Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Γυμνή εμφανιζεται η Anastacia στο video clip του τραγουδιου I can feel you από το νέο της αλμπουμ Heavy Rotation...δειτε το

Ξένο αρχιδιαιτητή πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την θέση του προέδρου τησ ΚΕΔ

Την τοποθέτηση ξένου διαιτητή στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, με στόχο τη μεγαλύτερη αξιοπιστία στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας, πρότεινε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης.
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ήδη ο Σουηδός Άντερς Φρισκ, ο οποίος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2004-2005, έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση για να αναλάβει το πόστο.
πηγη:naftemporiki.gr

μείωση των επιτοκίων κατά 0,50 % αποφάσησαν εξι κεντρικές τράπεζες

Οι Κεντρικές Τράπεζες που προχώρησαν στην ιστορική αυτή συντονισμένη παρέμβαση είναι οι ακόλουθες: Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed), Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT), Τράπεζα της Αγγλίας (BoE), Τράπεζα της Σουηδίας (Sveriges Riksbank) και Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας (SNB).
Σε αυτές πρέπει να προστεθεί και η τράπεζα τησ Κίνας που έκανε ανάλογη κίνηση

Ημερίδα για την ανταγωνιστικότητα με θέμα «Επιχειρώντας… το μέλλον» στη Καλαμάτα

Η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης και η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και του Europe Direct Καλαμάτας, διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Επιχειρώντας… το μέλλον» την Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2008, ώρα 17.30-20.00, Ξενοδοχείο Filoxenia (παραλία Καλαμάτας).
Στην Ημερίδα θα γίνει παρουσίαση:
των αποτελεσμάτων και των δράσεων ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ), ΚΠΣ 2002-2006 και
των νέων ευκαιριών που δημιουργούνται από το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΣΠΑ 2007-2013
από τον Ειδικό Γραμματέα για την «Ανταγωνιστικότητα» του ΥΠΑΝ κ. Ε. Σταυρόπουλο, καθώς και από εκπροσώπους της Μονάδας Παρακολούθησης & Διαχείρισης της Ειδικής Γραμματείας του ΥΠΑΝ και της ΕΕΔΕ.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BEST TV ...ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΔΙΣΤΑΥΡΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ (ποσοστό επι των ερωτηθέντων)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 50%
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 41%
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥ 36%
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ 23%
ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 9%
ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΕΑΣ 5%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΥΦΤΑΚΗΣ 1%
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 17%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 16%


ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ 57%
ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 40%
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗΣ 23%
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 13%
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 8%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 7%
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 5%
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ 27%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 9%


Από ότι διαπιστώνουμε σε σχεση με τισ εκλογες του 2007 δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές στις πρώτες θέσεις παραμένουν οι ίδιοι στισ επιλογές των πολιτών ενώ έχει ανέβει στην τρίτη θέση η υφυπουργός Σοφία Καλατζάκου από την τέταρτη που ήταν πίσω από τον Δημήτρη Σαμπαζιώτη.

Ενώ στο ΠΑΣΟΚ το 27% , ένα σημαντικό ποσοστό λέει ότι δεν θα ψήφιζε κανένα απο αυτούς το αντίστοιχο στη ΝΔ είναι 17%..

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ VPRC ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BEST TV ....10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΩ Η ΝΔ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ...

Ενδιαφεροντα ειναι τα στοιχεια που εδειξε η δημοσκόπηση της VPRC για την Μεσσηνια για λογαριασμό του τηλεοπτικου σταθμου BEST,
Πτωση 10 μοναδων περίπου για ΝΔ σταθερότητα για ΠΑΣΟΚ (σε χαμηλά επίπεδα) σταθερότητα ΚΚΕ , ανοδος ΣΥΡΙΖΑ , ΛΑΟΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ..

έχουμε και λεμε

ΝΔ 43% εκλογες 2007 52,8%
ΠΑΣΟΚ 33% ---------------- 32,8%
ΚΚΕ 6% -----------------6,16%
ΣΥΡΙΖΑ 10% -----------4,63%
ΛΑΟΣ 4%------------ 2,82%
ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,5% ------------0,43%


και τα αποτελεσματα για τους βουλευτές
εδω http://kosmosnews.blogspot.com/2008/10/vprc-best-tv.html

Γράμμα παντρεμένης σε περιοδικό υπολογιστών ....ποοολυυυ καλο...

"Αγαπητό PC-Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 καιπαρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογέςλουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματαόπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και...εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups,όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλείκολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Ευχαριστώ,
Μια απελπισμένη γυναίκα

Απάντηση:

Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα':

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ τοΣύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από το χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe καιεγκατάστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.Λογικά, το Σύζυγος 1. Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει τηνκλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (ΤοΜπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατόροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETAκαι Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 καιμπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφήτου λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και μεπεριορισμένη μνήμη , που χρειάζεται κάποιο δυναμικό χρήστη".
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_8760.html

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ DAW JONES ...


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο Daw Jones Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΤΑ -5,11% στισ 9447,11 μονάδες

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ....ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

Στα 100.000 ευρώ η εγγύηση καταθέσεων


Στα 100.000 ευρώ αυξάνει για ένα έτος η Ελλάδα τη νομική προστασία εγγύησης των καταθέσεων ανακοίνωσε από το Λουξεμβούργο ο Γ. Αλογοσκούφης. Στο Εcofin είχε αποφασιστεί το ελάχιστο όριο στις 50.000 ευρώ.

Αρχίζουν στην Καλαμάτα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς για τον Καρυωτάκη

Η ζωή και το έργο του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη και η σχέση του με την Καλαματιανή ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη, είναι το θέμα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν σήμερα στις 10 το πρωί, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, στην Καλαμάτα. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Τάσος Ψαράς, το ρόλο του Κώστα Καρυωτάκη ερμηνεύει ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος και της Μαρίας Πολυδούρη η Μαρία Κίτσου. Γυρίσματα εκτός από την Καλαμάτα θα γίνουν στο Παρίσι, το Βουκουρέστι, την Πρέβεζα, την Αθήνα, το Λαύριο, τη Σύρο και το Γαλαξίδι.
πηγη:Ερα Καλαματας

Στην Αρχαία Μεσσήνη η πρώτη γενική συνέλευση του “Διαζώματος”...που δημιουργησε ο Σταύρος Μπένος

Στην Αρχαία Μεσσήνη και στην Καλαμάτα, το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση των ιδρυτικών μελών του “Διαζώματος”, της κίνησης που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού Πολιτισμού Σταύρου Μπένου και στόχο την προστασία και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας – εκτός από τις εργασίες της συνέλευσης - περιλαμβάνει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο από τον καθηγητή της Αρχαιολογίας Πέτρο Θέμελη, απονομή των βραβείων του διαγωνισμού για τον λογότυπο του “Διαζώματος” και το βράδυ συναυλία του “Ελληνικού Κουαρτέτου”. Οι εργασίες της συνέλευσης θα συνεχιστούν την Κυριακή το πρωί (12 Οκτωβρίου) στο ξενοδοχείο “Φιλοξένια” στην Καλαμάτα με την παρουσίαση της ιστοσελίδας του “Διαζώματος” και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της κίνησης.
πηγη:Ερα Καλαμάτας
Related Posts with Thumbnails