Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

ΜΕ 3-0 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΕΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ , ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....

ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΙΚΑΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ....
ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΒΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ...

ΣΤΟ 0,4% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ....

ΣΤΟ 0,4% ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πολλαπλή βομβιστική επίθεση συγκλόνισε το Νέο Δελχί,Τουλάχιστον 18 νεκροί

Τουλάχιστον 18 άτομα σκοτώθηκαν από σειρά εκρήξεων που σημειώθηκαν σε κεντρικές περιοχές της ινδικής πρωτεύουσας το απόγευμα του Σαββάτου. Την ευθύνη ανέλαβαν οι Μουτζαχεντίν της Ινδίας, υπεύθυνοι και για άλλες επιθέσεις φέτος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις βόμβες εξερράγησαν με διαφορά λίγων λεπτών ανάμεσα στον κόσμου που είχε βγει για τα ψώνια του Σαββατοκύριακου, λίγο πριν από τις 5.00 ώρα Ελλάδας.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε πολυσύχναστο σημείο της αγοράς καθώς και σε χώρο στάθμευσης. Οι εικόνες που μεταδίδονται στην τηλεόραση δείχνουν σκηνές χάους, με τα σωστικά συνεργεία να μεταφέρουν τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν κοντά στα σημεία των εκρήξεων ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εκκενώσουν την περιοχή.
πηγη:in.gr

Η Madonna εντυπωσίασε τους χιλιάδες φανς της στη συναυλία της στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Η Madonna εντυπωσίασε τους χιλιάδες φανς της στη συναυλία της στο Wembley Stadium του Λονδίνου.
Η βασίλισσα της pop παρουσίασε ένα μοναδικό show στους φανς της που βρέθηκαν την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, στη συναυλία της στο Λονδίνο. Η διάσημη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες της και εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία.
Ανάμεσα στους χιλιάδες φανς που βρέθηκαν στο Wembley Stadium για να απολαύσουν live την Madonna ήταν η Gwyneth Paltrow, η Kate Hudson, η Penelope Cruz και η Fergie.
Η συναυλία της Madonna στο Λονδίνο ήταν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, "Sticky and Sweet Tour". Η διάσημη τραγουδίστρια στο πλαίσιο της περιοδείας της θα επισκεφθεί και τη χώρα μας. Η συναυλία της στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.
Πηγη:ant1online.gr

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...

"Με απόλυτη συναίσθηση της ιεράς αποστολής μας και αντιλαμβανόμενοι πλήρως την πραγματικότητα, η οποία διαστρεβλώνεται με υπερβολές και ψεύδη και αναδεικνύεται επίμονα στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, δηλώνουμε τα ακόλουθα:
Η Ιερά Μονή μας από το 1998, ξεκίνησε την προσπάθεια αναγνώρισης της κυριότητάς της επί της Λίμνης Βιστωνίδος και ανταλλαγής της με κτήματα του ελληνικού δημοσίου. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν σε όλη αυτή την περίοδο ήταν απόλυτα νόμιμες και επικυρώθηκαν πολλές φορές από ομόφωνες αποφάσεις τόσο του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, όσο και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Ο στόχος των ενεργειών αυτών, ήταν, όχι οι προσπορισμός οιουδήποτε προσωπικού οφέλους, αφού ως μοναχοί είμεθα ακτήμονες, αλλά η συνέχιση και ενίσχυση του υπερχιλιετούς ιστορικού έργου της Ιεράς Μονής, η συντήρηση και αναστήλωση των μεγάλων μνημειακών χώρων της, η διαφύλαξη και ανάδειξη των ανεκτίμητης αξίας κειμηλιακών θησαυρών της και το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της.
Το πνευματικό έργο ήταν, είναι και θα παραμείνει ιερό μας καθήκον και από αυτό δεν θα μας αποσπάσουν οι πρόσκαιρες εντυπώσεις που δημιουργούνται.
Γνωστοποιούμε ότι η υπόθεση αυτή έλαβε αρχή το 1922 όταν η Νομική Σχολή Αθηνών, με τους επιφανέστερους των καθηγητών της, γνωμοδότησε υπέρ των δικαίων της Ιεράς Μονής μας. Θεωρούμε ότι όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της ελληνικής πολιτείας, που αρμοδίως επιλήφθησαν των σχετικών διαδικασιών επί δεκαετία και πλέον, ενήργησαν έννομα, αντικειμενικά και άμεμπτα, κατ' επίγνωσιν του καθήκοντός τους.
Έχοντας πλήρη πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη θα αποδώσει το δίκαιο, η Γεροντική Σύναξις της Ιεράς Μονής μας απεφάσισε ομοφώνως όπως προβεί στην εξής ενέργεια:
Εντός της προσεχούς εβδομάδος, η Ιερά Μονή θα καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα χρήματα που αποκόμισε από την πώληση των ακινήτων που αντηλλάγησαν και τα οποία θα παραμείνουν ανέγγιχτα. Ταυτόχρονα, θα διατηρήσει αμετάβλητα και ανέγγιχτα όλα τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία της που προέκυψαν ή σχετίζονται με τις πραγματοποιηθείσες ανταλλαγές της Λίμνης Βιστωνίδας. Οι τίτλοι αυτών θα κατατεθούν σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Θεσσαλονίκης και θα συνταχθεί συμβολαιογραφική πράξη.
Με την πιο πάνω ενέργεια, παραδίνουμε στο ελληνικό δημόσιο προς φύλαξιν τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία της Ιεράς Μονής μας, αναμένοντας την ολοκλήρωση της εν εξελίξει εισαγγελικής έρευνας.
Ως προς τις πρόσκαιρες ηχηρές κατηγορίες, όπως αρμόζει στο μοναχικό σχήμα, τις αντιμετωπίζουμε αδιαμαρτύρητα.
Η Γεροντική Σύναξις της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους
31 Αυγούστου/13 Σεπτεμβρίου 2008."

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΦΗ 1-1

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ
ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ 14΄ ΑΛΛΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ 69΄

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΠΗΡΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ ... ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΗ

"Χρυσός" ο Καπελάκης στους Παραολυμπιακους

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, κατέκτησε ο Γιώργος Καπελάκης. Ο έλληνας Παραολυμπιονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50μ ελεύθερο στην κολύμβηση ανδρών, της κατηγορίας S2, με χρόνο 1:04.85.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο ρώσος, Ντμίτρι Κοκάρεφ (1:05.15), και στην τρίτη θέση ο βρετανός, Τζιμ Αντερσον, με χρόνο 1:06.09.

πηγη:spor.gr

LIVERPOOL- MANCHESTER UNITED 2-1

ΜΕ 2-1 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΠΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ....
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΌΝΙΑ.... ΑΠΟ ΤΟ 2001

Επίθεση κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη με «άρωμα» απαγωγής Μυλωνά

Στο στόχαστρο ομάδας 15 κουκουλοφόρων μπήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου το Αστυνομικό Τμήμα της πλατείας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία 15 περίπου άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στο κτίριο του αστυνομικού τμήματος, στην οδό Δωδεκανήσου.
Προκλήθηκαν ζημίες στην είσοδο του κτιρίου, σε δύο περιπολικά, σε ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε 15 μοτοσικλέτες.Από την επίθεση προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ πυροσβέστες έσβησαν τις εστίες φωτιάς.
Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση «Πυρήνες Της Φωτιάς» σε ένδειξη συμπαράστασης, όπως ανέφερε, για τους συλληφθέντες στην υπόθεση της απαγωγής του βιομήχανου Γ.Μυλωνά.

πηγη:Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΕΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ...

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ξεχωριζει την 2η αγωνιστικη όπως και η αναμέτρηση ΞΑΝΘΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πιο συγκεκριμενα σήμερα Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες


Ηρακλής- ΟΦΗ (Nova, 16:45)

Ξάνθη- Ολυμπιακός (NET, 16:45)

Παναθηναϊκός- Πανθρακικός (ET1, 19:00)

Πανσερραϊκός- Πανιώνιος (Alpha, 21:15)


Ενώ αύριο Κυριακή


Αστ. Τρίπολης- Λάρισα (ΝΕΤ, 19:00)

Εργοτέλης- Άρης (Nova, 19:00)

Λεβαδειακός- Θρασύβουλος (19:00)

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (Nova, 21:15)

FREE VIDEO GAME ΑΠΟ ΤΗΝ Τ- enterprise, ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Sarah Palin

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
http://www.t-enterprise.co.uk/flashgame/playgame.aspx?id=polarpalin

Σύγκρουση τρένων στο Λος Αντζελες

Τουλάχιστον 10 νεκροί και 40 --κατα άλλες πηγές -- 100 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός από τη σύγκρουση επιβατικού με φορτηγό τραίνο σε προάστιο του Λος ʼντζελες, σύμφωνα με αξιωματούχους και διασώστες.
Το επιβατικό τραίνο της Metrolink μετέφερε 350-400 επιβάτες όταν συγκρούστηκε με το φορτηγό της Union Pacific, που χειρίζονταν δυο μηχανοδηγοί

Με πληροφορίες απο:naftemporiki.gr- in.gr

Συναυλία του Γκάρι Μουρ απόψε στο Φάληρο

Δέκα οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά το Still Got the Blues παραμένει ένα από τα καλύτερα μπλουζ των τελευταίων δεκαετιών.
Απόψε , ο Γκάρι Μουρ θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο).
Ο διάσημος κιθαρίστας θα ερμηνεύσει παλιές, αλλά και νεώτερες επιτυχίες του, όπως τα Οut Ιn Τhe Fields, Ρarissien Walkaways, Εmpty Rooms, Still Got Τhe Βlues, Cold Day Ιn Ηell, ενώ θα παρουσιάσει και κομμάτια από το νέο του άλμπουμ Βad For Υou Βaby, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.
Εισιτήρια 45 ευρώ.
πηγη:in.gr

ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1986.....

Ο σεισμός μεγέθους 6 βαθμών την κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη Μεσσηνία στις 13 Σεπτεμβρίου 1986 ήταν ιδιαίτερα καταστροφικός. 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 80 τραυματίστηκαν. Στην πόλη της Καλαμάτας κατέρρευσαν 4 πολυκατοικίες., με την μεγαλύτερη τραγωδία να στήνετα στην οδό Αρίστείδου.
Από τα 9.124 κτίρια της Καλαμάτας το 20% κρίθηκαν κατεδαφιστέα, το 16% έπαθαν σοβαρές βλάβες, το 36% έπαθαν ελαφρές βλάβες και μόνο το 28% δεν έπαθαν βλάβες.
Το χωριό Ελαιοχώρι καταστράφηκε ενώ τα χωριά Βέργα, Πολιανή, Αρης, Αρτεμησία και Νέδουσα έπαθαν σοβαρές ζημιές. Παρατηρήθηκαν πτώσεις βράχων από τον Ταΰγετο και διακόπηκε η κυκλοφορία στον οδικό άξονα Σπάρτης-Καλαμάτας για 24 ώρες.
Ο μεγαλύτερος μετασεισμός μεγέθους 5,4 έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου.
Η Καλαμάτα κάθε χρόνο τέτοια μέρα θυμάτε την τραγική αυτή δοκιμασία....

με πληροφορίες απο conceptum.gr
Related Posts with Thumbnails