Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ - Ατλέτικο κρίσιμος αγώνας για πρόκριση στους ομίλους του Champions League


Κρίσιμο παιχνίδι απόψε για τον ΠΑΟ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ . Οι πράσινοι θέλουν θετικό και μόνο αποτέλεσμα στο πρώτο αυτό παιχνίδι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στους Ισπανούς. Ο αγώνας ξεκινά στις 9.45 και τον μεταδίδει ζωντανά η ΝΕΤ....


Σε καταστάση Υψηλού Κινδύνου για φωτιές η μισή χώρα αύριο ....


Σε κατάσταση υψηλού κινδύνου μπαίνει η μισή χώρα για τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιών , σύμφωνα με το χάρτη της Πολιτικής Προστασίας η Πελοπόννησος η Στερεά Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται στην κλίμακα 4 από τις 5 που υπάρχουν , ενώ πολλές περιοχές ακόμη βρίσκονται στην κλίμακα 3.
Από ότι έχουμε πληροφορηθεί οι νομαρχίες και οι δήμοι έχουν τεθεί σε επιφυλακή όπως και οι κατά τόπους πυροσβεστικές υπηρεσίες ...
Προσοχή από όλους μας λοιπόν ....


Νυχτερινή βουτιά με το δίκυκλο στο Λιμάνι της Πύλου

Ανασύρθηκε, χθές βράδυ από το Λιμάνι της Πύλου μπροστά από το τοπικό Λιμεναρχείο από λιμενικούς και πολίτες 46χρονος άνδρας , ο οποίος κατά δήλωσή του έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα.
Ο 46χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως στο.... Γ.Ν.Ν. Καλαμάτας, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πύλου.

http://newsmessinia.blogspot.com/2009/08/blog-post_9217.html

Παμε Ιταλία ;;;;

Πάμε Ιταλία ;;; Φυσικά όχι για διακοπές αλλά να παίξουμε ΛΟΤΤΟ , αφού πάλι δεν βρέθηκε τυχερός και η τρέλα για το μεγάλο τζακ ποτ ποσό πάνω από 140 εκ. ευρώ έχει χτυπήσει κόκκινο. Τι λέτε πάμε ;; Μπορεί να πάμε με καράβι και να γυρίσουμε με δικό μας.
Πολύ αισιόδοξα βλέπω ξεκινήσαμε σήμερα....
Άντε Καλή Μέρα σε όλους και όλες


Related Posts with Thumbnails