ή αντιπρόσωπο τα πιο κάτω κατά περίπτωση νομιμοποιητικά έγγραφα:

· Αν ο δικαιούχος της σύνταξης είναι ανήλικος (μέχρι 18 ετών), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή δικαστική απόφαση ορισμού επιτρόπου.

· Αν τελεί υπό δικαστική απαγόρευση-αντίληψη, δικαστική απόφαση ορισμού συμπαραστάτη.

· Αν ο συνταξιούχος αδυνατεί να προσέλθει ή απουσιάζει, πληρεξούσιο ή πρόσφατη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.



2. Για να κατατίθεται η σύνταξη στο λογαριασμό, που θα τηρείται σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., πρέπει να γνωρίζει ότι :



· Ο λογαριασμός μπορεί να είναι καταθετικός Τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ..

· Μπορεί να είναι ατομικός ή κοινός με άλλα πρόσωπα.

Αν ο λογαριασμός είναι κοινός πρώτο όνομα θα είναι του δικαιούχου της σύνταξης.

Κατ’ εξαίρεση επί ανηλίκων τέκνων (έως 18 ετών) πρώτο όνομα πρέπει να είναι του Γονέα ή του Επιτρόπου.



Μετά το τέλος της απογραφής, η σύνταξή θα αρχίσει να καταβάλλεται με πίστωση του λογαριασμού που θα έχει υποδείξει ο συνταξιούχος του ΟΓΑ στην Τράπεζα της επιλογής του ή στα ΕΛ.ΤΑ.



Κάθε ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ θα αποστέλλεται από τον ΟΓΑ ενημερωτικό σημείωμα με ανάλυση των μηνιαίων συντάξεων και άλλων παροχών που έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό του συνταξιούχου που τηρείτε σε Τράπεζα ή ΕΛ.ΤΑ.



Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον νέο τρόπο πληρωμής και την διαδικασία της απογραφής μπορούν να απευθύνονται :



- στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ της περιοχής τους

- στην Κεντρική Υπηρεσία και τα Περ/κά Υποκ/τα του ΟΓΑ

- στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ ( www.oga.gr ).

Video με τον τύπο που μπήκε στο ΟΑΚΑ και έκανε χειρονομία στο Μέσι

Από το NewsBeast.gr

Νέο έκτκτο Δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Δυτική Ελλά

Έντονές βροχές και καταιγίδες αύριο Παρασκευή

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Α.Α.10/2010 ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 22-11-2010 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ :
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ( 26-11-2010) ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟ από την UEFA

Ήδη είναι υπότροπος 
Ορατός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας του Παναθηανϊκού από την uefa για το χθεσινό του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα , αιτία είναι τα καπνογόνα , οι κροτίδες , τα λεϊζερ . Ενώμην ξεχνάμε και την εισβολή ενός ατόμου στον αγωνιστικό χώρο που έκανε χερονομία στο Μέσι.

48ωρη απεργία στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

 Πέμπτη και Παρασκευή
Κλειστά σήμερα και αύριο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα μετά την σχετική απόφαση που πήρε η Ομοσπονδία τους

Άγρια μπινελίκια πρωί - πρωί στο Μέγκα

Χαμηλές πτήσεις 

Το μπινελίκι της αρκούδας έπεσε μεταξύ συνδυκαλιστων στα παράθυρα του Μέγκα στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Μέγκα. Και τι δεν είπαν μεταξύ τους ο πρόεδρος εργαζομένων Ολυμπιακής και ο πρόεδρος υπαλλήλων ΥΠΑ

Video φάσεις και γκολ ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα 0-3

Άλλη ομάδα η Μπάρτσα

Related Posts with Thumbnails