Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Χάρτης με τα μπλόκα των Αγροτών σε όλη την Ελλαδα...


τον χάρτη τον βήκαμε στο Zougla.gr

και από ότι φαίνεται μόνο στην Πελοπόννησο δεν υπάρχουν κινητοποιήσεις αγροτών ....
Λέτε εκεί να τα έχουν λύση όλα τα προβλήματα τους .....

ΠΑΚΕΤΟ 500 ΕΚ, ΕΥΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Μέτρα στήριξης ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ για τους αγρότες ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σωτήρης Χατζηγάκης.Όπως τόνισε αυτό το πακέτο μέτρων αποτελεί προϊόν γόνιμου διαλόγου με εκπροσώπους αγροτών και σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.Πιο συγκεκριμένα, θα δοθούν από το ΕΛΓΑ:..
-Στους βαμβακοπαραγωγούς: 75 εκατ.ευρώ
-Στους καλλιεργητές αραβόσιτου: 100 εκατ.ευρώ
-Στους ελαιοπαραγωγούς: 50 εκατ. ευρώ
-Στους καλλιεργητές οπωροφόρων: 100 εκατ.ευρώ
-Για κάλυψη κινδύνων: 100 εκατ.ευρώ
-Έκτακτες ενισχύσεις: 75 εκατ.ευρώ
Ο κ. Χατζηγάκης τόνισε επιπλέον ότι η επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης θα αφορά μόνο τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
πηγη:n.gr

Ο πιο sexy καιρός στο STAR με την Πετρούλα Κωστίδου....

Να και το δελτίο καιρού του star που λέει η Πετρούλα! Η πρώην... μοντέλα λέει τον καιρό με νάζι και αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ πάνω από το 20% στο σημερινό δελτίο της.
Όσοι δεν προλάβατε να δείτε τον καιρό, δείτε τον σήμερα
Για να ξέρετε δηλαδή τι καιρό θα κάνει, όχι τίποτα άλλο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


http://troktiko.blogspot.com/2009/01/o-video-star.html

O τελικός απολογισμός αίματος στην Λωρίδα τησ Γάζας...

Οι ισραηλινές πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας προκάλεσαν το θάνατο 1.330 ανθρώπων και τον τραυματισμό 5.450 άλλων, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των παλαιστινιακών ιατρικών υπηρεσιών. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 437 παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών, 110 γυναίκες, 123 ηλικιωμένοι, 14 γιατροί και τέσσερις δημοσιογράφοι, σύμφωνα με τον Μουαουίγια Χασανέιν, επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στη Γάζα.
Η επιχείρηση 22 ημερών (27 Δεκεμβρίου - 17 Ιανουαρίου) προκάλεσε τον τραυματισμό....1.890 παιδιών και τον βαρύ τραυματισμό 200 Παλαιστινίων κάθε ηλικίας. Εξακόσιοι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε ιατρικά κέντρα εκτός της Λωρίδας της Γάζας για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Από ισραηλινής πλευράς, 10 στρατιώτες και τρεις πολίτες σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
πηγη:Απόσπασμα από ρεπορταζ του athina984.gr

Ξαναορκίστηκε για δεύτερη φορά ο Ομπάμα


Για δεύτερη φορά ορκίστηκε χθες Τετάρτη ο νέος πρόεδρος της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα και αυτό γιατί κατα την ορκομωσία της Τρίτης έγινε λάθος σε μια από τις λέξεις του όρκου , η νέα ορκομωσία....έγινε στο Λευκό Οίκο , αν και επισημάνθηκε ότι το θέμα ήταν καθαρά τυπικό και δεν υπήρχε πρόβλημα , αλλά έγινε από υπερβολική τυπικότητα του νέου προέδρου

Αρνητικό τελικά το δείγμα της Τσουμελέκα .... μπάχαλο και διασυρμός της αθλήτριας ..

Το όνομα της αθλήτριας Αθανασίας Τσουμελέκα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα θετικά αποτελέσματα του επανέλεγχου των 400 δειγμάτων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν έχει αποσταλεί στην WADA, οποιαδήποτε αναφορά για την ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη, θα ζητήσουμε επίσημη ενημέρωση από την Ολυμπιακή Επιτροπή Ελλάδας, την οποία εκπροσωπούν οι κύριοι Κυριακού και Νικολάου, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.
Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.....
για να δώσει απαντήσεις κάλεσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ψαρέλης, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής και πρώην ελεγκτής της Wada.
Έκανε λόγο για ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια σημειώνοντας ότι η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει δομές.
πηγη:skai.gr

Ποινη θανάτου σε κτηνοτρόφο για το σκάνδαλο της Μελαμίνης

Σε θάνατο καταδικάστηκε από δικαστήριο τησ Κίνας ένας από τουσ κατηγορούμενους κτηνοτρόφους για το σκάνδαλο τησ μελαμίνης στο βρεφικό γάλα .
Συνολικά για την όλη υπόθεση κατηγορούνται 21 άτομα , μεταξύ των οποίων και τέσσερα πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας Sanlu η οποία είχε βρθεί στο επίκεντρο του σκανάδλου.
Ένα σκάνδαλο και μια επιμόλυνση γάλακτος που.... στοίχισε την ζωή σε έξι παδιά και περίπου 300 χιλ. ακόμη νόσησαν
Από την δίκη αυτή ήδη έχουν ανακοινωθεί οι δύο πρώτες ποινές που η μία είναι σε θάνατο και η άλλη για άλλον κατηγορούμενο σε ισόβια

Οικονομική ύφεση και απολύσεις σε intel και Sony

Η οικονμική κρίση χτυπά για τα καλά την πόρτα των ηλεκτρονικών εταιρειών αφού τόσο η intel όσο και η sony ανακοίνωσαν περικοπές θέσεων εργασίας και κλείσιμο εργοσταστίων.
πιο συγκεκριμένα η Intel μέσα στο 2009 ανακοίνωσε ότι θα κλείσει πέντε εργοστάσια της στα οποία εργάζονται 6 χιλ. άτομα , βέβαια είπε ότι δεν θα απολυθούν αλλά θα μεταφερθούν σε άλλες μονάδες......
να σημειώσουμε δε ότι τα καθαρά κέρδη τησ intel το τέταρτο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 90%
Η Sony τώρα όπως αναφέρεται αναμένεται να καταγράψει απώλειες 1,7 δισ. δολαρίων για το τρέχον οικονομικό έτος.
ενώ ανακοίνωσε ότι θα κλείσει ένα εργοστάσιο της ,κατασκευής τηλεοράσεων στην Ιαπωνία, καταργώντας έτσι 2.000 θέσεις εργασίας
όπως έχει ανακοινώσει δε νωρίτερα στα σχέδια τησ είναι να απολύσει πάνω από 16.000 εργαζόμενους εντός και εκτός Ιαπωνίας.
Related Posts with Thumbnails