Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Μια απίθανη φάρσα για τον διπλανό σας στο αεροπλάνο !!!!

Ταξιδευεις με αεροπλανο και ο διπλανος σου, σου εχει σπασει για καποιο λογο τα νευρα. Δοκιμασε αυτο:

1. Ηρεμα και αργα ανοιξε την τσαντα του laptop.
2. Βγαλε απο μεσα το laptop
3. Ξεκινησε το
4. Σιγουρεψου οτι ο διπλανος σου βλεπει καθαρα την οθονη σου
5. Κλεισε τα ματια σου, γυρνα το κεφαλι προς τον ουρανο και... ξεκινα να ψιθυριζεις ακαταλαβιστικες λεξεις σαν να προσευχεσαι.
6. Μετα κανε κλικ σε αυτο το site:

http://www.bygeorge.co.nz/images/countdown.swf

Τερματοφύλακας.... καρατέκα.

Δείτε την έξοδο που κάνει ο τερματοφύλακας ...όποιον πάρει ο χάρος !!!!!


Συνέντευξη τύπου Παπανδρέου...με νόημα

Συνέντευξη τύπου θα δώσει σήμερα στις 4 ώρα το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου. Από ότι φαίνεται επέλεξε να απευθυνθεί σε όλα τα μέσα μαζί και να μην δώσει μεμονωμένες συνεντεύξεις στα κανάλια. Ίσως και αυτό να είναι ένα μήνυμα ότι δεν θέλει εξαρτήσεις από κανένα μέσο


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τους επιτυχόντες ομογενείς μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων Υπαλλήλων αποσπασμένων στο Εξωτερικό (ειδικές κατηγορίες).
Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από σήμερα μετά τις 11.30 π.μ. από το Διαδίκτυο (στη διεύθυνση του ΥΠΕΠΘ www.ypepth.gr με τον κωδικό τους αριθμό).Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να..... πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, καθώς και την αναλυτική βαθμολογία, εφόσον πληκτρολογήσουν τον εξαψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο).Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους και από την αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Στη διαδικασία για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ανωτέρω ειδικές κατηγορίες έλαβαν μέρος 1541 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 938. Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για κάθε ειδική κατηγορία αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα.
Οι εγγραφές των εισαγόμενων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 15.10.09 μέχρι και 30.10.09 .
Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις σχολές αυτές.
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σ’ αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.
Οι επιτυχόντες στα ΤΕΙ γράφονται όλοι στο Α’ Εξάμηνο.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ή τμήματος επιτυχίας τους μέσα στην παραπάνω προθεσμία.
Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν:
α)6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και
β)υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι γραμμένοι σε άλλη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας.
Διευκρινίζεται ότι τα σχετικά δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι επιτυχόντες στο Υπουργείο Παιδείας θα σταλούν υπηρεσιακά στη σχολή επιτυχίας τους.



Related Posts with Thumbnails