Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ MHNYMA ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

«Με αισθήματα οργής και βαθιάς οδύνης θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους οικείους του Γιώργου Βασιλάκη. Η ελληνική πολιτεία θα είναι δίπλα τους. Είμαι βέβαιος ότι η δολοφονία αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη. Για να δικαιωθεί ο νεκρός και η δημοκρατία μας.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»

Κλήρωση Τζόκερ 24/6/2010

8    20   31   32   39
ΤΖΟΚΕΡ:
8

Ένας τυχερός κερδίζει 5 εκ. ευρώ

Δηλώσεις Χρυσοχοϊδη

Δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τις πόλεις και τις γειτονιές ασφαλείς. Οι άνανδροι δολοφόνοι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και θα δικαστούν σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους. Προσωπικά έχασα ένα πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη δήλωσε πριν λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Ένας νεκρός από την τρομοκρατική έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα μέσα δυστχυώς υπάρχει ένας νεκρός από την έκρηξη στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Φέρεται να είναι ο υπασπιστής του στενός συνεργάτης του υπουργού που πήγε να ανοίξει το παγιδευμένο δέμα.

Αιματηρή έκρηξη στο υπουργείο Δημοσιας Τάξης

Ισοπεδώθηκε τελείως  το γραφείο που έγινε η έκρηξη πριν λίγη ώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , ενώ φαίνεται ότι εκείνη την ώρα ο υπουργός ήταν στο γραφείο του.... που είναι σε κοντινή απόσταση. Οι πληροφόριες λένε ότι ο υπουργός είναι καλά , ενώ υπάρχουν φόβοι για ένα θύμα ....

Νέα απάντηση Τζίγγερ στον Βγενόπουλο

Η απάντηση Τζίγγερ:

"Ανδρέα,

Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.

Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών. Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο. Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη ....διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.

Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές. Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.

Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική. Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.

Με τιμή,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

ΥΓ Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!"

Έκρηξη στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο

Η έκρηξη που έγινε πριν λίγη ώρα έγινε σε γραφείο διπλανό του υπουργού και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του υπασπιστή του στον 7ο όροφο. Μέχρι τώρα αναφέρεται ένα άτομο ως σοβαρά τραυματίας

Έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

7 Ιουλίου η ανακοίνωση βαθμολογιών Πανελλαδικές εξετάσεις 2010

Από το Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Ιωάννη Πανάρετου, ανακοινώνεται ότι, η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η ανακοίνωση των βαθμολογιών στα Λύκεια της χώρας αναμένεται να γίνει στις 7 Ιουλίου 2010.

ΝΠΔΔ, οργανισμοί και υπηρεσίες που καταργούνται Φορείς που συγχωνεύονται

ΝΠΔΔ, οργανισμοί και υπηρεσίες που καταργούνται :
Μουσείο και Βιβλιοθήκη του Εθνικού Τυπογραφείου
Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής
Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής
Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών
Εθνική Ακαδημία Γραμμάτων και Επιστημών
Ιόνιος Ακαδημία
Διεθνής Ικάριος Αεραθλητική Ακαδημία...
Ενωση για την Αντισεισμική Προστασία των κρατών-μελών του οργανισμού για την οικονομική συνεργασία του Εύξεινου Πόντου
Εθνικό Κέντρο Ερευνών Υγείας
Ινστιτούτο Ερευνας και Ελέγχου Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας
Κέντρο Κληρονομικών Νόσων Αίματος
Ινστιτούτο Κοινωνικής Δημογραφίας και Ερευνας
Εθν. Παρατηρητήριο Ατόμων με Αναπηρίες
Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης (51 υπηρεσιακές μονάδες)
Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος
Επιστημονικό και Ερευνητικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας
Επίσης λύονται και τίθενται σε εκκαθάριση οι ανώνυμες εταιρείες:
Δημόσια Επιχείρηση Πολεοδομίας και Στέγασης
Ιχθυοκαλλιεργητικό Κέντρο Αχελώου
Ολυμπιακό Χωριό
ΑΓΡΟΓΗ

Φορείς που συγχωνεύονται

Συγχωνεύονται οι παρακάτω φορείς και ΑΕ με την παράλληλη μεταφορά του τακτικού προσωπικού:

Το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Η Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης
Το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Οι εταιρείες «Ελληνικό Κέντρο Αργιλομάζης ΑΕ», «Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοΐας ΑΕ, «ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ ΕΠΕ», και Κέντρο Ελληνικής Γούνας συγχωνεύονται μέσω απορρόφησης στην «ΕΛΚΕΔΕ Κέντρο Τεχνολογίας και Σχεδιασμού Α.Ε.»
Η Εταιρεία Διανομής αερίου απορροφάται από τη Δημόσια Επιχείρηση παροχής αερίου.

Aftodioikisi.gr

Απάντηση Βγενόπουλου στην πρόταση Βαρδινογιάννη

Η Απάντηση Βγενόπουλου αναφέρει:
Έστειλα σήμερα την κάτωθι επιστολή στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

"κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι
24 Ιουνίου 201

Γιάννη,
Στη σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση που σου κατέθεσα, υποδεικνύοντας και τις .... συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται σε συναλλαγές δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ, μου απάντησες δίνοντάς μου ένα τελεσίγραφο 48 ωρών που, φυσικά, δεν μπορεί να είναι αποδεκτό.

Επίσης δεν μπορώ να υπαναχωρήσω από την προτεινόμενη διαδικασία τη στιγμή που η αποτίμηση και οι εκθέσεις της Deloitte (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ενήργησε σαν Ορκωτός Ελεγκτής και δεν έκανε έλεγχο) έχουν απορριφθεί από εμάς και προφορικώς αλλά και εγγράφως και έχουν αποτελέσει έναν από τους λόγους της επιδείνωσης των σχέσεών μας, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ούτε πρόσφατος επίσημος ισολογισμός της ΠΑΕ επιβεβαιωμένος από τους μόνιμους ελεγκτές της εταιρείας.

Ως προς το προπονητικό κέντρο της Παιανίας η διαφορά μας θα μπορούσε ίσως να ξεπερασθεί μέσα από μια μακροχρόνια μίσθωση, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι οι αρνητικές ταμειακές ροές που θα προκύψουν θα επηρεάσουν αντίστοιχα την αποτίμηση της ΠΑΕ, η οποία καλύπτει ήδη και όλα τα έξοδα και τα έργα συντήρησης και βελτίωσης της Παιανίας αυξάνοντας την αξία της.

Αν αντιλαμβάνομαι καλά τη σκοπιμότητα του τελεσιγράφου και της απόρριψης της ορθής διαδικασίας που πρότεινα, υπό την προϋπόθεση ότι πράγματι επιθυμείς να ολοκληρώσουμε μια δίκαιη και ορθή συναλλαγή, φαίνεται ότι ανησυχείς για την αναστάτωση που μπορεί να προκύψει εν μέσω του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας που έχει ήδη καθυστερήσει. Παρότι δεν βλέπω τι εμποδίζει να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, άλλωστε ήδη έχεις προσλάβει τον κ. Φρέιτας και προχώρησες στις διοικητικές αλλαγές που επιθυμούσες, σέβομαι την ανησυχία σου και δεν θέλω να σου δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στο να κάνεις το καλύτερο που νομίζεις εσύ για τον Παναθηναϊκό.

Τέλος συμφωνώ μαζί σου ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας, θα προσέθετα δε ότι και η δική τους ανάμειξη υπό μορφή πιέσεων είτε προς τους Πωλητές είτε προς τους Αγοραστές δεν είναι εποικοδομητική.

Σε διαβεβαιώνω ότι εμείς της ΠΕΚ, αν μας χρειασθείς, θα είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε, όπως κάναμε και την τελευταία διετία με τα 67 εκατ. Ευρώ που βάλαμε στο ταμείο της ΠΑΕ και τη στήριξη της απόλυτα επιτυχημένης Προεδρίας του κ. Ν. Πατέρα. Ακόμη, θα είμαστε εδώ για να αγοράσουμε τις μετοχές σου αν αποφασίσεις πραγματικά να πουλήσεις. Όμως και η βοήθειά μας και η πιθανή εξαγορά μπορεί να προχωρήσουν μόνο με κοινά αποδεκτούς όρους.

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία για τον Παναθηναϊκό μας.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

Να μου επιτρέψουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να τους παρακαλέσω να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, να έχουν ψυχραιμία, υπομονή και να στηρίζουν την ομάδα ανεξάρτητα της οποιασδήποτε ιδιοκτησίας της ΠΑΕ».

20 εκ. ευρώ για προγράμματα Leader στους νομούς Ιωαννίνων , Θεσπρωτίας, Καρδίτσας , Ευρυτανίας και Βοιωτίας

Η Υπουργός, Κατερίνα Μπατζελή υπέγραψε 3 συμβάσεις με τις αντίστοιχες αναπτυξιακές εταιρίες των Νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Ευρυτανίας και Βοιωτίας.
Οι συμβάσεις συνολικού ύψους σχεδόν 20 εκατομμυρίων Ευρώ αφορούν την υλοποίηση τοπικών προγραμμάτων LEADER, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 - 2013.
Πιο αναλυτικά:....

1) Ν. Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας

Δημόσια Δαπάνη: 6.150.000

Συνολικός προϋπολογισμός: περίπου 9.000.000 Ευρώ

Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας αφορά 14 Δήμους/ Κοινότητες (90 Δημοτικά/ Κοινοτικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.296,30 km2 και πληθυσμό 18.454 κατοίκους. Το πρόγραμμα με βάση το δίπολο «ποιοτικά προϊόντα - ήπια τουριστική ανάπτυξη», στοχεύει στην προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, στην πολυτομεακή επιχειρηματική ανάπτυξη με άξονα την αγροδιατροφική αλυσίδα και τα προϊόντα ποιότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας, τη δημιουργία ενιαίου τουριστικού προϊόντος με άξονα το φυσικό περιβάλλον και τον πολιτισμό και βαρύτητα στο δυτικό τμήμα του Νομού, την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, την προστασία των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών πόρων.



2) Ν. Καρδίτσας και Ευρυτανίας

Δημόσια Δαπάνη: 7.000.000 Ευρώ

Συνολικός προϋπολογισμός: περίπου 12.000.000 Ευρώ

Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER των Νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας αφορά 14 Δήμους και 1 Κοινότητα (93 Δημοτικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.636,61 km2 και πληθυσμό 71.824 κατοίκους. Ο κεντρικός θεματικός άξονας για την αναζωογόνηση της υπαίθρου της πεδινής Καρδίτσας, λίμνης Ν. Πλαστήρα και Φουρνά Ευρυτανίας αποτελεί ένα κοινό όραμα των τοπικών φορέων. Γύρω από αυτόν διαρθρώνεται η αναπτυξιακή στρατηγική που περιλαμβάνει στόχους, όπως την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και την πρόσβαση στις αγορές, την ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων και την αύξηση της επισκεψιμότητας, τη διαφοροποίηση των οικονομικών δραστηριοτήτων, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και μείωση των ανισοτήτων, την ανάδειξη του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, την τόνωση της εξωστρέφειας, την προώθηση ίσων ευκαιριών, την ανάδειξη πολιτισμικών στοιχείων.





3) Ν. Βοιωτίας

Δημόσια Δαπάνη: 6.500.000 Ευρώ

Συνολικός προϋπολογισμός: περίπου 11.000.000 Ευρώ

Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER του Νομού Βοιωτίας αφορά 17 Δήμους / Κοινότητες (38 Δημοτικά/ Κοινοτικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.372,75 km2 και πληθυσμό 57.186 κατοίκους. Η περιοχή είναι πλούσια σε ιστορία, τόπος περιήγησης και ήπιας σωματικής άσκησης σε ένα εύφορο σε παραγωγή και πλούσιο σε εναλλαγές περιβάλλον. Το πρόγραμμα έχει στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής και αγροτικής κληρονομιάς της περιοχής, την ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, τη βελτίωση της ελκυστικότητας της περιοχής ως τόπου απασχόλησης και κατοικίας, την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας, σε τοπικό επίπεδο και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.




Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα τοπικά προγράμματα LEADER στις ιστοσελίδες:

www.epirussa.gr (Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.)

www.anka.gr (Αναπτυξιακή Καρδίτσας Α.Ε.)

www.elikonas.gr (Ελικώνας - Παρνασσός Αναπτυξιακή Α.Ε.)

1η Ανάβαση Αχλαδοκάμπου

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης, με έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων (ΕΘ.Ε.Α), διοργανώνει την "1η Ανάβαση Αχλαδοκάμπου", το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Ιουλίου, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Άργους (περιοχή "Κολοσούρτη").
Η διαδρομή θα γίνει σε δύο σκέλη, μήκους 4,8 χλμ. για κάθε σκέλος.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 3 Ιουλίου, 8 με 10 το πρωί και τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 11:00, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 10 το πρωί.
Στον αγώνα που προσφέρει ταχύτητα, θέαμα και... δεξιοτεχνία συμμετέχουν οδηγοί απ' όλη την Ελλάδα, αφού εντάσσεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων, και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κοινότητας Αχλαδοκάμπου και με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης.

AΠΕ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων δήμου Κυπαρισσίας Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010

Πλούσιο σε μουσικές – θεατρικές – αθλητικές και παραδοσιακές εκδηλώσεις είναι και φέτος το πολιτιστικό καλοκαίρι στην Κυπαρισσία.
Κυριακή 4-7-2010 : Μουσική
Μικτή χορωδία Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης στο θέατρο του Κάστρου
Τετάρτη 7-7-2010 : Μουσική
Κουαρτέτο Σαξοφώνων στο μπαλκόνι του Κάστρου
Δευτέρα 26-7-2010 : Θέατρο
«Μαλλιά Κουβάρια» από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας στο λιμάνι Κυπαρισσίας
Τρίτη 27-7-2010 : Μουσική
Συναυλία Αλκίνοου Ιωαννίδη στο λιμάνι Κυπαρισσίας...

Τρίτη 3-8-2010 : Θέατρο
«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Τετάρτη 4-8-2010 : Μουσική
Τζαζ μουσική βραδιά στο μπαλκόνι του Κάστρου

Πέμπτη 5-8-2010 έως Τρίτη 10-8-2010 : Παράδοση
Παζάρι αντικών στα καλντερίμια της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας

Σάββατο 7-8-2010 : Παιδικό Θέατρο
«Ομήρου Οδύσσεια» Κάρμεν Ρουγγέρη στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Σάββατο 7-8-2010 & Κυριακή 8-8-2010 : Αθλητισμός

Τουρνουά Beach Volley στην παραλία Άι-Λαγούδη

Τετάρτη 11-8-2010 : Μουσική
Τζαζ μουσική βραδιά στο μπαλκόνι του Κάστρου

Παρασκευή 13-8-2010 : Μουσική
Συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κυπαρισσίας

Σάββατο 4-9-2010 & Κυριακή 5-9-2010 : Παράδοση
Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας

Και μην ξεχνάτε τα παραδοσιακά πανηγύρια του Δήμου μας...

Καλό καλοκαίρι!!!

Φερνάντο Σάντος ο διάδοχος του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής μας ομάδας ο οποίος μέσα στο επόμενο χρονικόμ διάστημα αναμένεται να υπογράψει και το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ ...
Related Posts with Thumbnails