Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ALTER

Η γνωστή πλεόν οργάνωση ΣΕΧΤΑ Επαναστατών αναλαμβάνει την επίθεση που έγινε πριν λίγες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Η προκήρυξη στάλθηκε στα ΝΕΑ και όπως αναφέρει η εφημερίδα στο site της αύριο θα δημοσιευθεί


Φάρσα για βόμβα σήμερα σε σχολείο της Καλαμάτας

Φάρσα για βόμβα σήμερα το πρωί στο 6ο Ενιαίο Λύκειο Καλαμάτας, άγνωστος τηλεφώνησε το πρωί στο σχολείο και είπε ότι θα εκραγεί βόμβα.
Το τηλεφώνημα έγινε περίπου στις 9 και σε λίγη ώρα εκκενώθηκε το σχολείο με μαθητές και εκπαιδευτικούς να βγαίνουν στο προαύλιο σε ανοικτό χώρο. Παράλληλα στο σημείο..... έφτασαν άνδρες της αστυνομίας που ερεύνησαν το κτήριο , για να αποδειχθεί ότι τελικά ήταν φάρσα.

Έκρηξη της εγκληματικότητας και στην Μεσσηνία το 2008

Έκρηξη βίας στη Μεσσηνία με 17 ληστείες, 795 διαρρήξεις, 194 κλοπές Ι.Χ. και 140 συλλήψεις ατόμων για υποθέσεις ναρκωτικών είχαμε μέσα στο 2008.
Αυτό δείχνουν τα στοιχεία εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, τα οποία παρουσίασε χθες ο αστυνομικός διευθυντής Ι. Ηλιόπουλος σε εκδήλωση στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας για την πολιτική δημόσιας τάξης και ασφάλειας της ΕΛΑΣ έτους 2009.
Αν στα στοιχεία προστεθούν και τα διάφορα μικροεγκλήματα που δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τότε η εγκληματικότητα στη Μεσσηνία είναι κατά πολύ χειρότερη.
Σε ό,τι αφορά το μείζον θέμα των ναρκωτικών, το πρόβλημα.... εντοπίζεται κατά κύριο λόγο, όπως σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, στην καλλιέργεια κάνναβης.
Η Αστυνομική Διεύθυνση προβληματίζεται και για την αυξητική τάση που παρουσιάζουν η χρήση – διακίνηση των «σκληρών» ναρκωτικών, όπως είναι η ηρωίνη και η κοκαΐνη.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, το 2007 οι διαπραχθείσες ληστείες στο νομό ήταν μόλις 5, ενώ το 2008 εκτινάχθηκαν στις 17. Από αυτές, εξιχνιάστηκαν οι 10, ποσοστό επιτυχίας δηλαδή για την Ελληνική Αστυνομία 59%.
Αυξητική τάση παρουσιάζουν, όπως τονίστηκε, και οι κλοπές – διαρρήξεις. Το 2007 ήταν 718 και το 2008: 795, αύξηση κατά 11%. Σύμφωνα με τους αριθμούς, δηλαδή, κάθε ημέρα του προηγούμενου χρόνου στη Μεσσηνία γίνονταν περισσότερες από δύο διαρρήξεις. Το ανησυχητικό είναι ότι από αυτές εξιχνιάστηκαν μόνο οι 148, ποσοστό δηλαδή 19%.
Την ανιούσα για το 2008 πήρε και η κλοπή οχημάτων, αφού διαπράχθηκαν 194 τέτοιες παραβάσεις έναντι 108 την προηγούμενη χρονιά. Εξ αυτών εξιχνιάστηκαν οι 83, ποσοστό δηλαδή επιτυχίας 43%.
Σε αντίθεση με την παραπάνω κατάσταση, το 2008 βελτιώθηκε η εικόνα σε ό,τι αφορά τον αριθμό παραβάσεων σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Το 2007 υπήρχαν δύο (2) περιπτώσεις και το 2008 μόλις μία.
Σχετικά με το μείζον θέμα των ναρκωτικών, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο, όπως σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, στην καλλιέργεια κάνναβης. Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο ναρκωτικό, η Αστυνομική Διεύθυνση προβληματίζεται για την αυξητική τάση που παρουσιάζουν η χρήση – διακίνηση των «σκληρών» ναρκωτικών, όπως είναι η ηρωίνη και η κοκαΐνη.
Το 2007 την Αστυνομική Διεύθυνση απασχόλησαν 114 υποθέσεις ναρκωτικών και συνελήφθησαν 120 άτομα, ενώ για το 2008 οι αριθμοί αντίστοιχα είναι: 119 και 140 άτομα. Οι κατασχεθείσες ποσότητες ηρωίνης – μορφίνης για το 2007 ήταν 449,44 γραμμάρια και το 2008: 375,80 γραμμάρια. Οι αντίστοιχες ποσότητες κοκαΐνης για το 2007 ήταν 491,80 γραμμάρια και το 2008: 91,40 γραμμάρια, κάνναβης 138.064,80 γραμμάρια και το 2008: 20.671,66 γραμμάρια και 2.287 δένδρα το 2007 αντί 3.287 για το 2008. Τέλος, το 2007 κατασχέθηκαν 495 ναρκωτικά χάπια, ενώ το 2008: 307.

Οδική ασφάλεια
Το 2007 στη Μεσσηνία είχαμε 31 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα, ενώ το 2008: 28. Αντίθετα, ο συνολικός αριθμός παθόντων (νεκροί +τραυματίες) από τροχαία ατυχήματα το 2007 ήταν 218 και το 2008 αυξήθηκε σε 256.
Από την άλλη πλευρά, το 2007 υπήρχαν καταγεγραμμένες 1.689 παραβάσεις μέθης και το 2008: 1578.
Όπως επισήμανε ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, η αύξηση του αριθμού των παθόντων την προηγούμενη χρονιά οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός της έλλειψης παιδείας και οδηγικής συνείδησης από ένα ποσοστό των χρηστών των οδών, στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και σε λοιπούς αστάθμητους παράγοντες (καιρικές συνθήκες).

πηγη:Εφημερίδα Θάρρος Μεσσηνίας

Το φαινόμενο της Πετρούλας

Δεν είναι η τρίλεπτη προσπάθεια ανύψωσης του (αν)ηθικου του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού που κάνει την Πετρούλα του Καιρού του Μαλέλη φαινόμενο.
Είναι το τηλεοπτικό πεντοζάλι που ακολούθησε...
Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την θεματολογική ανομβρία, στις κατινοεκπομπές πέφτουν με τα μούτρα σε ότι σαλεύει.
Έτσι αρκούσε μία ξανθιά να λέει τον καιρό σαν να έχει ξεχάσει να βγάλει τα love balls για να κάνουν ολόκληρα αφιερώματα Λαμπίρες, Σκορδές και άλλες απόγονες της Τατιάνας Κατινίδου.
Μέχρι την άνοιξη άπαντες θα έχουν .....ξεχάσει την Πετρούλα. Θα την ξαναθυμηθούν μόλις αρχίσουν τα μπάνια μιας και θα σκάσει μύτη με μαγιό να πει τον καιρό. Αλλά ως πότε θα έχει πέραση το τηλε-μπανιστίρι; Ε, δεν είναι δα και καμιά Τζέσικα Άλμπα να μην την χορταίνεις.
Άλλο όμως το να ασχοληθείς για λίγο με το νέο lay out (ή πιο σωστά lay down) του καιρού και άλλο να μιλάς για την Πετρούλα λες και είναι το μέλλον της Ελληνικής τηλεόρασης.
Ποιοί όμως πέφτουν σε αυτό το επίπεδο; Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι είναι όσες (ναι, γυναίκες ασχολούνται κυρίως) καλοβλέπουν μία θεσούλα στο Star. Το γλύψημο στον Σταμάτη Μαλέλη, διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star δίνει και παίρνει. Και λογικά θα πρέπει ακόμα και ο ίδιος να στεναχωριέται που αν και τόσα χρόνια δημοσιογράφος και με βλέψεις να κατέβει και στην πολιτική (με το ΠΑΣΟΚ) χαίρει αναγνώρισης για... επιτυχίες τύπου Πετρούλας. Από την άλλη, μπορεί και να το διασκεδάζει. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει ότι οι περισσότεροι στην showbiz είναι νουμεράκια.

http://panic-gr.blogspot.com/

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ ....

Σε δωρεάν αναβάθμιση όλων των ταχυτήτων ADSL προχωρά ο ΟΤΕ από τις αρχές Απριλίου σε όλη την χώρα, έτσι χωρίς κόστος επιβάρυνσης και στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ευρυζωνικότητας στην χώρα μας οι νέες
ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής:....
Για τις συνδέσεις με ονομαστική ταχύτητα 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps και οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps.
Να σημειώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις αυτές αφορούν όλους τους καταναλωτές του ΟΤΕ
Related Posts with Thumbnails