Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Σώοι όλοι οι επιβάτες του αεροπλάνου ......US Airways Flight 1549

Σώοι και οι 153 επιβάτες του αεροπλάνου που προσθαλασσώθηκε αναγκαστικά σε ποτάμι της Νέας Υόρκης .... τέλος καλό όλα καλά

Airplane in Hudson River after failed takeoff, FAA says


Emergency officials are responding to a downed plane in the Hudson River in New York City, according to the city fire and police departments

The FAA confirmed US Airways Flight 1549, an Airbus A320 headed from New York's LaGuardia Airport to Charlotte, North Carolina, was down in the river following a failed takeoff.
The U.S. Coast Guard said units were also responding, and a ferry on site was dropping life jackets into the water.
The plane approached the water at a gradual angle and made a big splash, according to a witness watching from an office building.
"It wasn't going particularly fast. It was a slow contact with the water that it made
http://edition.cnn.com/2009/US/01/15/new.york.plane.crash/index.html

προσθαλάσσωση αεροπλάνου στη Νέα Υόρκη

αναγκαστικη προσθαλάσσωση αεροπλάνου με 135 επιβάτες σε ποτάμι της Νέασ Υόρκης .... αγωνιώδεις προσπάθειες να το κρατήσουν στην επιφάνεια του νερού
το αεροπλάνο είναι της US Airways και το προσθαλάσσωσε ο πιλότος του στον ποταμό Χάντσον που χωρίζει το Μανχάταν από το Ν.Τζέρσεϊ.

BOYTIA 9% ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 34 ΔΟΛ.


ΒΟΥΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ -9% ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 34 ΔΟΛΑΡΙΑ.....

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ .... ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!!

Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του,
φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει..

Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.

Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια από τα δεξιά...
Τον χαβά του άλλος.
Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει: -Φίλαράκι, αυτό που γκαμάς, έφυγκε !!!!!!!!

ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ 0,5%

Νέα μείωση των επιτοκίων σήμερα απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο 0,5% ....έτσι πλεόν έχουν διαμορφωθεί στο στρογγυλό 2%....

αντε να δούμε πότε θα τα ρίξουν και οι ελληνικές τράπεζες στα στεγαστικά να ανασάνει λίγο ο κόσμος ....

Δείτε την πρώτη ελληνική συμμετοχή για το BEST JOB IN THE WORLD. H Mαρία το τόλμησε!

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή στο project του Αυστραλιανού Υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο "Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο", (THE BEST JOB IN THE WORLD) είναι γεγονός! Η αίτηση συμμετοχής γίνεται με ένα βιντεάκι, στην ιστοσελίδα http://www.islandreefjob.com .
H ιστοσελίδα "σέρνεται" βέβαια, αλλά εμείς ανακαλύψαμε την πρώτη Ελληνίδα, που έστειλε το βιντεάκι συμμετοχής (με πολύ χιούμορ) και είναι βέβαιη ότι θα είναι η τυχερή!

http://taxalia.blogspot.com/2009/01/video-best-job-in-world-h-m.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΜΠΙΝΑ .... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ...

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παραστάνουν κάποιοι άγνωστοι, προφανως κομπιναδόροι .....τηλεφωνώντας σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων, διοικητές νοσοκομείων, μητροπολίτες, ηγούμενους ιερών μονών, διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, τηλεοπτικών σταθμών και εμπορικών επιχειρήσεων και ζητούν τι άλλο οικονομική συνδρομή για να ενισχύσουν αναξιοπαθούντα άτομα. Σχετική ανακοίνωση έβγαλε και ο Άρειος Παγος ..... για αυτό προσοχή...

Ακουστε τηλεφωνικη επικοινωνια του βουλευτή Μιχάλη Τιμοσίδη από την Παλαιστίνη




http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Κτήριο του ΟΗΕ χτύπησαν οι Ισραηλινοί στη Λωρίδα τησ Γάζας ....

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί το κτίριο του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στη Γάζα, μετά από βομβαρδισμό που δέχθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις. Στο κτίριο στεγάζονται και γραφεία διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως το Reuters. Τραυματίες τουλάχιστον δύο δημοσιογράφοι.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους του πρακτορείου Reuters, που εργάζονταν εκείνη την ώρα, φαίνεται ότι ο 13ος όροφος του Πύργου Αλ-Σουρούκ επλήγη από ισραηλινό πύραυλο ή βλήμα. Οι εργαζόμενοι του πρακτορείου απομακρύνθηκαν από τα γραφεία.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τουλάχιστον ένας δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου του Αμπου Ντάμπι, ο οποίος εργαζόταν στον 14ο όροφο του Πύργου, τραυματίσθηκε. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματισμό δύο Παλαιστίνιων εικονοληπτών.
πηγη:in.gr

Κοπή πίττας Αποφοίτων Λυκείου Κυπαρισσίας και βράβευση αριστούχων μαθητών.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η φετινή εκδήλωση της κοπής της πίττας του Συλλόγου των Αποφοίτων του Λυκείου Κυπαρισσίας και της βράβευσης των 2 πρώτων αριστούχων αποφοίτων του Λυκείου Κυπαρισσίας, σχολικού έτους 2007-2008, που έλαβε χώρα την Κυριακή 11-1-2009 στην Αθήνα, στη Μουσική Ταβέρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ».
Μετά το καλωσόρισμα από τον Ταμία του Συλλόγου Γιάννη Μητρόπουλο και τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο Θανάση Καράμπελα, επακολούθησε η βράβευση.
Οι βραβευθείσες δυο πρώτες μαθήτριες ήταν:
1η Σάλλα-Ηλιοπούλου Αθανασία, με βαθμό απολυτηρίου 19 και 7/10 που πέτυχε στην Νομική Σχολή Αθηνών και
2η Παρασκευοπούλου Δήμητρα, με βαθμό 19 και 6/10 που πέτυχε στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου Κρήτης.
Στις αριστούχες μαθήτριες, που συνοδευόντουσαν από τους γονείς, επιδόθηκαν έπαινοι και χρηματικά ποσά.
Στην 1η , τον έπαινο μαζί με το αντιπροσωπευτικό ποσό των 1000 ΕΥΡΩ, που ήταν ευγενής χορηγία της Κας Κυριακού, Συμβολαιογράφου από την Σπηλιά και που είναι και μέλους του Συλλόγου των Αποφοίτων, τον επέδωσε η ιδία η Κα Κυριακού.
Στην 2η , τον έπαινο και το χρηματικό ποσό των 600 ΕΥΡΩ, που ήταν προσφορά του Συλλόγου των Αποφοίτων, τον επέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου ο Κος Τίμος Φλέσσας.
Οι δυο μαθήτριες, μετά την παραλαβή των επαίνων τους, έλαβαν το λόγο και ευχαρίστησαν τους κύριους συντελεστές της επιτυχίας τους, που ήταν οι γονείς τους και οι καθηγητές τους και το Σύλλογο για την τίμησή τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Διευθύντρια του Λυκείου Κυπαρισσίας Κα Πρίτσα Αικατερίνη, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και σημείωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Λύκειο της Κυπαρισσίας και που αποδεικνύεται από το πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που σημειώνεται κάθε χρόνο, και ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, στην εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.
Στη συνέχεια ο Κος Κώστας Βουδούρης, καθηγητής Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Συλλόγου μας, έλαβε το λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και συνεχάρη τις αριστούχες.
Μετά τη διαδικασία της επίδοσης των επαίνων, ακολούθησε γλέντι και χορός με την πολύ καλή ζωντανή μουσική του κέντρου.
Στο χορό, συμμετείχαν και οι βραβευθείσες με την Διευθύντριά τους.
Ευμενή ήταν τα σχόλια των παρευρεθέντων, για την όλη εκδήλωση.

Γιάννης Μητρόπουλος

Επιστρέφει το Αριων μετά τις απειλές των Ισραηλινών....

Σύμφωνα με ενημέρωση που έδωσε ο καπετάνιος του «Αρίων», ενώ το πλοίο βρισκόταν σε απόσταση 92 ναυτικών μιλίων από το Ακρωτήρι Κάβο Γκρέκο, το προσέγγισαν τρία Ισραηλινά πολεμικά πλοία, τα οποία άναψαν τους προβολείς τους και τους έστρεψαν προς το σκάφος, με αποτέλεσμα να μην έχει ορατότητα για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του. Ταυτόχρονα, με μεγάφωνα οι Ισραηλινοί απείλησαν ότι αν το σκάφος συνέχιζε την πορεία του προς τη Γάζα, θα δεχόταν επίθεση.

Έτσι μετά από όλα αυτά επιστρέφει πίσω στο λιμάνι της Λάρνακας ....
Related Posts with Thumbnails